![]() |
#1 |
![]() arkadaşlar bu konuda oylarınız ve yorumlarınız çok önemli
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Süreçten faydalanmalıyız, topluluğa girmek pek muhtemel gelmiyor bana. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() hayır girmek için kendimizden odün vereceksek.....ve dinimizi hafifleticeksek....ben istemiyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() avrupa birliği türkiyeye karşı görevini yerine getirmediği için avrupa birliğine bende hayır diyorum, burda ilk adımı avrupa birliği atması lazımdı, avrupa birliği hristiyan birlik olarak anılmamalıdır eğer böyle anılırsa bizim ülkede türkiye islam cumhuriyeti diye algılarız açıkçası bundanda kimse rahatsız olmazsın yani...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ben hayır diyenlerdenim çünkü bu birlik bizi
istemiyor seni istemeyeni sen hiç istemeyeceksin sadece bizi oyalıyor başka bir işe yaradığı yok bizi resmen sömürüyor istekleri bir türlü bitmiyor... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ben AB ye Ve ABD ye kesinlikle karisiyim.Cunku onlarin amaci bizi bolmek ve sevr antlasmasini tekrar gundeme sokmak.Onlarin arasina girmek bence cok sacma
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Arkadaşlar istemeyene istemeyeceksin, o beni sevmezse ben de onu sevmem gibi duygu dolu sözler devlet yönetiminde geçerli olamaz.Kabul etmek lazım ki birçok kazanımımızı AB yolunda kazandık.Bir muhtıra darbeyle sonuçlanmadıysa bunda ab nin de etkisi vardır.Hukuksal reformlar, liberal ekonomi, var olduğu bilinen Türkiye...
Kendi içimize gömülürsek tarihle sabit ki yine kısır tartışmalarla boğulacağız.Avrupa'da müslüman bir ülkenin topluluğa girmemesini isteyen birsürü topluluk vardır.Avrupanın her zaman ki iki yüzlü tavrı da ortadadır.Ama süreçten şimdiye kadar olduğu gibi yine yararlanmamız gerekir.Günümüz dış politikasında"Devletlerin dostları yoktur, devletlerin düşmanları da yoktur, devletlerin menfaatleri vardır" |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() globalleşen dünyada partnerini doğru seçmelisin. alternatif rusya veya arap ülkeleri.. bence çağdaş avrupa ülkeleri her bakımdan daha mantıklı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Hayır diyorum kendimi bildim bileli ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |