AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 12-25-2007, 00:19   #91
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Standart ZAMAN artık tirajda da 1 numara.
Alıntı:
ak_mavish Nickli Üyeden Alıntı
evet zaman ılmlı.keşke vakit te ılmlı olsaydı.ben mesela vakit hiç okumam bana çok sert gelir.ama çok kaliteli yazarların yazılarını kaçırıyormuşum meğer.onları da sizler sayesinde burda okuyorum.dediğim gibi vakit biraz daha ılımlı ve hoşgörülü olsa tırajı artar.
Belki haklısın ama kartel gazeteleri ne kadar ılımlı ki biz ılımlı olalım... Kısasa kıssas... Zaten hep bundan kaybediyoruz aman hoşgörülü olalım, aman kırmayalım, aman dökmeyelim...
Alt 12-25-2007, 01:09   #92
Kullanıcı Adı
Ayşe_Berra
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Vakit hakkında yazılanlara hiçbir şekilde katılmıyorum. Zaman' ı kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın ama Zaman çok ılımlı yaklaşıyor konulara. Zaman' ın yaptığı tirajı eğer Vakit yapsaydı, bu azgın azınlık bu kadar rahat at koşturamazdı medya aleminde. Şimdi diyeceksiniz ki herşeyin fazlası zarar ama Hürriyet' in, Cumhuriyet' in yaptıklarının yanında Vakit' in yaptıkları çok hafif kalıyor. Bir de Vakit' in tirajı internet abonelikleriyle beraber 200,000 i bulmaktadır. Zaman' ın arkasındaki cemaat desteğini kimsede görmezden gelemez. Doğruya doğru...
bende sana katılıyorum kardeşim tavırr ne kadar sert olursa olsun bence acık,net ve doğru ifadeler var vakitte.Şunuda belirteyim evimize zamanda gelir vakitte,hatta star ve yenişafakta..Zamanı kötülemek için söylemiyorum ama vakit hakkında söylenenlere de katılmıyorum.
Ayşe_Berra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-25-2007, 01:18   #93
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
ayse42 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Vakit hakkında yazılanlara hiçbir şekilde katılmıyorum. Zaman' ı kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın ama Zaman çok ılımlı yaklaşıyor konulara. Zaman' ın yaptığı tirajı eğer Vakit yapsaydı, bu azgın azınlık bu kadar rahat at koşturamazdı medya aleminde. Şimdi diyeceksiniz ki herşeyin fazlası zarar ama Hürriyet' in, Cumhuriyet' in yaptıklarının yanında Vakit' in yaptıkları çok hafif kalıyor. Bir de Vakit' in tirajı internet abonelikleriyle beraber 200,000 i bulmaktadır. Zaman' ın arkasındaki cemaat desteğini kimsede görmezden gelemez. Doğruya doğru...
bende sana katılıyorum kardeşim tavırr ne kadar sert olursa olsun bence acık,net ve doğru ifadeler var vakitte.Şunuda belirteyim evimize zamanda gelir vakitte,hatta star ve yenişafakta..Zamanı kötülemek için söylemiyorum ama vakit hakkında söylenenlere de katılmıyorum.
Eyvallah...
Alt 12-25-2007, 14:49   #94
Kullanıcı Adı
fütüvvet
bu forumda zaman gazetesinin tirajından üzüntü duyanların sayısı hiçde az değil..
hatta çoğunluk..
biz azınlıktayız.
acı ama gerçek..onları fazla üzmeyelim.

bu durumda diyecek bi şey yok..
tarafgirlik bakışıda tek taraflı yapıyor..
ne söylesek boş yani..

fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-26-2007, 20:32   #95
Kullanıcı Adı
eses
OZAMAN YİNE HÜRRİYET,MİLLİYET.SABAH,POSTA GAZETESİ BİRİNCİ OLSUN DAHAMI İYİ ARKADAŞLAR YANİ BU MÜSLÜMAN MİLLET SENELERDİR BİRBİRLERİ ARASINA KATILAN ŞER SÖYLENTİLER YÜZÜNDEN ÇEKTİ.HALA BİR CEMAATİN GAZETESİNİN TİRAJ YAPMASINI ÇEKEMİYORSUNUZ.ANLAMIŞ DEĞİLİM.YİNE DİYORUM KEŞKE AYDIN DOĞAN MEDYASI ARKALARDA OLSADA GÜNDEMİ MÜSLÜMANLAR BELİRLESİN.AMA NE MÜMKÜN BİZ İLK BAŞTA KENDİ ARAMIZDA BİRLİK OLAMIYORUZ Kİİ.ADAMLARIN SUÇU YOK.BUGÜN ZAMAN GEZETESİ BİRİNCİ AMA GÜNDME ETKİ ETMEYE BAŞLADII DAHA ÖNCE SALLAYAN YOKTU.ÇBU UGURDA ABONE YARIŞINA GİRMEK ÇOKTA YANLIŞ DEĞİL.SONUÇTA HAYIRDA YARIŞMAK LAZIM.

BERG KARDEŞİM SENİN SÖYLEDİĞİN İKİ ARKADAŞI KAPININ ÖNÜNE KOYDULAR DİYEE.BEN ON BİR SENE BİR FİLL GÖREV YAPTIM BY CEMAATİN İÇİNDE HALA DA DEVAM ETMEYE ÇALIŞIYORUM ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN. BEN YURTLARDA GÖREV YAPARKEN NE ARKADAŞLAR GELİYORDU.PRIL PRILL.BİRDE AİLE BASKI SI İLE GELİP SORUN ÇIKAARTANLAR SONRADA HİZMETE SUÇ ATIP AYRILANLAR.HİZMETTE KİMSE ZORLA TUTULMAZ KARDEŞİM.
AYRICA TÜRKİYE'NİN DURUMU BELLİ ÇORAK ARAZİYE TOHUM ATILACAK KADARDA VAKTİ YOK HİZMETTEKİ İNSNLARIN.ELLERİNDEN GELDİKLERİ KADAR UĞAŞIRLAR AMA YANİ ZORLA OLMUYOR KARDEŞİMM BEN BİR ADAM İÇİN GECE GÜNDÜZ HAFTALARCA UĞRAŞTIĞIMI BİLİRİM KAYBETMEMEK İÇİN AMA OLMAYINCA OLMUYOR.SONUÇTA KALPLERİEVİRİP ÇEVİREN ALLAH.
AYRICA İNSANIN OLDUĞU HER YERDE SORUN OLMASI NORMAL.SONUÇTA HİZMET BÜYÜK BİR İNSAN POTANSİYELİNE SAHİP BİR CEMAAT.HALİYLE SORUNLAR ÇIKIYOR.KÖTÜ AMAÇLA BAKTIKTAN SONRA HER CEDMAATTE SORUN YAŞAYAN İNSANLARR OLUYOR.AMA YAPILAN GÜZELLİKLERE BAKMAK LAZIM ÖNCEE. BİR KİŞİ KAYBEDERKEN BİN KİŞİ KAZANILIYORSA BİR KİŞİ DÜŞÜNSÜN SORUN KİMDE.
AYRICA HERKES HİZTTE DEVAM EDECEK DİYE BİR DURUM YOKKİ FITRATINA UYMAYABİLİR OLMUYORSA OLMUYORDUR ZORLAMANIN BİR ANLAMI YOK.

eses isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-26-2007, 22:18   #96
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı
bu forumda zaman gazetesinin tirajından üzüntü duyanların sayısı hiçde az değil..
hatta çoğunluk..
biz azınlıktayız.
acı ama gerçek..onları fazla üzmeyelim.

bu durumda diyecek bi şey yok..
tarafgirlik bakışıda tek taraflı yapıyor..
ne söylesek boş yani..

Ben Zaman' ın tirajından üzüntü duyan hiç bir arkadaşa rastlayamadım. Tarafsız olmaya çalışan arkadaşlarımız var. Siz bu tarafsızlığı başka yerlere çekmeye çalışıyorsunuz. Se diyebilirmisin Zaman' ın arkasında cemaat desteği yoktur Eğer diyebilirsen ne kadar gerçekçisin. Ayrıca bir insan AK Partili diye Zaman' ın tirajından memnun olma gibi bir mecburiyeti olduğunu da zannetmiyorum....
Alt 12-27-2007, 10:17   #97
Kullanıcı Adı
fütüvvet
rastlayamamışsan yine bi şey diyemem.. rastlamak zorunda değilsin..
konu bir yere çekilmek istenmiyor.. konuya büyük fotoğraftan bakıldığı zaman
bu gerçekler ortaya çıkıyor.. ben böyle görüyorum..tabi sizinde böyle görme mecburiyetiniz yok..
zamanın arkasında cemaat var diyenler chp ve hürriyet zihniyetinde olanlar.. diyelimki var, ne zararı var. rahatsız olacak bir durummu yani.
bi kere o cemaat denen insanlar bu ayrımdan şiddetle rahatsızlar... tüm kesimleri tüm ülkeyi hatta tüm dünyayı kucaklamayı düşünüyorken
bundan rahatsız olanlarda bunu engellemek için ötekileştirme gayreti içindeler..
..
falan gazeteyi seven biri başlık açsa ve orada sevinçlerini paylaşmak isteseler
ve birileride kendi yandaşı olduğu gazeteleri o başlık altına yazsalar... ve bunun üzerinden konuyu değiştirmeye çalışsalar.. habire habire gazetelerini o başlık altında öne sürseler.. sen ne dersin bu duruma.. çok masumane diyebilirmisin.. bunlar çoook tarafsız..ama siz tarafsız değilsiniz mi dersin..
arkadaşlar tarafsız olmaya gayret ediyorken vede çoook tarafsız ken siz konuyu başka tarafamı çekiyorsun dersin..

sizce hiç kimse özellikle ak partili ler zamanın tirajından memnun olmak zorunda değil..
..zaman bir cemaati temsil ediyor.. ak partide o cemaatin arkasında yanında olmamalı..olamaz..
chp hürriyet ve diğerleri o cemaati düşman ilaan etmişler.. ak partiye yakışmazlar onlar !
fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-28-2007, 01:31   #98
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı
rastlayamamışsan yine bi şey diyemem.. rastlamak zorunda değilsin..
konu bir yere çekilmek istenmiyor.. konuya büyük fotoğraftan bakıldığı zaman
bu gerçekler ortaya çıkıyor.. ben böyle görüyorum..tabi sizinde böyle görme mecburiyetiniz yok..
zamanın arkasında cemaat var diyenler chp ve hürriyet zihniyetinde olanlar.. diyelimki var, ne zararı var. rahatsız olacak bir durummu yani.
bi kere o cemaat denen insanlar bu ayrımdan şiddetle rahatsızlar... tüm kesimleri tüm ülkeyi hatta tüm dünyayı kucaklamayı düşünüyorken
bundan rahatsız olanlarda bunu engellemek için ötekileştirme gayreti içindeler..
..
falan gazeteyi seven biri başlık açsa ve orada sevinçlerini paylaşmak isteseler
ve birileride kendi yandaşı olduğu gazeteleri o başlık altına yazsalar... ve bunun üzerinden konuyu değiştirmeye çalışsalar.. habire habire gazetelerini o başlık altında öne sürseler.. sen ne dersin bu duruma.. çok masumane diyebilirmisin.. bunlar çoook tarafsız..ama siz tarafsız değilsiniz mi dersin..
arkadaşlar tarafsız olmaya gayret ediyorken vede çoook tarafsız ken siz konuyu başka tarafamı çekiyorsun dersin..

sizce hiç kimse özellikle ak partili ler zamanın tirajından memnun olmak zorunda değil..
..zaman bir cemaati temsil ediyor.. ak partide o cemaatin arkasında yanında olmamalı..olamaz..
chp hürriyet ve diğerleri o cemaati düşman ilaan etmişler.. ak partiye yakışmazlar onlar !
Aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun. Kimse Zaman' ın tirajından rahatsız değil. Zaman' ın arkasındaki cemaat desteğindende rahatsız değil. Söylemek istediğimiz Zaman' ın arkasındaki cemaat desteğinin görmezden gelinemeyeceği. Gelinirse bunun tarafsızlıktan uzak olacağı. Bir tarafa Zaman' ı, bir tarafa Hürriyet' i koymuşsun. Bu kıyaslamada çok yanlış. Hürriyet dediğin gazete islama ve müslimanlara acımasızca saldırmakta, çok sert yazılar ve yalan haberler yapmakta, Zaman' da bunlara olabildiğince yumuşak cevaplar vermektedir. Yalnız Vakit Gazetesi kısasa kıssas felsefesiyle belki de onlardan daha ağır bir uslupla cevap vermektedir. Hürriyet gibi bir gazeteyle Zaman'ı kıyaslayamazsın. Zaman Hürriyet' e hafif kalır. Hürriyet ve benzeri gazeteleri dizginleyebilecek tek bir gazete vardır bu memlekette;
...VAKİT GAZETESİ...
Alt 12-28-2007, 01:35   #99
Kullanıcı Adı
Onlybullet34
Vakit'e bazen göz atıyorum gerçekten daha dobra başlıklar koyuyor.Ama böyle Zaman mı Vakit mi polemiği biraz abes olur Zaman gazetesine destek ortada !.
Onlybullet34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-28-2007, 01:47   #100
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı
Vakit'e bazen göz atıyorum gerçekten daha dobra başlıklar koyuyor.Ama böyle Zaman mı Vakit mi polemiği biraz abes olur Zaman gazetesine destek ortada !.
Polemik olsun diye değil, sadece gerçekçilik adına... ;)

Konuyu Toplam 19 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 19 Misafir)