01-19-2008, 01:16 | #1 |
YARGITAY'DAN AKP'Yİ KAPATMAK İÇİN İLK ADIM!..
Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay, Habertürk Program yapımcısı Metehan Demir'in sunduğu "Perde Arkası" Programı'nda çok kritik bir bilgi açıkladı. Balbay, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İspanya'da türbanla ilgili yaptığı konuşmanın bant çözümünü istediğini açıkladı: "Sağlam bilgi olarak söylüyorum. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Başbakan'nın Madrid'deki konuşmasının bant çözümünü incelemek üzere istedi. İsteme gereği duydu. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısının açıklamasının hukuki karşılığına bakmak gerekirse bu geçmişte ve şuan da yürürlükteki Siyasi Partiler Yasası'nda bir siyasi partinin yapmaması gereken birşey." Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı, dün yaptığı türbanla ilgili sert açıklamada, AKP'ye kapatma imasında bulunmuştu. Cumhuriyet'in Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay, Ankara'da TSK, Yargıtay, Danıştay gibi kurumların bir numarası pozisyonunda. zekirdek.com
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-19-2008, 01:22 | #2 |
Paylasimin icin tesekkurler Zeynep.
Yargitay bizimle artik yavas yavas cok ilgilenmeye basladi.Turban konusundan beri bizi izliyorlar.Biz Turkiye'yi refah,rahat yasatmak icin muassir medeniyet seviyesinin uzerine cikarmak icin cabaliyoruz.Bunlar ise laiklik,cumhuriyet gibi meselelerle ugrasiyor.Bu ulkede demokrasi oldugu surece evelAllah ayaktayiz.Yikilmayiz |
|
01-19-2008, 02:14 | #3 |
kapatamazlar...Türkiye ayaklanır...valla iç isyan çıkar...Allah korusun...
|
|
01-19-2008, 04:26 | #4 |
"Siyasi simge olsa ne olur?" "siyasi simgedir" demek değildir ve dünyanın hiçbir hukuku bunu bir partiyi kapatmaya dayanak gösteremez.Bizimkiler ne kadar bağımlı olsa da...Bunu yapamazlar.Bu öncekiler kadar net değil,ucu gayet açık.
O yönden rahat olalım. Amma, olur da öyle bir şey olursa, Ak Parti kapatılırsa Türkiye tarihi boyunca görmediği bir felaketi görür... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|