AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 12-08-2007, 16:20   #1
Kullanıcı Adı
elma
Standart NEDEN AK PARTİ
ÖNCELİKLE HERKEZE SELAMLAR..Ben Ahmet AÇIKGÖZ.darıca gençlik kollarındanım belkide sitemizde yaşca en küçüğünüz benimdir.benim sormak istediğim neden ak parti benim ak partiyi seçmemmin sebebi ben şu an 18 yaşındayım.16 yaşıdnan beri gençlik kollarında görev almaktayım.aslında ben ak partiye kendi cıkarlarım için girdim beni en düzgün yetiştirecek yerin akparti safları olduğunu düşündüm.çünkü hepinizin bildiği gibi çevremiz düzgün değil ben iki yıl boyunca her salı o toplantılara gitmeseydim ya kahvede okey oynuyo olacaktım yada internette sörf yapıyo olacaktım ama o toplantılara giderek hep bulunduğum yere hizmet ettim hem kendimi geliştirdim.benim gençlik kollarına girmeden önce hiç abim yoktu şimdi hepsi birbirinden kıymetli 20 tane abim var.benim sorum şu siz neden ak parti ?

elma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-09-2007, 01:22   #2
Kullanıcı Adı
mehmetal
Standart NEDEN AK PARTİ
öncelikle aramıza hoşgeldin daimi olman dleğiyle. ayrıca senin nekadar değerli olduğunu biliyoruz. aramıza katıldığın için şimdiden teşekkurler. nice ak yıllara ;)
mehmetal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-11-2007, 23:52   #3
Kullanıcı Adı
elma
Standart NEDEN AK PARTİ
katılıyorumm...
Alt 12-12-2007, 00:02   #4
Kullanıcı Adı
pinarsems
Standart NEDEN AK PARTİ
biz görüyoruzki okullarımızın önünde başörtülü arkadaşlarımız alınmıyo, eğitim hürriyetleri kısıtlanıyor ve buna karşı çıkıyoruz.. bunun için bişeyler yapmak istiyoruz.. bakıyoruzki bunu düzeltmeye çalışan değiştirmeye çalışan bi parti var bizim düşündüğümüz gibi düşünüyo bizim dertlerimizle dertleniyor..bizde bu partiyle çalışalım, elimizden gelen bu olsun diyoruz... bu örnek bitanesiydi. okadar çoğaltabilirsinki bu örnekleri.. bu partinin gençlik kollarında senin gibi kardeşlerimiz oldukca böle meraklı ve böyle aklı başında soru soran.. gençliğimiz ve partimiz hep ayakta kalacaktır..
pinarsems isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-12-2007, 00:14   #5
Kullanıcı Adı
elma
Standart NEDEN AK PARTİ
ben dilimin döndüğü kadar ifade edebildim.siz durumu çok güzel ifade ettiniz teşekkür ederimm
Alt 12-12-2007, 00:23   #6
Kullanıcı Adı
pinarsems
Standart NEDEN AK PARTİ
bende böle sorular sorarak bu partide yer aldım bu gençliğe bağlandım.. rabbim hizmetlerimizi kabul eylesin, bizi utandırmasın inşallah..
pinarsems isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-12-2007, 00:32   #7
Kullanıcı Adı
elma
Standart NEDEN AK PARTİ
amin tek temennimiz buu
Alt 12-12-2007, 00:34   #8
Kullanıcı Adı
elma
Standart NEDEN AK PARTİ
bu işin keyifli yanlarından birisi sorumluluk almak sorumluluklarını yerine getirmek..
Alt 12-12-2007, 00:45   #9
Kullanıcı Adı
keskinkilic
Standart NEDEN AK PARTİ
nedenmi akpartiiiii
bencee bana aileme abime kardeşime bacıma saygısından dolayı
inşallah yök başkanı değişti inşallah neden akparti sorusunun yanıtı alacaz pek yakında
çünkü yeni yök başkanın ilk cümlesi
ünüversitelerde bütün yasaklar kalkacak

keskinkilic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-12-2007, 00:55   #10
Kullanıcı Adı
elma
Standart NEDEN AK PARTİ
teşekkür ederim ahmet abimm

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)