AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 07-21-2007, 16:50   #91
Kullanıcı Adı
bennur
Standart PEKİ BANA DESELER NEDEN RECEP TAYYİP ERDOĞAN DİYE...İŞTE NEDENLERİ RESİMLERLE.
ellerine sağlık.hepsi o kadar güzelki.MaşaAllah BarekAllah Rabbim Tayyib Erdoğanı ve ekibini başımızdan eksik etmesin inşaallah.DURMAK YOK YOLA DEVAM ;)
bennur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-23-2007, 00:43   #92
Kullanıcı Adı
demet
Standart PEKİ BANA DESELER NEDEN RECEP TAYYİP ERDOĞAN DİYE...İŞTE NEDENLERİ RESİMLERLE.
paylaşım için teşekkürler.
demet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-25-2007, 12:47   #93
Kullanıcı Adı
AKmetalci
Alıntı:
pRoff Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
akgunes Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel resimler eline sağlık
bu resım turkıye ye kımın gercekten bayraga saygısı oldugunu gösterdı.!!!!!
AKmetalci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-25-2007, 12:50   #94
Kullanıcı Adı
AKmetalci
hay allahım ya tuylerım dıkend ıken oluo bu resme baktıkca
AKmetalci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-25-2007, 13:25   #95
Kullanıcı Adı
akmaya
aynen benim de tüylerim diken diken oluyor
Allahım sen utandırma Ya Rabbim
bayrağımızı el üstünde tutan bizim de başımızın üstündedir ;)
akmaya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-26-2007, 00:59   #96
Kullanıcı Adı
sugra
çok teşekürler resimler çok güzeldi...
farkımızı açıkça ortaya koyuyor sayın başbakanımızın tavır ve hareketleri....
sugra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-26-2007, 11:53   #97
Kullanıcı Adı
kaya_ege
çok teşekkür ederiz kardeşim..

resimler harika hepsi şahane ama biri varki gerçekten tüylerim diken diken oldu
bayraga olan saygıyı sevgiyi bu resim en güzel şekilde ifade ediyor.
kaya_ege isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-26-2007, 11:58   #98
Kullanıcı Adı
GoKSeL
Alıntı:
öylesinebiri Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
GoKSeL Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ArsLan Nickli Üyeden Alıntı
1- p.s. = not demektir, forum kültürü neyse herkeste olmaz.
Forum kültürüyle ne alakası var?? Sen kim oluyorsun da karşındakini aşağılarcasına konuşuyorsun?? Ben 6 yıldır Forum kullanırım böyle saçmalık görmedim.. Sen BBP'lisin bir de.. Has Milliyetçi olmalısın. PS İngilizce'de Not anlamında kullanılmaktadır.. Yani TAMAMEN İngilizce bir kelimedir forum kültürüyle alakası yoktur..

Asıl söylemek istediğimi söyleyeyim.. Hani diyorsun ya BBP'Liyim diye.. Afferin güzel yapıyorsun da yazının altına İngilizce bir kısaltma olan P.S.'yi eklemekten çekinmiyorsun. Güzelim Türkçemizde duran NOT kelimesi varken neden P.S. Ama lafa gelince Milliyetçisindir.. Elhamdülillah çevremiz sizin gibi insanlarla dolu da Ak Parti'ye oy vermek için sebeplerimiz artıyor.. Sen her 2 kelimeden birinde İngilizce kullan sonra Milliyetçiyim diye gezmeye devam et olur mu ? ;) :
hahaha. forum'da türkçe bir kelime değil neden mesaj panosu demiyorsunuz akpartipanousu.com değil??
onlar yerleşmiş şeyler artık.ayrıca şuan mesakımda quote,color=red vb. ibreler var.Neden bunlarıda kodlamalarda değiştirmediniz?

Quote,P.S.,Rep vb. ifadeler ingilizcedir, ancak forumlarda çoğu kez kullanılır, bu da bi kültürdür tamam mı canım kardeşim.
Az bi web tasarım ya da yazılım dili bildiğini umsam açıklayacağım da boşver.. Kalın yazı yazma stili , eğik yazı yazma stli vs. ile PS'i aynı kefeye koydun ya helal sana..

Ayrıca Not : Ben kullanmam demedim. Madem milliyetçisin kullanma dedim. Lafı iyi okusaydın komik duruma düşmezdin..

Ama yukarıdaki mesajda da söylemişim.. Sizin gibi insanlar varken yaşasın Ak Parti ;)
GoKSeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-26-2007, 13:52   #99
Kullanıcı Adı
R.T.E.
allah başımızdan eksik etmesin seni başbakanım.
Deniz baykalı böyle göreniniz var mı??
R.T.E. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-26-2007, 18:46   #100
Kullanıcı Adı
Ersel ERDOĞAN
Amin Abicim
Ersel ERDOĞAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)