01-30-2008, 13:06 | #1 |
Transfer atağı sürüyor
Transfer atağı sürüyor
Mısırlı Sayed ile anlaşma sağlayan Trabzonspor, Yaser'de ise sorun yaşadı. Yönetim, golcü takviyesi için de bol alternatifli bir liste üzerinde duruyor. 30.1.2008 Sayed, Gana dönüşünde Trasferin bitmesine kısa bir süre kala somut adımlar atmaya başlayan Trabzon, arayışlarına devam ediyor. Sayed Moawad ile hiçbir pürüz olmadığı ve Afrika Kupası’nda Mısır forması giyen 28 yaşındaki oyuncunun 9-10 Şubat gibi Türkiye’ye gelerek imza atması bekleniyor. Karadeniz ekibinin yeni hedefi ise, teknik heyetin istekleri doğrultusunda bir golcüyü de renklerine bağlamak. Yönetim, Arjantin’in İndependiente takımında forma giyen Denis ile temasta. Kartalspor göndermiyor Denis'in yanı sıra Kasımpaşa’nın forveti Tehoue de Trabzonspor’un listesinde. Bu arada el sıkışıldığı açıklanıp Trabzon’a getirilen Kartalsporlu Yaser’de sorun çıktığı bildirildi. Konuyla ilgili olarak konuşan Kartalspor Başkanı Hüseyin Kurt, “Trabzonluyum ve ben de Trabzon’da yöneticilik yaptım. Ama bu durum farklı. Yaser rapor alıyor, bizde oynamıyor, Trabzon’a gidiyor. Benim konudan haberim olmuyor. Bu şartlarda Real Madrid bile gelse satmayız. Sözleşmesi bittiğinde istediği yere gidebilir.”
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|