07-16-2007, 10:19 | #1 |
Bir küçük yürek...........
İlk olarak hikayenin adını yazmamışım o eski yazılmaktan yıpranmış defterime şimdide hatırlayamadım o yüzden eğer daha önce verildiyse şimdiden özür diliyorum............
Durumları çok iyi olmayan bir baba ve küçük kızı küçük eski bir kasaba ewinde yaşıyordu, diğerlerinde farklı olmayan bir günde küçük kızın babası ewe gelirken altın renginde bir kaplama kağıdı almış we kızına bu kapla en çok değer werdiğin bir eşyanı kapla diyerek wermiş bunun ardından küçük kız şaşkınlık içinde ne yapacağını bilemeden düşünmeye başlamış ertesi sabah uyandığında aklına bir fikir gelmiş ve küçük bir kutu bulup kaplamaya başlamış tam o anda küçük kızın babası ewe gelmip kızının yaptığını görünce öfkelenerek o anlamsız kutuyu niye kaplıyorsun diyerek kızmış, küçük bu duruma çok üzülerek babasının yaptığına hayretler içinde kalmış we o gece geç saatlere kadar uyumadan o kutuyu paketlemiş, en sonunda sabah babasından önce kalkarak uyanmasını beklemiş, uyandığında küçük kızını karşısında gören babası şaşkın bakışlar içinde kızının ona bir hediye wermek istiyorum sana diyerek uzattığı içi boş kutuyu görüp öfkelenmiş kızına insanlara hediye wereceksen paketin içine bir şeyler koymalısın demiş küçük kız hayretler içerisinde kalarak büyük çabalarla kapladığı kutuyu babasına tekrar uzatmış ama babacığım kutu boş değilki ben o kutunun içerisine bütün öpücüklerimi koydum we ağzını sımsıkı kapattım demiş, küçük kızın babası yaptığı o büyük hatayı anlayarak kızına sarılıp ondan özür dilemiş. Adam bir ömür boyu kutuyu başucunda saklayarak ne zaman kızını özlese kutuyu açıp içinden hayali bir öpücük alarak yanağına götürüyormuş.............. Yıllar sonra adam yaşlanmış we birgün kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılmış bu haberi günler sonra duyan kız bir an önce hasteneye gitmek için yola koyulmuş, adam onu tanıyanlardan ewindeki yatağının başucunda duran paketi tarif edip onu hastaneye getirmelerini istemiş adam ne zaman kızını düşünse pakete bakıyormuş en sonunda kızı tam hastaneye girdiğinde adam son anlarını yaşıyormuş artık hissetmiş we bir çaba ile başucundaki paketi almak için uzanmış paketi sımsıkı avuçlarında tutan adam kızındaan habersiz son nefeslerini weriyormuş we tam o anda kızı kapıdan içeri girip babasının elinde o eski hediye paketini görmüş adam son nefesini kızıyla gözgöze bakarken wermiş.................
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-22-2007, 11:49 | #2 |
Bir küçük yürek...........
ELLERİNE SAĞLIK .....
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|