AK Gençliğin Buluşma Noktası
Bilmeceler & Bulmacalar & Fıkralar Bilmeceler, Bulmacalar ve Fıkralar burada paylaşılıyor.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 01-27-2008, 17:32   #1
Kullanıcı Adı
romakudüs
Standart müslüman
Erzurum'da ermenilerin olduğu dönemde, kurban bayramı. Erzurumlular kurban kesiyorlar, bunu gören ermeninin biri arkadaşına;

- Ben de kurban kesmek istiyorum, der.

- Olur mu saçmalama. Sen müslüman değilsin, kurbanı niye keseceksin ki? diye karşı çıkar arkadaşı.

Tabi ermeni kararlı, gidip bir inek satın alır ve eline bıçağı alıp ineğin başına gelir. Elindeki bıçakla ineği ve kendini kan revan içinde bırakır ama bir türlü ineğin canı çıkmaz. Bunun üzerine ermeninin arkadaşı yanına gelip;

- Ya bu kadar işkence çekeceğine git şu karşıdaki müslüman kahvesine bir tanesinden rica et gelip kessin, der.

Ermeni elinde bıçak üstü başı kan içinde kahveye girer.

- Bir müslüman arıyorum, der.

Kahve halkından biri korkudan "Ca..ca..camiye gittiler, burada müslüman yok" der.

Adam camiye gelir ve içeri girip, " Müslümanlar buradaymış, öyle mi?" der. Cemaatte çıt yok. Sonunda dayanamayıp arkası dönük olan hocayı gösterirler. Ermeni hocanın karşısına dikilir; "Burada tek müslüman sensin heralde". Hoca kanlı bıçağa bakar ve "Çim? Ben?... Bene müslüman diyenin celmişini ceşmişini...."

romakudüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-28-2008, 12:37   #2
Kullanıcı Adı
BaNg-BaNg
Standart müslüman
ahahhahha süper :D :D :D
BaNg-BaNg isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-28-2008, 13:59   #3
Kullanıcı Adı
Feride
Standart müslüman
bence bu fıkra müslümanları biraz karalamak adına ortaya atılmış gibi geliyor. romakudüs seni kastetmiyorum tabiki de ama fıkranın içeriği müslümanların korkak pasif olduğunu vurguluyor gibi geldi..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-28-2008, 14:14   #4
Kullanıcı Adı
aşk-ı ilahi
Standart müslüman
Alıntı:
Feride Nickli Üyeden Alıntı
bence bu fıkra müslümanları biraz karalamak adına ortaya atılmış gibi geliyor. romakudüs seni kastetmiyorum tabiki de ama fıkranın içeriği müslümanların korkak pasif olduğunu vurguluyor gibi geldi..

arkadaşım sana katılmamak elde değil...erminiler erzurumda müslümanlardan tırsıp kaçtılar...böyle basit işlerle ...olayı farklılaştırıyorlar...
aşk-ı ilahi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-28-2008, 14:33   #5
Kullanıcı Adı
aksavaşçı
Standart müslüman
:D :D :D
muhahahahah +1
sadece komik olduğu için.yoksa müslümanlar orda onu hışalarlar.
aksavaşçı isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)