AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Anketimiz: ABDULLAH GÜL'E BU KOLTUĞU VERİRMİYDİNİZ
EVET 22 78.57%
HAYIR 2 7.14%
ONUN YERİNDE OLMAM LAZIM 4 14.29%
Katılımcı sayısı: 28. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 12-18-2007, 19:12   #11
Kullanıcı Adı
Beritan
Standart BAŞBAKANIMIZIN YERİNDE SİZ OLSAYDINIZ
Alıntı:
Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ammar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı
Bu basit birşey değil fakat onlar yol arkadaşıydı ve herşeyi beraber göğüslediler.Başbakanımız kendisine yakışanı yani büyük fedakarlığı yaptı.Ben olsam ne yapardım diye birşey yok Başbakanımız en iyisini yaptı.

ben olsam diye bişey var ama ...başkan bencillik yapıp kendi otura bilirdi....yada koltuk sevdalısı olup o koltuğa otura bilirdi...ama o fedakarlık örneği sergilyip SN.ABDULLAH GÜLe verdi o mevkiyi
Dikkatli oku ne yazmışım .??
ben sizinkini alıntı yaptım ama size karşı başkanı savunmak için değil tabiki...sizin giibi akp ye kendi partisini savunamam heralde....ama tekrar okudum
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-18-2007, 19:50   #12
Kullanıcı Adı
çilik
şimdi bir mantıklı düşünürsek ....deniz baykal tayyip erdoğanın yerinde olsaydı başka en yakın dostuna koltuğu verir miydi...VERMEZDİ..bizim okulun müdürü müdürlüğü kendisi almayıpta başkasına verir miydi VERMEZDİ..daha söyleyemedğim bir çok kişi bu liderlik yarışlarında nefislerine yenik düşerlerdi.AMA BİZ AK PARTİ NASIL OLMUŞUZ İŞTE BİZ BÜTÜN KARA DÜŞÜNCELERDEN UZAK BİR AK PARTİ OLDUĞUMUZ İÇİN VERİRDİK KOLTUĞU...
çilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-18-2007, 19:53   #13
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
çilik Nickli Üyeden Alıntı
şimdi bir mantıklı düşünürsek ....deniz baykal tayyip erdoğanın yerinde olsaydı başka en yakın dostuna koltuğu verir miydi...VERMEZDİ..bizim okulun müdürü müdürlüğü kendisi almayıpta başkasına verir miydi VERMEZDİ..daha söyleyemedğim bir çok kişi bu liderlik yarışlarında nefislerine yenik düşerlerdi.AMA BİZ AK PARTİ NASIL OLMUŞUZ İŞTE BİZ BÜTÜN KARA DÜŞÜNCELERDEN UZAK BİR AK PARTİ OLDUĞUMUZ İÇİN VERİRDİK KOLTUĞU...

öyle değilde temeli sağlam desek ;)
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-18-2007, 19:56   #14
Kullanıcı Adı
çilik
POĞRU BU DAHA İYİ ANLATIM OLUR..
çilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-19-2007, 14:30   #15
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Ben ilk seçimde Bülent ARINÇ'ın olmasını çok istiyordum.Daha sonra başbakanımızın Abdullah GÜL demesinden sonra bi düşündüm ve Abdullah GÜL'ün daha uygun olacağı kanaatine vardım.Bence öyle de oldu. Abdullah GÜL kesinlikle doğru bi karar.
oguzdesouza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-06-2008, 21:14   #16
Kullanıcı Adı
berat_52
ARKADAŞLAR BU ÖRNEKTE GÖSTERİYORKİ AK PARTİDEKİ BİRLİKTELİĞİN DOSTLUĞUN NE KADAR BÜYÜK OLDUĞUNU. DAVAYA İNANCIN TAM OLDUĞUNU GÖSTERİYOR. MUHTAR BİLE SEÇİLEMEZ DENİLEN BİR İNSANIN TÜRKİYENİN EN ÜST MAKAMINA OTURMA GİBİ BİR FIRSATI VARKEN GÖZÜNÜ KIRPMADAN DAVA ARKADAŞINA FEDAKARCA VERDİĞİNİ GÖSTERİYOR.
berat_52 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-06-2008, 21:35   #17
Kullanıcı Adı
LüGaT
Başbakanımız bu olaydan bir hafta önce "Mebus olsan ne, Başbakan olsan ne, Cumhurbaşkanı olsan ne?, sonunda kârın ancak bir metre kefen değil mi?" diyerek harika bir mesaj vermişti. Allah yardımcısı olsun, fedakarlıklarını boşa çıakrasın..
Alt 01-06-2008, 22:32   #18
Kullanıcı Adı
minegül
Sayın başbakanımız bu yaptığı hareketle koltuksevdalısı değil, vatan ve hizmet sevdalısı olduğunu bilmek istemeyenlere harika bir şekilde öğretti. Onlar bu yola beraber girmişlerdi. Sayın başbakanımız, zamanında merhum Özal' ın yaptığı yanlışı yapmadı. Özal kendi cumhurbaşkanı olmuş ve partisini bırakmıştı. böyle olunca da sayın Özal' la parlayan parti o gidince sönmüştü. Ama sayın başbakanımızöyle yapmadı ve partisine sahip çıktı. Zaten kimsenin yapamadığını en başında yapan üç isim bugünkü başarıyı da kayıp vermeden sürdürüyolar. cumhurbaşkanlığı, yüksek makam emin ellerde ve artık gül bahçesine dönüştü. Başbakanlık zaten sayın başbakanmızla başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

Şimdi... nasıl olurda ben Başbakanımızın yaptığı bu güzel davranışı yapmam diyebilirim. Allah çalışanı ve insanılğa yarar sağlamak için elinden geleni yapan insanları göründüğü gibi ödüllendiriyor.Rabbim sayın Başbakanımızı, Cumhurbaşkanımızı, Bülent Arınç' ı ve yanlarında aynı uğurda çalışanları başımızdan eksik etmesin.
minegül isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)