AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri AK Parti - AK Parti ile ilgili bilinmesi gerekenleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 12-23-2007, 22:22   #51
Kullanıcı Adı
TÜRK EVLADI
Standart AKP'nin Ozellestirme Politikasi
Şuraya bak millette o kadar özgüven var ki eskiden bizimkiler kaçardı tartışmadan artık kaçırtıyolar
Alt 12-23-2007, 22:23   #52
Kullanıcı Adı
bayonet
eee napalım bizim üstün bilgi ve cenemize dayanamadı napalım farkımız bu arkadaslar durmak yok yola devam buarada reklem yapayım
herkesi yayınıma bekliyorum yayındayım suan radyodaa hehehehe
bayonet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-23-2007, 22:24   #53
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
bidaha uğramaz buraya garanti..gerçi bu kıt beyinliler kolay pes etmezler..farklı kimliklerde gelir şimdi..
Alt 12-23-2007, 22:28   #54
Kullanıcı Adı
mavera
Alıntı:
selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
parabol Nickli Üyeden Alıntı
ya buarada dıger konuyu sılmıssınız arkadaslar ben oarası ıcın kaynak bulmustum cevap yazcaktım aaa olmadı sımdı :D
evet silmesek iyi olur
zaten cevap verecek seyimiz cok ;)
onlar da gelir gelmez aman silmeyin naralari atmazlar ;)
konuyu bilerek sildim cünkü konular dagilmasin diye bu konuyla alakaliydi arkadasin amaci degisik yerlere dikkati yaymakti bende dikkatin bir yere yogunlasmasini istedim ;)
Alt 12-23-2007, 22:29   #55
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
parabol Nickli Üyeden Alıntı
ya buarada dıger konuyu sılmıssınız arkadaslar ben oarası ıcın kaynak bulmustum cevap yazcaktım aaa olmadı sımdı :D
evet silmesek iyi olur
zaten cevap verecek seyimiz cok ;)
onlar da gelir gelmez aman silmeyin naralari atmazlar ;)
konuyu bilerek sildim cünkü konular dagilmasin diye bu konuyla alakaliydi arkadasin amaci degisik yerlere dikkati yaymakti bende dikkatin bir yere yogunlasmasini istedim ;)
eyvallah bilgilendirme icin tesekkurler
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-23-2007, 22:33   #56
Kullanıcı Adı
MaU_95
Bu arkadaşlar niçin bu tür sorular için Bilgi Edinme veya Başbakanlık hatlarını kullanmazlar anlamıyorum.
Şimdiye kadar bir sürü soru sordum bu hatlara, siz yazın, cevap geliyor. Buralara bunları yazarak partimize olan desteğimizi sadece arttırıyorsunuz. Biz bu oyunları çok gördük.
MaU_95 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-23-2007, 23:44   #57
Kullanıcı Adı
eses
şimdi arkadaşın nick ini görünce hüseyin çeliğin bir cümlesi geldi aklıma
bu ülkede üç çeşit insan var diye:
bir.... ATATÜRK'Ü HAKİKATEN SEVENLER
İKİİ.... ATATÜR'TEN GEÇİNENLER
ÜÇÇ... ATARTÜRK ÇÜ GEÇİNENLERR
akpartililer birileri gibi sözde değil özde ATATÜRK ÇÜDÜR.ATATÜRK'ÜN devletçilik politikasını okursan kardeş kafanda birşeyler oluşur.ozaman görürsün arkasından gittiğini zannetiğin kişinin TATÜRK OLMADIĞINI.
ATATÜRK DEĞİLMİ Kİ bu ülkeyi muaassır medeniyetler seviyesine çıkartmaya çalışan.bu gün akparti ne yapaıyor.akpartiden daha ATATÜRKÇÜ KİM VARDI BU ÜLKEDE MENDERES ASILDI.ÖZAL ÖLDÜRÜLDÜ(BENCE KESİN BÖYLE) VE RECEP TAYYİP ERDOĞAN.ÜLKEYİ SATAN SATMIŞ ZAMANINDA AKPARTİ GERİ ALMAYA ÇALIŞIYOR.BANKA LAR ÖZELLEŞMİŞTE NE OLMUŞŞŞ AL ÜLKE SİZİN İÇİNE EDİNMİ DEDİKK.BİZİM TÜRKİYELİL! ZANNETTİĞİMİZ KİŞİLER VERDİKTE NE OLDU BANKALARIII.
İŞ BİLENİN KILIÇ KUŞANANIN.FİKİR ATTIN ORTAYA MADEM AÇIKLAYACAKSIN KARDEŞŞ.ATATÜRKK BÖYLE MİYDİ SENİN GİBİ HİÇ ZANNETMİYORUM.ATATÜRK'ÜN KİŞİLİĞİ ÖYLE NİCKLERDE YAZILINCA YÜCELMEZZ AKPARTİ GİBİ İCRAAT YAPINCA YÜCELİR.
AKPARTİNİN YAPTIKLARI SİZİN HAYALLERİNİZE BİLE SIĞMAZZZ. BIRAKINN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ
eses isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)