![]() |
#1 |
![]() AHMET HAKAN, İBRAHİM TATLISES ‘KAVGASINDA’ YENİ GELİŞME…“ÇİRKEF! ELİNDEKİ ALEM KASEDİNİ PİYASAYA VERMEZ, ORTALIĞA DÖKMEZSEN ALÇAĞIN TEKİSİN”
Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, İbrahim Tatlıses’e ‘terbiyesiz’ dedi. Türkücünün cevabı ise ‘elimde alem kasedin var’ oldu. Geçtiğimiz gün SÜPERPOLİGON’un konuştuğu Hakan, “önümüzdeki günlerde cevabım olacak” demişti. Köşesinde bugün yazdı: “Kendisine meydan okuyorum. Çirkef! Elindeki alem kasedini piyasaya vermez, ortalığa dökmezsen alçaksın” İşte Ahmet Hakan’ın bugünkü yazısı: Bir taş attım çirkefe "O "Kara üzüm habbesi"ne, "Vay terbiyesiz vay" demeyi insani ve ahlaki bir borç telakki ettim. Ve "bizim çirkef", hiç şaşırtmayarak karakterinin gereğini yaptı. Geçen akşam bir ekrana çıkıp, "Elimde Ahmet Hakan’ın álem kasetleri var" demiş. Peki bu durum karşısında meydan çirkefe mi bırakılacak? Tabii ki hayır! İşte buradan kendisine meydan okuyorum: Ey "Kara üzüm habbesi"... Eğer elinde var olduğunu iddia ettiğin "álem kasedi"ni piyasaya vermez ve ortalığa dökmezsen... Bil ki sen alçağın tekisin. Eğer "alçağın teki" ilan edilmek senin için bir önem taşıyorsa... Durma! Çıkar o kasedi piyasaya! Hadi, bekliyorum..."
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|