![]() |
#1 |
![]() Sizce ozellestirme yararli mi zararli mi?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Gereksiz polemik yaratacak bir anket olduğunu düşünüyorum..oyda kullanmıyorum,yorumda yapmıyorum..
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bence zararsız.
mesela bunu size çok basit bir örnekle anlatayım muhakakki biliyorsunuz devlet memurlarımız görevlerini tam olarak iştirak edememektedirler. ve çoğu zaman görevlerini gerektiği şekilde yerine getirmemektedirler (tabiki istisnalar vardır) bunu yaşadığımız uzun kuyruklardan, randevuların 2 ay 3 ay ileri alınmasıyla, sürekli bozulan yolardan anlayabilirsiniz Ve artık belediyeler -bunu Antalya'da gördüğüm için söylüyorum- işlerini yaptırırken özel şirketlerle anlaşıyorlar.özel şirketlerin denetimindeki işçiler daha düzenli, özenli ve zamanlı çalışmaktadır ki aldıkları ücrette buna tabi olarak yüksektir. Netice olarak yapılan köprüler verilen hizmetler daha dayanıklı ve uzun soluklu olmaktadır. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ozellestırmeyı cok dogru buluyorum..calısanla calısmayan arasıdakı fark bellı oluyor artık..yan gelıp yatanla emek veren bırbırınden ayrılıyor...devlete guvenıp calısmayana ekmek yok artık..e tabı buda bırılerının hıc ısıne gelmıyor...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
benım annem devlette ogretmen...geceler boyu kendını parcalıyor ders hazırlıyor bırgunden bırgune rapor almamıstır...bazı ogretmenler varkı ne derse gırerler ne adam gıbı ders ıslerler..on gunde bır rapor alırlar...bu ıkı ogretmen arasındakı fark devlette manevıyettan ıc huzurdan oteye gecemıyor malesef alınan maas aynı..pekı ya ozelde olsa...kapıyı gosterırler sana... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() devlet hem rekabet eden hem denetleyen olamaz. devletin esas görevi denetlemektir. rekabetci konumundan çekilmeside özelleştirmeler ile olacak tabiki. buda sermayenin tabana yayılmasında etkili olacak. bu yüzden devlet artık bu işleri özel sektöre bırakması gerekmekte
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() cok yararlı goruyorum devletın uzerındekı en buyuk yuk olarak goruyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Ben ozellestirmenin zararli oldugunu dusunmuyorum.Ozellestirmeler sayesinde Ingiltere ve Turkiye daha da yakinlasiyor ve iliskiler gelisiyor.Ayrica ozellestirme sayesinde ulkelerimiz ortak oluyor.Bu cok guzel gelismeler bence ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Yararli.Bunun vatanla ilgisi yok oh ne ala memleket herkes sırtını dayamış devlete yan gel yat gel keyfim gel '' devletin malı deniz hak etmeden yiyen domuz oğlu domuz ...'' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|