![]() |
#11 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() şimdi bir mantıklı düşünürsek ....deniz baykal tayyip erdoğanın yerinde olsaydı başka en yakın dostuna koltuğu verir miydi...VERMEZDİ..bizim okulun müdürü müdürlüğü kendisi almayıpta başkasına verir miydi VERMEZDİ..daha söyleyemedğim bir çok kişi bu liderlik yarışlarında nefislerine yenik düşerlerdi.AMA BİZ AK PARTİ NASIL OLMUŞUZ İŞTE BİZ BÜTÜN KARA DÜŞÜNCELERDEN UZAK BİR AK PARTİ OLDUĞUMUZ İÇİN VERİRDİK KOLTUĞU...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
öyle değilde temeli sağlam desek ;) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() POĞRU BU DAHA İYİ ANLATIM OLUR..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Ben ilk seçimde Bülent ARINÇ'ın olmasını çok istiyordum.Daha sonra başbakanımızın Abdullah GÜL demesinden sonra bi düşündüm ve Abdullah GÜL'ün daha uygun olacağı kanaatine vardım.Bence öyle de oldu. Abdullah GÜL kesinlikle doğru bi karar.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() ARKADAŞLAR BU ÖRNEKTE GÖSTERİYORKİ AK PARTİDEKİ BİRLİKTELİĞİN DOSTLUĞUN NE KADAR BÜYÜK OLDUĞUNU. DAVAYA İNANCIN TAM OLDUĞUNU GÖSTERİYOR. MUHTAR BİLE SEÇİLEMEZ DENİLEN BİR İNSANIN TÜRKİYENİN EN ÜST MAKAMINA OTURMA GİBİ BİR FIRSATI VARKEN GÖZÜNÜ KIRPMADAN DAVA ARKADAŞINA FEDAKARCA VERDİĞİNİ GÖSTERİYOR.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Başbakanımız bu olaydan bir hafta önce "Mebus olsan ne, Başbakan olsan ne, Cumhurbaşkanı olsan ne?, sonunda kârın ancak bir metre kefen değil mi?" diyerek harika bir mesaj vermişti. Allah yardımcısı olsun, fedakarlıklarını boşa çıakrasın..
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Sayın başbakanımız bu yaptığı hareketle koltuksevdalısı değil, vatan ve hizmet sevdalısı olduğunu bilmek istemeyenlere harika bir şekilde öğretti. Onlar bu yola beraber girmişlerdi. Sayın başbakanımız, zamanında merhum Özal' ın yaptığı yanlışı yapmadı. Özal kendi cumhurbaşkanı olmuş ve partisini bırakmıştı. böyle olunca da sayın Özal' la parlayan parti o gidince sönmüştü. Ama sayın başbakanımızöyle yapmadı ve partisine sahip çıktı. Zaten kimsenin yapamadığını en başında yapan üç isim bugünkü başarıyı da kayıp vermeden sürdürüyolar. cumhurbaşkanlığı, yüksek makam emin ellerde ve artık gül bahçesine dönüştü. Başbakanlık zaten sayın başbakanmızla başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.
Şimdi... nasıl olurda ben Başbakanımızın yaptığı bu güzel davranışı yapmam diyebilirim. Allah çalışanı ve insanılğa yarar sağlamak için elinden geleni yapan insanları göründüğü gibi ödüllendiriyor.Rabbim sayın Başbakanımızı, Cumhurbaşkanımızı, Bülent Arınç' ı ve yanlarında aynı uğurda çalışanları başımızdan eksik etmesin. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|