![]() |
#141 |
![]() ''kutuplaşmaya götürüyor'' ifadesine katılmıyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
![]() Alıntı:
Gelin gazetelerin tirajını da bu özelliklerine göre değerlendirelim.Yok İslam'ı tebliğ ediyor,yok insanları imana getiriyor....Bunlar bir gazetenin işi değil! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#143 | ||
![]() Alıntı:
![]() teşekkür edeirm saol... |
|||
![]() |
![]() |
#144 | |
![]() Alıntı:
Çünkü Vakit'in sloganı bile ''İNANANLARIN YÜZ AKI''dır ve bütün yazarlarını okursan İslamiyet'i ellerinden geldiği kadar öğretmeye ve savunmaya çalıştığını görürsün... Açıkça cihat yapıyoruz demelerine gerek yok çünkü bakan herkes Vakit'in TEBLİĞ amacıyla uğraştığını görür fakat burada ben kesinlikle Tebliğe karşı değilim çünkü İslamiyet'in esaslarından biride ''Emr-i Bil-Maruf, Nehy-i Ani'l-Münker''dir ve ben gerçek bir Müslüman olmaya çalışıyorum... Karşı olduğum şey, İslamiyet'i Allah'ı ve yce Peygamberimizi savunurken kullandığı üsluptur! |
||
![]() |
![]() |
#145 |
![]() Ben bir gazeteyi İslam'ı iyi öğretiyor diye övmem,sen översin hocam...Ben gazeteyi gazeteliğine bakar yargılarım,sen İslam'ı ne derece öğrettiğine göre...
Bir gazete olarak düşününce beğendiğim bir gazetedir Zaman.Ama ötesi yok!.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
![]() Alıntı:
ama ayni doyum noktasini ben cogu gazetede bulamiyorum!.. |
||
![]() |
![]() |
#147 | |
![]() Alıntı:
Demek istediğim şu! Eğer İslamiyet'i savunacaksan, o zaman bunu Kur-an'ın emirlerine ve Peygamberin hoşgörüsüne göre yapmalısın! Karşı tarafın ne yaptığı önemli değil sen İslamiyet'i savunan tarafsan hoşgörün olmalı fakat Vakit'in yazarları ana avrat düz gidiyor... Allahaşkına hangi solcu yada İslam'ı bilmeyen insan bu vaziyeti görünce İslam hakkında iyi düşüncelere sahip olabilir? Zaman gazetesi konusunda ise söylediğinde haklısın benim içinde dürüst ve güzel bir gazete fakat ben zaten Fetullah Gülen cemaatinden biride değilim ki burada reklam yapmıyorum... Sen reklam amacının güdüldüğünü düşünüyosun sanırım ama buradaki sadece SEZAR'IN HAKKI SEZAR'A durumudur... |
||
![]() |
![]() |
#148 | ||
![]() Alıntı:
Türk Evladı; Dediğim gibi hocam kriterler noktasında ayrı düşüyoruz seninle.Ama F.Gülen ve senin durumun ile ilgili aydınlattığın için de teşekkürler ;) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#150 |
![]() Bende sadece bir köse yazari icin aldigim, okudugum, takip ettigim gazeteler vardir..az cok bütün gazeteleri okurum ama bir gazete tam anlamiyla beni doyurmuyor köse yazilari iyi olsa, haberleri cok tarafli oluyor haberler iyi olsa, yazi dizileri berbat oluyor..
ama bir gazeteyi okumaktan gercekten zevk aliyorum..bunlar zaman, radikal ve yeni cikan taraf gazetesi... ancak mesela hürriyeti okurken onlarin bakis acisiyla okurum, cumhuriyeti okurken onlarin ideolojisini dikkate alir öyle okurum.. acickasi hic bir gazeteye karsi takintim yok her görüsten, her kesimden gazeteyi okumaya calisirim ama burada konu zaman oldugu icin zaman odakli yorum yapma geregi duydum.. zaman gazetesinin kime ait oldugu üzerinde durmadan bir gazete olarak benim beklentilerimi karsilamasi beni ilgilendirir yoksa su görüse ait, bu görüse ait diye bir gazeteyi okuma aliskanligim yoktur.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 17 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 17 Misafir) | |
|
|