![]() |
#21 |
![]() Ben açık konuşayım piyasaki "insanlık adına" işlenen ( ya da insan hakları ;) ) "biz hümanistiz" diyerek yola çıkan anlayışların çoğu "sözde"...
"Ben kürt,türk -müslüman,ateist her türlü insanı öyle seviyorum ki..." diye başlayan pembe renkli lafların çoğu yalan, altı bomboş... Size çok "radikalce" gelebilir bence: İnsanı seven onu islamla buluşturmalıdır, ben böyle inanıyorum.İnsana verilebilecek en büyük değer onu kamil insan yapmakla mümkündür.Ben inanıyorum ki: "İman insanı insan eder, belki insanı sultan eder… Küfür insanı gayet aciz bir canavar hayvan eder." Yine istisnalar kaideyi bozmaz ;) |
|
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() Alıntı:
Eyvallah tamamdır... |
||
![]() |
![]() |
#23 |
![]() ınsanların ne mıllıyetıne gore ne dınıne gore kestırıp atmamısımdır sımdıye kadar..ama acık ve net soylım alevı kurtlere kası bı antıpatım var..ıyısıde vardır bılemem ama bı elın bes parmagını gecmıyor....
ıstersenız agır elestırın tepkı gosterın ama yok abı alevı ve kurtmu ıkısı bır aradamı benden uzak dursun.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
![]() Alıntı:
belki oyle demek istememişsin, ama demişsin. ama asıl soylemek istediklerim parabol kardesime, Alıntı:
1- sana ırkcı dememe kızmıyacaksın, eger bir insan sırf ırkından dolayı senin gozunde 1-0 yenik baslıyosa bunun adı ırkcılıktır. 2- bu insanlar alevi ya da kurt olmayı secmedigi gibi, sen de olmamayı secmedin. sen sunni bir turk olmayı da secmedin. eger sen bugun pkk denen orgutte bir terorist degilsen bunu kurt bir ailede dogmamana borclusun. aynı kafayla kurt olsaydın, turkler benden uzak dursun diye dusunuyor olacaktın. 4-bir sorum olacak, insanlarla tanıstıgın zaman alevi ya da kurt olup olmadıgını soruyor musun, yoksa nasıl anlıyorsun? 5- son olarak: kurt,rum,ermeni,laz... alevi,sunni,ortodoks,yahudi,budist,ateist... isteyen istedigi yerde durur. bir rahatsızlıgın varsa sen uzakta durursun. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||
![]() Alıntı:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||||
![]() Alıntı:
|
||||||
![]() |
![]() |
#27 |
![]() kelıme oyunu yapma bana sen uzak dur o ıstedıgı yerde dursun vesaıre..tamam arkadasım ben uzak dururum hıc sorun degıl soylemek ıstedıgım bırbırımızden uzak olalım....
acıkcasını soyleyeyım ateıste karsı bıle on yargım yoktur..aslında tek tek ınsan olarak kımseye on yargım yoktur zaten belırttım mutlaka aralarında ıyıler vadır ama benı tatmın edecek sayıda degıl...ayrıca ben bı topluluktan bahsedıyorum bunlar bana zaten kısısel olarak gelıo zarar vermıyor bunların toplulukları zarar verıyor..ıyı yada kotuler var ama zarar verıyorlar mı evet...ben gordugume gore konusurum bu ulkede ne oluyorsa altınadan onlar cıkıyor yok kardesım yok tamam kalsın onlar yerınde ben uzaklasırım.... elbette tanıstıgım ınsanı mıllıyetıne dınıne ınanısına gore ayırmam ama alevı kurt olarak sımdıye kadar tanıdıklarım hıc ıc acıcı degıldı... bı arkadsm bana boyle bıse soyledı ben alevı ve kurdum dedı bu zaafımı bıldıgı ıcın eger dogru olsaydı onla ılıskımı kesermıydım?? ...asla tam tersıne vaybe ben bu konuda ne kadarda yanılıyormusum derdım...ama dedıgım gıbı karsıma cıkanlar hıc de oyle degıldı.... yıne soyluyorum kurtlere karsı olsun sadece alevılere karsı olsun hıc bır hıssıyatım yok..ama ıkısı bırdense sız korkmayın arkadslar ben korkarım..yaptıgım ırkcılık degıl..ben kesılsın atılsın olmasın demıyorum ben sadece onyargılı davranırım ama benı utandırmak yada haklı cıkarmak kendıne kalır... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() bısey daha
benı rahatsız eden ıdeolojlerı..karekter meselesı ıyı kotu meselesı degıl..oyle bır ınsandır kı dunya ıyısıdır ama ıdeolojısı malum yol taraftarıdır...ıste o zaman o adamın ıyılıgı bana sokmez arkadasım...ve kım ne derse desın ne kadar ıyı olursa olsun ben alevı kurtlerın ıdeolojılerının cogunda aynı oldugunu ve bu ıdeolojıden korktugumu soyluyorum.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Yani o sana şaka yapan arkadaşın aka yapıyor olmasaydı, gerçekten Alevi ve Kürt olsaydı, sen bu söylediklerini geri alır mıydın dostum?
Doğru mu anladım? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |