Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz. |
Anketimiz: Fazıl Say Türkiye'yi Terk Etmeli mi ![]() |
|||
Evet |
![]() ![]() ![]() ![]() |
16 | 33.33% |
Hayır |
11 | 22.92% |
Sadece Fazıl Yetmez |
13 | 27.08% |
İyi Olur Fazıl Giderse İşsizlik Sorunu Kalkar |
3 | 6.25% |
Kötü Olur Fazıl Giderse Memlekette Açlık Hat Safhaya Çıkar |
5 | 10.42% |
Katılımcı sayısı: 48. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#21 |
![]() Bu insanlar birileri tarafından özenle seçiliyor heralde. Bir sonraki Nobel ödülünü de ona verirler kanımca. ;)
Gitmek istiyorsa kapılarımız sonuna kadar açık; kalmak isteyeni kovmayız, memlekette boş arazi çok... :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Etmesin bence.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Fazıl say siyaset değil, sanatını icra etmelidir oaraya buraya sataşarak kendi reklamını yapmakta`dır brn böyle düşünüyorum...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Bence hiç durmasın...
kültürlü pianısttimiz :D :D :D :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() bence gitmemeli herkes düşündüğünü söyleyebilmeli bence.. fazıl say istese vatandaşlıktan bile çıkabilir ama ozamanda biz kötü oluruz.. beğenmediklerini atıyolar derler..öyle yapmasak bile..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Gitmesin tabi ki...Bir demokrasi mücadelesiyse bu,kalsın ve savaşssın...Ben kimin galip kimin mağlup olacağından eminim velhasıl...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Değişimi yakından daha net görsün.Ülkesinin nasıl Muasır medeniyet seviyesine ulaştığına kendiside şahit olsun.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() yalnızca F.... yetmez (onun adını almak istemiyorum mesajlarımda bulunmasını istemiyorum)
Eğer bir kişi ne olursa olsun haddini bilmeli. İslamcılar kazandı ne demek ya Osman yağmurdereli gibi göbeğini kaşıyarak gelenler ne demek ya Türkiye Cumhuriyetinin böylelerine ihtiyacı yok. Türkiye'yi tekedecekse etsin sanki başka piyano çalan yok mu? Ülkede İslamın artmasından telaşlanıyormuş bu şahıs. Söylediği sözler öylesine iğneleyici ki , bunun gibilerin bu ülkede işi yok piyanosunu alsın TERK etsin burayı. Bu sözleri söyledikten sonra zaten benim için böyle bir kişi yok Ve de sadece F.... yetmez bunun peşinden gitmesi gereken çok da burada isim vermeyim onların reklamını yapmış olurum.. Onlar kendilerini biliyorlar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Hani taşı suya güzel atarsan sekerek gider ya....
bence Fazıl Say'da sektirsin gitsinn... Nereye gidecekse.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |