AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 01-09-2008, 13:29   #1
Kullanıcı Adı
fatih_44
Standart G.Saray'da başarılı olacağım"

Ankaraspor'a kiralık olarak verilen Necati Ateş, Emre Aşık ve Orhan Ak karşılığında sezon sonunda Galatasaray'a transfer olacağı konuşalan genç yetenek Özer Hurmacı, Sporx'in sorularını yanıtladı. Kendine olan güveni ile dikkat çeken Hurmacı, maçlarda sahanın en iyi isimlerden biri olmasına karşın, basında hakkında yorum yapan kişilerin bile saha dışında kendisini tanımamasından ise şikayetçi. Genç oyuncunun, Galatasaray'a transferi gerçekleştiği takdirde ise başarılı olacağına dair inancı tam.

Şimdi bu röportajla sizleri baş başa bırakıyoruz:

- Özer senden ilk yarının kısa bir değerlendirmesini alabilir miyiz?
"İlk yarıya kötü başladık ve istediğimiz yerde bitiremedik. İkinci yarıya iyi başlamak istiyoruz. Final havasında geçecek maçlar oynayacağız ve psikolojik olarak bu maçlara hazırız. Bireysel olarak ben dahil takım arkadaşlarım performanslarını artırırsa, bu kötü durumdan rahat bir şekilde kurtulacağımızı düşünüyorum."

- Ankaraspor'da ismi ön plana çıkan oyunculardan birisin...
"Ligin ilk yarısında tam olarak istediğim performansı sahaya yansıtamadım, ikinci yarıda her şeyin daha iyi olacağını düşünüyorum."

"BÜYÜK TAKIM OYUNCUSU OLMAK İSTİYORUM"

- Özer'in artı ve eksi özellikleri neler?
"Ben tam bir orta saha oyuncusuyum. Kanatlarda da oynayabiliyorum ama özüm orta saha. Forvete dönük ya da defansa dönük iki yönlü olarak orta sahada görev yapabiliyorum, açıkçası kanatlarda verimsiz oluyorum. Kanatlarda oynadığım zaman mutlu olmuyorum, seyircilere de iyi bir Özer izlettiremiyorum. Orta sahada oynadığım zaman ise kendimi buluyorum. Gerçek bölgemde skora da katkıda bulunabiliyorum. Defansif yönümün Türkiye'ye geldiğim dört yıldan beri çok fazla geliştiğini görüyorum. Artık yavaş yavaş daha büyük hedeflere hazır olduğumu hissediyorum."

- Almanya'da hangi takımın altyapısında yetiştin?
"Alman 3. Ligi takımlarından Cassen'in altyapısında yetiştim. Burada iyi bir eğitim aldım, Türkiye'de de uyum sürecimi atlattım. Aykut Kocaman'ın bende çok büyük bir emeği var. Özer'i Özer yapan Aykut Hoca oldu. Hikmet Hoca'yla da çok uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. İnşallah buradaki sezonu iyi bir şekilde tamamlayarak, gelecek sezon büyük bir takımın oyuncusu olmak istiyorum. Galatasaray işi olursa da bu Galatasaray için ve benim için büyük bir kazanç olacaktır."

- Maçlarda ve idmanlarda seni özellikle takip ediyorum. İki ayağını da iyi kullanıyorsun, şutların da çok etkili...
"Evet kendimi bugüne kadar elimden geldiğince geliştirdim, inşallah bu yeteneklerimle hedeflerime ulaşacağım."

"G.SARAY'DA BAŞARILI OLACAĞIMA İNANIYORUM"

- Galatasaray orta sahasına baktığın zaman forma bulma şansını nasıl görüyorsun?
"Benim özgüvenim tam ve rekabeti çok seviyorum. Bir takımdaki oyuncular ne kadar iyi olursa ben de o kadar iyi performans sergilerim. Bunu da inşallah seneye göreceğiz. Büyük takımda daha çok topla oynama fırsatı yakalayacağım, daha çok atak yapan taraf olacağız ve bu tarz oyunlarda daha çok yeteneklerimi sergileyebileceğim. Büyük hedefleri olan Galatasaray'da başarılı olacağıma inanıyorum."

- Galatasaray ile ilgili Necati, Orhan ve Emre’den bilgi alıyor musun?
"Necati, Emre ve Orhan abi sağolsun bana her konuda akıl veriyorlar. Beni şimdiden büyük takıma hazırlıyorlar, büyük takım atmosferini, neler yapmam gerektiğini söylüyorlar. İdmanlarda ve maçlarda bana yardımcı oluyorlar. İkinci yarıda bu üç önemli isimden Ankaraspor'un daha çok faydalanacağını düşünüyorum. İlk yarıda şanssız günler yaşadılar."

"HEDEFİM AVRUPA ŞAMPİYONASI"

- Milli Takım ile ilgili neler söyleyeceksin?
"Ümit Milli Takım'ın banko futbolcuları arasındayım, tabii ki A Milli Takım'da da forma giymek istiyorum. Ligin ikinci yarısında gösterilen performansları Fatih Hoca'nın değerlendireceğini düşünüyorum ve Milli Takım ile birlikte Avrupa Şampiyonası'na gitmek istiyorum. Fatih Hoca, Milli Takım’a oyuncu seçerken Galatasaray, Fenerbahçe ya da Ankaraspor arasında ayrım yapmıyor. Beni de iyi performans göstereceğim takdir de Ankaraspor'dan çağıracağını düşünüyorum. 21 yaşındayım Ümit Milli Takım'da da oynuyorum, ama benim yaşımda birçok oyuncu hem takımını hem de milli takımını sırtlayacak performansı gösterebiliyor. Ben de kendimi o seviyede görüyorum.

- Sezonun ilk yarısı ile ilgili olarak soracağımız birkaç soruyla röportajı noktalamak istiyoruz.
“Elbette.”

-Ligin ilk yarısında sana göre en iyi performansı gösteren kaleci kimdi?
"Sakatlık yaşayana kadar bizim kalecimiz Ufuk."

-Ligin ilk yarısında en iyi performans gösteren defans oyuncusu kimdi?
"Roberto Carlos."

-Ligin ilk yarısında en iyi performans gösteren orta saha oyuncusu kimdi?
"Yusuf Şimşek."

-Ligin ilk yarısında en iyi performans gösteren forvet oyuncusu kimdi?
"Semih Şentürk."

Röportaj: Hilmi SEVER
Fotoğraf: Ali SEVER

09.01.2008

Kaynak : Sporx.com

fatih_44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-09-2008, 19:31   #2
Kullanıcı Adı
Gölge
Standart G.Saray'da başarılı olacağım"
Bende inanıyorum Özer'in Galatasaray'da başarılı olacağına ....
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)