AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 12-23-2007, 20:48   #1
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart Yağmurdereli'den BEN DE SİZDENİM mesajı mı?
Karımın türbanlı olmasını tercih ederdim diyen Yağmurdereli daha önce çalıştığı kadın sanatçıları şaşırttı.

Yapımcı ve şarkıcı kimliğinin yanı sıra son dönemde AKP Milletvekili olarak siyasette de adından söz ettiren Osman Yağmurdereli, eşi Esin Hanım ile birlikte Sabah gazetesine verdiği röportajla dikkatleri üzerine çekti. Yağmurdereli "Diyelim ki, yeni evleniyorum; 25 yaşındayım, kız da 20 yaşında.
Karımın türbanlı olmasını tercih ederdim. Bugün eşimin 50 yaşında kapanmasını kastetmiyorum. Yeni evlendiğimizde, saçının telini yalnız benim göreceğim bir eşim olsun isterdim" dedi. Bu açıklamalar onunla birlikte birçok projede çalışan kadın oyuncuları şaşırttı. İşte yorumlar:

Özlem Conker:
Gerçek düşüncesi değildir
Osman Ağabeyle uzun süre çalıştım. Eşi Esin Hanım'ı da tanırım. İkisi de çok modern, çok iyi insanlardır. Eşi açık, bankada çalışan ve işinde çok başarılı biri. Ben Osman Ağabey'in herhangi bir tutucu tarafını görmedim. Bunun onun gerçek düşüncesi olmadığını ve bunu şakayla söylediğini düşünüyorum.

Hande Subaşı:
Kıskançlıktan söylemiştir
Osman Bey'le birlikte çalışan biri olarak sette tutucu bir yönünü görmedim. Karadeniz erkekleri biraz kıskançtır. Bunu o nedenle bunu söylediğini tahmin ediyorum. Eşi de kendisi de çok modern giyinen ve düşünen insanlardır. Araya kıskançlık girdiği için böyle bir açıklama yaptığını düşünüyorum.

Aydan Şener:
Onlar modern insanlardır
Osman Ağabey çok modern, aydın, birlikte çalışması çok keyifli bir insandır. Bugüne kadar tutucu bir tarafını görmedim. Oyuncusunu rahat ettiren, önemseyen bir yapımcıdır. Neden böyle bir açıklama yaptı bilmiyorum. Bu sözleri şaka yollu söylemiş gibi geliyor. Eşi Eşin Hanım da çok moderndir.

Betül Şahin:
Politik bir yanıt

Osman Bey'le uzun süre çalışan kişilerden biriyim. Kendisi ileri görüşlü ve açık bir insandır. Ayrıca politik bir insandır da. Osman Bey politik bir cevap vermiş bana göre. Türbanlı bir eş istediğini sanmıyorum.

Milliyet

Keşke eşimin saçını tek ben görseydim
Esin ve Osman Yağmurdereli'nin aşkı, Semra Özal'ın çöpçatanlığıyla başlamış. 21 yıldır da her şartta sürüyor... Osman Yağmurdereli eşini o kadar seviyor ve kıskanıyor ki; "Diyelim ki yeni evleniyorum; 25 yaşımdayım, kız da 20 yaşında..

selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-23-2007, 20:50   #2
Kullanıcı Adı
ak_mavish
yorumlar çok komik ya..Allah akıl fikir versin
Alt 12-23-2007, 20:53   #3
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Oyuncular ama bazı kavramların ne anlam içerdiğinden bihaberler ...Trajikomik ..
ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-23-2007, 20:54   #4
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
hepsi modern giyimden bahsetmisler
ee ne de olsa modern insanlar ya gerici orumcek kafali olan biziz ;)
Alt 12-23-2007, 20:56   #5
Kullanıcı Adı
mavera
yorumcular iyice sacmalamis..modernligi, acilmakla esdeger gören bu kisiler malesef bizim ülkemizde sanatci diye geciniyor..
onlar acildikca modern oluyor, oralarini buralarini güya sanat icin teshir ediyorlar..siz devam edin böyle bakiyorumda hepinizin ahi gitmis, vahi kalmis o yüzden cok fazla modern takilmayin mazallah selülitleriniz görünür!
Alt 12-23-2007, 21:01   #6
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
yorumcular iyice sacmalamis..modernligi, acilmakla esdeger gören bu kisiler malesef bizim ülkemizde sanatci diye geciniyor..
onlar acildikca modern oluyor, oralarini buralarini güya sanat icin teshir ediyorlar..siz devam edin böyle bakiyorumda hepinizin ahi gitmis, vahi kalmis o yüzden cok fazla modern takilmayin mazallah selülitleriniz görünür!
ortunmek onlar icin selulitlerini gizlemek demek sadece de ondan ahmet abi
Alt 12-23-2007, 21:13   #7
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Başörtüsü kadının aklını değil sadece başını örter..o yüzden başörtüsünün modernlikle yada gericilikle alakası yoktur..ikisi arasında kıyaslama yapıp karşılaştıranlar asıl gericilerdir..Ve asıl gericilik MODERNİTEnin ta kendisidir..dinimizde modernlik diye birşey yoktur..Modernlik çağa ayak uydurmaktır onlara göre ama dinimiz çağa ayak uydurmayı emretmemiştir..Kuran'a ve islama ayak uydurmayı emretmiştir..Bu yorumları yapana sanatçıda denmez zatende nese.. ;)

''ŞEREFLE BİTİRİLMESİ GEREKEN EN AĞIR GÖREV HAYATTIR!!''
Alt 12-23-2007, 23:34   #8
Kullanıcı Adı
kardelen007
cevaplar sadece komik...
kardelen007 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-23-2007, 23:57   #9
Kullanıcı Adı
sumeyra_tonkal
TEK SÖZ
İSLAM EVRENSEL BİR DİNDİR.
Alt 12-24-2007, 00:03   #10
Kullanıcı Adı
MaU_95
Alıntı:
selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
hepsi modern giyimden bahsetmisler
ee ne de olsa modern insanlar ya gerici orumcek kafali olan biziz ;)
ULUSUN, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar,
"Medeniyet" dediğin TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVAR.
M.Akif ERSOY ;)
MaU_95 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)