![]() |
#11 |
![]() şakaydı tabi mevki taraftarı değiliz. geliriz inş. ;) çayları demleyin
|
|
![]() |
![]() |
#12 |
![]() çaylar hazır kardeş sen gel :D hakikaten gelin yaa beklerim parti binasına heee yolunuz düşerse gelin bak 8)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() ben balıkseriliyim her zaman oradan geçiyorum aniden karşınıza çıkarsam ayıp olmasın :D
|
|
![]() |
![]() |
#14 |
![]() SINDIRGIDA BURDA HEPİNİZ HOŞGELDİNİZ!!!DURMAK YOK YOLA DEVAMMM!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() GEL AYIP OLMAZ NE YAPTIN SENDE?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() partiye bı uyelıgım yokdur ama...
genclık kollarıyla gece bayrak asarım,koyde broşür dağıtırım ilçe başkanıyla,belediye başkanıyla,vekille oturup konuşur,danışırım gençlik kolları başkanıyla,meclis uyelerımızle program hazırlarım kadın kollarınada uyuz olmakdan başka hııc bısey yapmam. :P zeynep sende az sus be kardeşim ![]() mekan isimden anlaşılıyordur umarım ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() aaa bak şimdiii yok anladık kim olduğunudaa ayıp olmuyomu sus felan hem beni gençler gençlik kollarına transfer etti
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() o konuda şüphem yok
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() bazı arkadaşlar bandırma gençliğin icraatlarını görsek felan diyee bişiler yazmışlar valla bandırmaya gelipte bir sorsunlar ak partili gençler ne yaptı diyee anlatırlar kendilerinee gece 4 lerde evimize girdiğimizi neysee polemiğe gerek yok biz ne olduğumuzu iyi biliyoruz ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |