01-02-2008, 20:46 | #31 | |
Kardeşlik Gecesi 31 Aralık Abdi İpekçi Kapalı Spor Salonu
Alıntı:
siyasete gerek yok diyorsunuz ama bu gün dünyadaki tüm zulm siyasal güçler üzerinden yapılıyor ve orada vurgu yapılan parti değil tüm müslümanların kardeş olması gerekliliğidir... zaten siyaset biz istesekte istemesekte hayatımızın her alanında(!) |
||
01-02-2008, 20:49 | #32 |
dışarı çıkmış olmama karşılık hedef alınan partiyi duydum ve maalesef ki bu benim partim yani Ak parti idi ondan sonra da dinlemedim ayrıldım >
|
|
01-04-2008, 19:15 | #33 | |
Alıntı:
|
||
01-04-2008, 19:28 | #34 |
Evet O gece bende ordaydım . Güzel program hazırlamış kanal ama büyük bir hata yaptılar bence .
Şahsen kendi adıma ben yapılan organizasyondaki bazı eksikliklere sinirlendim . Kur'anı kerim okumak için yurt dışından gelen hafızlar programın sonunda çıkarıldı ve malesef ki boş sandalyelere Seslendiler çünkü Saat 01:30 'dan sonra salon boşalmıştı. Programın başından itibaren yani 19:30 'dan saat 01:30 'a kadar o hafızlar orada boş boş beklediler ve insanlar gittikten sonra sahneye çıkarıldılar 10000 kişiden sadece 500 kişi kalmıştı belki de. Oraya gitmekte ki tek amacım Kur'anı Kerim dinlemekti ama ilahiden başka bir şey dinleyemedik. Tam hafızlar çıktı bizde ayrılmak zorunda kaldık . Kim bu organizasyonu hazırlamışsa Hem gelen Seyirciye hemde Yurt dışından gelen o Hafızlara haksızlık yaptılar. Ayrıca Kardeşlik gecesinde Siyaset dinlemekte beni fazlası ile rahatsız etti. Şahsen bir daha gideceğimi sanmıyorum ... |
|
01-04-2008, 21:02 | #35 | |||
Alıntı:
Alıntı:
|
||||
01-05-2008, 19:10 | #36 | ||||
Alıntı:
Canım iyiki gitmemişsin . İlahiden başka bir şey dinlemedik zaten. Kur'anı Kerimi en sonra insanlar gittikten sonra okutmaya başladılar Kardeşlik gecesi denince bende bir şey sanmıştım . yazık oldu oraya harcadığım zamana . Daha faydalı bir şey yapabilirdim oysa . Neyse olan oldu . Bu da bana ders oldu inşaAllah |
|||||
01-07-2008, 15:48 | #37 | |||||
Alıntı:
|
||||||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|