![]() |
#471 |
![]() S.A. Ravza_rüveyda kardeşim sana her duamda yer veriyorum.Allah senden razı olsun tekrar tekrar böyle bir güzelliğe vesile olduğun için
![]() |
|
![]() |
![]() |
#472 |
![]() benim dua kardeşim__serkan yücel__askerde....
rabbım hayırlısı ile dönmesini nasip etsin,yar ve yardımcısı olsun... |
|
![]() |
![]() |
#473 |
![]() Ey Rabbimiz, bize bu dünyada iyilik ver, ahirette de iyilik ver ve bizi Cehennem azabından koru!
Ey Rabbimiz, hesabın görüleceği gün bizi, anamızı, babamızı ve bütün mü'minleri bağışla. Ey Rabbimiz, duamızı kabul buyur.Doğrusu Sen duaları işitensin |
|
![]() |
![]() |
#474 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#475 | |
![]() Alıntı:
Yalnız buraya kayıt yaptırdığında devamlı siteye girdiğinde Dua kardeşin ile irtibatta olacak. Ve eğer farklı bir durum söz konusu olursa ( siteden ayrılmak yada uzun bir müdet siteye giremeyecek bir nedeninin olması ) bu durumda buradan Dua kardeşini ve bizleri bilgilendirmelisin . buraya isim yazdırıp kayıplara karışacaksan hiç listeye eklemeni yapmayalım.Daha önce bu tarz durumlar yaşadığım için bu uyarıyı özellikle yapıyorum . Bu sorumluğu alıyorsan hemen eklemeni yapıcam . Selam ve dua ile. Eğer sorun yoksa hemen eklemeni yapıcam . cevabını bekliyorum |
||
![]() |
![]() |
#476 | |
![]() Alıntı:
selametle |
||
![]() |
![]() |
#477 |
![]() Selam Aleyküm
Dua kardeşim sana burdan selam gönderiyorum. Kendine iyi bak Allah'a emanet ol. Selam ve dua ile... |
|
![]() |
![]() |
#478 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#479 |
![]() ALLAH'ım bana ögrettiginden beni faydalandır.
Fayda verecek bilgiyi bana ögret ve ilmimi artır. Fayda vermeyen ilimden, Korku duymayan kalpten, Kabul edilmeyen duadan, Doymayan nefisden, İnsanı Maddi ve ruhsal huzursuzluga düşüren açlıktan, Hiyanetten, Tembellikten, Cimrilikten, Korkaklıktan, Düşkün ihtiyarlıktan, Sıkıntılı yaşlılıktan, SANA SIGINIRIM.... |
|
![]() |
![]() |
#480 |
![]() ben hala dua kardşimi öğrenemedim?
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 41 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 41 Misafir) | |
|
|