AK Gençliğin Buluşma Noktası
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: BENCE AVRUPALILAR KURUYODA BIZ MUSLUMAN DEVLETLERI NIYE KURMASIN
EVET 75 88.24%
HAYIR 10 11.76%
Katılımcı sayısı: 85. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 12-15-2007, 04:49   #181
Kullanıcı Adı
Ak_aracak
Standart SIZCE MUSLUMAN BIRLIGI KURULSUN MU
gönül isterki kurulabilsin ama bu imkansız.irana bakalım rusyayla nasıl işbirliği içindeler.rusyanın adeta piyonu haline geldiler.siz inanıyormusunuz amerika iranda nüklüer tesis oldugu için korkuyor veya saldırmıyor hayır peki niye??başta söylediğim gibi rusya iranı amerikaya karşı kullanıyor amerikada rusyaya bulaşmamak için sesini çıkartamıyor.Herşeyiyle amerikaya bağlı olan bir ırakla mı kurulacak müslüman birliği. arkadaslar birde arap ülkelerin çoğuna bakın hepsi ya amerikayla ya da rusyayla çok büyük işbirliği içinde.ne dersiniz kurulabilirmi bu birlik
Ak_aracak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-15-2007, 13:35   #182
Kullanıcı Adı
MaU_95
Araplar akıllı olsalardı, şimdi süper güç olurlardı.
Osmanlıyı arkasından vurmazlardı.
Keşke kurulabilse. Ama zor çok zor.
MaU_95 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-15-2007, 13:39   #183
Kullanıcı Adı
eses
her halde şu an için en güzel birliktelik türk cumhuriyetleri ile kurulacak bir birlik.islam devletleri ile de aramız ak parti zamanında düzeldi artık islam alemide türkiye yi ciddiye almaya başladı ve önemi artı.ikö başkanı bilyorsunuz ki türk.tarihinde ilk defa oldu.zaten avrupa birliğinide eskisi kadar çok sallamıyor hükümett.ama ben ihtimal veriyorum ki çok farklı oluşumlar kurulmaya başlayacak.amerika yavaş yavaş çökme sürecine doğru gidiyor.yükselen değer çin var.
selametle
eses isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-16-2007, 19:20   #184
Kullanıcı Adı
sadeceali
Alıntı:
eses Nickli Üyeden Alıntı
her halde şu an için en güzel birliktelik türk cumhuriyetleri ile kurulacak bir birlik.islam devletleri ile de aramız ak parti zamanında düzeldi artık islam alemide türkiye yi ciddiye almaya başladı ve önemi artı.ikö başkanı bilyorsunuz ki türk.tarihinde ilk defa oldu.zaten avrupa birliğinide eskisi kadar çok sallamıyor hükümett.ama ben ihtimal veriyorum ki çok farklı oluşumlar kurulmaya başlayacak.amerika yavaş yavaş çökme sürecine doğru gidiyor.yükselen değer çin var.
selametle
bahsettiğiniz değer şu an sadece ekonomi alanında... ama bu ekonomiyi kullanarak siyasi olarak uluslararsı platformda kullanırlarmı bilemicem.... en azından ben bilemicem...
sadeceali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-18-2007, 15:24   #185
Kullanıcı Adı
kobbal
hem evet hem hayır
Alt 12-18-2007, 18:25   #186
Kullanıcı Adı
faruk_80
müslümanlık birlik beraberlik değilmi asıl bugüne kadar kurulmadıysa bu en büyük ayıbımız hem bizim hem geçmişimizin. yakın zamanda teşkilat adlı bir kitap okumuştum. umarım kitapta bahsedilen ve kurgusu kurulan teşkilat gerçektir. ancak o zaman ayıbımız temizlenebilir.
faruk_80 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-24-2007, 17:31   #187
Kullanıcı Adı
takva_gül
Alıntı:
süleyman-bin-muhammed Nickli Üyeden Alıntı
islam birliği şartır...müminler kardeştir ... küfür tek milletir...
kesinlikle katılıyorum bir islam birliği mutlaka kurulmalı...
unutulmamalıdır ki ne zaman müslümanlar dinlerine sarıldılar o zaman altın çağlarını yaşadılar
ne zamanki dinlerini boşladılar ayrılık oldu o zaman da... bişey dememe gerek yok herhalde şu yaşadığımız dönem anlatıyor zaten...müslüman müslümanın kanını döker oldu ya!!!!!!!!!...

takva_gül isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)