01-08-2008, 23:22 | #1 |
MAVİ HASRETİM
Mavi Hasretim...
Beni öldüren gözlerinin rengi Işığımda yanıp sönerken bakışları Sesin olurum soluğunda..duy beni Sevmek tatlı bir rüya sanki.. İstedim seni.. tutkulu ömür gibi Vur..kır istersen ümitlerimi Sorma bana..sorma düşüncelerimi Lal olur sözlerimin tüm harfleri Gel..ister şimşek ol..ister boran ol İster rüzgar ol.. sevda yüklü yüreğinle gel.. Bitmez bu sevginin sonsuz seheri Gün çekildi.biliyorum ki ordasın Ne zaman düşünsem seni Fırtına kopar..sızlar aşkın seli Çaldı kalbimi.... deli bir mavi.. Saçlarımda açan sarmaşık gülleri Seven gitmez..üzmez..ağlatmaz yüreği.. Beni öldüren gecenin mavi hasreti.. Bir de gözlerinin.. Gözlerinin hercai rengi.. İsyan yığılır..kurşun yarasında öptüğüm nasırlı elleri Kapanır rüyalarımın leylak düşleri.. Sen gelince aklıma.. Gülüşümde kır çiçeklerinin en güzel hali.. İçimde volkansın ilkbaharımsın.. gör beni.. Beni yakan sensizliğin…sensizliğin kor ateşi.. Seni istedim..yağmurun tenime dokunuşu gibi.. Özledim seni seviyorum bakışlı asi gözlerini.. Özledim..kollarına sarıp.. kucaklayan nefesini.. ....Selma İzcimen....
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|