01-08-2008, 13:39 | #1 |
Sevdigin Kadar Sevilirsin
Yerin seni çektiği kadar ağırsın
Kanatların çırpındıgı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzaği gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kasin gözün Karsindakinin gördügüdür rengin.. Yasadiklarini kar sayma: Yasadigin kadar yakinsin sonuna ne kadar yaşarsan Yaşa, Sevdigin kadardir ömrün.. Gülebildigin kadar mutlusun üzülme Bil ki ağladigin kadar güleceksin Sakın bitti sanma her seyi,sevdigin kadar Sevileceksin. Günesin doğuşundadir doğanin sana verdigi değer Ve karsindakine değer verdigin kadar insansin Bir gün yalan söyleyeceksen eğer Birak karsindaki sana güvendigi kadar inansin. Ay işiğındadir sevgiliye duyulan hasret Ve sevgiline hasret kaldiğin kadar ona yakinsin Unutma yağmurun yağdigi kadar ıslaksin Gunesin seni ısıttığıkadar sıcak. Kendini yalnız hissetiğin kadar yalnızsın Ve güclü hissettiğin kadar güclü. Kendini guzel hissettigin kadar güzelsin..iste budur Hayat! Iste budur yasamak bunu hatırladıgın kadar yasarsın Bunu unuttuğunda aldigin her nefes kadar üşürsün Ve karsindakini unuttuğun kadar cabuk unutulursun çiçek sulandığı kadar güzeldir Kuşlar ötebildiği kadar sevimli Bebek agladığı kadar bebektir Ve herseyi öğrendigin kadar bilirsin Bunu da ögren , sevdigin kadar sevilirsin...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-08-2008, 14:52 | #2 | |
Alıntı:
Gerçekten çok güzeldi..+1 ;) |
||
01-08-2008, 15:00 | #3 |
ELLERİNİZE SAĞLIK
|
|
01-08-2008, 15:10 | #4 |
bazen şiirin bütününden en hoşuma giden tarafı alırdım ama burda görüyorum ki şiir bütünüyle çok güzel.. paylaşım için saol. + beğeni sümeyracım
|
|
01-08-2008, 16:44 | #5 |
Defalarca okuduğum ve hiç bıkmadığım bir şiir paylaşım için teşekkürler .... |
|
01-08-2008, 18:48 | #6 |
Dua kardeşim affına sığınarak bir şeyi haber vermek istedim http://www.akpartiforum.com/index.ph...9324#msg239324 şiir paylaşılmış daha önceden :-[
|
|
01-08-2008, 18:51 | #7 |
Bil ki ağladigin kadar güleceksin
Sakın bitti sanma her seyi,sevdigin kadar Sevileceksin. sümeyracım çok güzel...ama inşallah dediğin gibi olur..+1 |
|
01-08-2008, 18:56 | #8 |
daha önceden paylaşılmışta olsa yinede okutuyor kendisini..
bedavadan bi şey yok yani.. |
|
01-08-2008, 20:27 | #9 |
Herkeze çok teşekkür ederim. Bende okumaya doyamadığım, bir nebze de olsa kendimi bulduğum ve bir çok arkadaşımında duygularına tercuman olacağını düşündüğüm için bu güzel satırları beğeninize sundum.
nazende uyarın için teşekkür ederim acaba başlık kilitlenirmi :'( |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|