Alıntı:
Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı
Ama halkın büyük oranı gazete'de zihniyete bakar.Zaman alanların birçoğunun neden aldığı bellidir ya da cumhuriyetin.Ben okuma amaçlı bile olsa Cumhuriyet'i okumam mesela !.
|
benim icin ideoloji her zaman arka plandadir..ben kendi bakis acim cercevesinde degisik görüslerde gazeteleri okumaktan zevk alirim..
sonucta o insanlarin bakis acisini, o insanlarin olaylar hakkindaki yorumlarini ögrenmek istiyorum sundan adim gibi eminim ki o insanlar kendi görüslerinin tam zitti görüsleri cok iyi takip ediyorlar hatta bizi ilgilendiren bazi konulara bizden daha cok hakimler..
|
Abi dikkat edersen ben ideoloji lafını kullanmadım.İnan o insanlar takip etmiyorlar zıttı tabanı takip etseler AT GÖZLÜKLERİYLE YORUM YAZMAZLAR.
|
kardes takip ediyorlar, herseyi biliyorlar peki niye israr ediyorlar diyorsan islerine gelmiyor cünkü ortada bir rant var ve gercekleri kabul etmeleri rantlarinin kesilmesi demektir..
bakiniz ilhan selcuk kösesinse habire ayetleri acikliyor, faizi tartisiyor, türban hakkinda yorum yapiyor..demek ki Kuran-i Kerimi okuyor ama isine geldigi gibi okuyor ve aktariyor ;)