12-08-2007, 16:20 | #1 |
NEDEN AK PARTİ
ÖNCELİKLE HERKEZE SELAMLAR..Ben Ahmet AÇIKGÖZ.darıca gençlik kollarındanım belkide sitemizde yaşca en küçüğünüz benimdir.benim sormak istediğim neden ak parti benim ak partiyi seçmemmin sebebi ben şu an 18 yaşındayım.16 yaşıdnan beri gençlik kollarında görev almaktayım.aslında ben ak partiye kendi cıkarlarım için girdim beni en düzgün yetiştirecek yerin akparti safları olduğunu düşündüm.çünkü hepinizin bildiği gibi çevremiz düzgün değil ben iki yıl boyunca her salı o toplantılara gitmeseydim ya kahvede okey oynuyo olacaktım yada internette sörf yapıyo olacaktım ama o toplantılara giderek hep bulunduğum yere hizmet ettim hem kendimi geliştirdim.benim gençlik kollarına girmeden önce hiç abim yoktu şimdi hepsi birbirinden kıymetli 20 tane abim var.benim sorum şu siz neden ak parti ?
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-09-2007, 01:22 | #2 |
NEDEN AK PARTİ
öncelikle aramıza hoşgeldin daimi olman dleğiyle. ayrıca senin nekadar değerli olduğunu biliyoruz. aramıza katıldığın için şimdiden teşekkurler. nice ak yıllara ;)
|
|
12-11-2007, 23:52 | #3 |
NEDEN AK PARTİ
katılıyorumm...
|
|
12-12-2007, 00:02 | #4 |
NEDEN AK PARTİ
biz görüyoruzki okullarımızın önünde başörtülü arkadaşlarımız alınmıyo, eğitim hürriyetleri kısıtlanıyor ve buna karşı çıkıyoruz.. bunun için bişeyler yapmak istiyoruz.. bakıyoruzki bunu düzeltmeye çalışan değiştirmeye çalışan bi parti var bizim düşündüğümüz gibi düşünüyo bizim dertlerimizle dertleniyor..bizde bu partiyle çalışalım, elimizden gelen bu olsun diyoruz... bu örnek bitanesiydi. okadar çoğaltabilirsinki bu örnekleri.. bu partinin gençlik kollarında senin gibi kardeşlerimiz oldukca böle meraklı ve böyle aklı başında soru soran.. gençliğimiz ve partimiz hep ayakta kalacaktır..
|
|
12-12-2007, 00:14 | #5 |
NEDEN AK PARTİ
ben dilimin döndüğü kadar ifade edebildim.siz durumu çok güzel ifade ettiniz teşekkür ederimm
|
|
12-12-2007, 00:23 | #6 |
NEDEN AK PARTİ
bende böle sorular sorarak bu partide yer aldım bu gençliğe bağlandım.. rabbim hizmetlerimizi kabul eylesin, bizi utandırmasın inşallah..
|
|
12-12-2007, 00:32 | #7 |
NEDEN AK PARTİ
amin tek temennimiz buu
|
|
12-12-2007, 00:34 | #8 |
NEDEN AK PARTİ
bu işin keyifli yanlarından birisi sorumluluk almak sorumluluklarını yerine getirmek..
|
|
12-12-2007, 00:45 | #9 |
NEDEN AK PARTİ
nedenmi akpartiiiii
bencee bana aileme abime kardeşime bacıma saygısından dolayı inşallah yök başkanı değişti inşallah neden akparti sorusunun yanıtı alacaz pek yakında çünkü yeni yök başkanın ilk cümlesi ünüversitelerde bütün yasaklar kalkacak |
|
12-12-2007, 00:55 | #10 |
NEDEN AK PARTİ
teşekkür ederim ahmet abimm
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|