![]() |
#181 |
![]() gönül isterki kurulabilsin ama bu imkansız.irana bakalım rusyayla nasıl işbirliği içindeler.rusyanın adeta piyonu haline geldiler.siz inanıyormusunuz amerika iranda nüklüer tesis oldugu için korkuyor veya saldırmıyor hayır peki niye??başta söylediğim gibi rusya iranı amerikaya karşı kullanıyor amerikada rusyaya bulaşmamak için sesini çıkartamıyor.Herşeyiyle amerikaya bağlı olan bir ırakla mı kurulacak müslüman birliği
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
![]() Araplar akıllı olsalardı, şimdi süper güç olurlardı.
Osmanlıyı arkasından vurmazlardı. Keşke kurulabilse. Ama zor çok zor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
![]() her halde şu an için en güzel birliktelik türk cumhuriyetleri ile kurulacak bir birlik.islam devletleri ile de aramız ak parti zamanında düzeldi artık islam alemide türkiye yi ciddiye almaya başladı ve önemi artı.ikö başkanı bilyorsunuz ki türk.tarihinde ilk defa oldu.zaten avrupa birliğinide eskisi kadar çok sallamıyor hükümett.ama ben ihtimal veriyorum ki çok farklı oluşumlar kurulmaya başlayacak.amerika yavaş yavaş çökme sürecine doğru gidiyor.yükselen değer çin var.
selametle |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
![]() hem evet hem hayır
|
|
![]() |
![]() |
#186 |
![]() müslümanlık birlik beraberlik değilmi asıl bugüne kadar kurulmadıysa bu en büyük ayıbımız hem bizim hem geçmişimizin. yakın zamanda teşkilat adlı bir kitap okumuştum. umarım kitapta bahsedilen ve kurgusu kurulan teşkilat gerçektir. ancak o zaman ayıbımız temizlenebilir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
![]() Alıntı:
unutulmamalıdır ki ne zaman müslümanlar dinlerine sarıldılar o zaman altın çağlarını yaşadılar ne zamanki dinlerini boşladılar ayrılık oldu o zaman da... bişey dememe gerek yok herhalde şu yaşadığımız dönem anlatıyor zaten...müslüman müslümanın kanını döker oldu ya!!!!!!!!!... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|