AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyasi Değerlendirme Hükümet, Muhalefet, Cumhurbaşkanı, YÖK, Danıştay,Ergenekon ve gündemdeki diğer bütün siyasi değerlendirmeleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 09-22-2007, 17:38   #11
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart BİR BAŞBAKANIN SIK SIK YURTDIŞINA GİTMESİ VE BAHÇELİ'DEN İNCİLER!
Alıntı:
mavera, Nickli Üyeden Alıntı
acaba sayin bahceliye sormak lazim..basbakanimiz keyfi icin mi geziyor yoksa devlet isleri icin mi..ne yaparsin türkiye nin yarisini görmezden gelen birine yurtdisi gezilerinin önemini anlatmak bayagi zor oluyor ;)

ya madem oyle sen turk milliyetcisisin neden butun Turki devletleri gezmedin
Neden kuramadin Turk birligini Kac tane Turk devleti ile anlastin neyi ucuza getirttin cabalarin sonucunda?
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-22-2007, 17:40   #12
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Alıntı:
parabol Nickli Üyeden Alıntı
YAZIK GUNAH BASBAKANIMIZ YORGUNLUKTAN GITTIGI KONGRELERDE UYUKLUO ...GOZLERININALTI MORARIO..SU DORT YILDA NE KADAR YIPRANDIGINA BI BAKIN SACLARI BILE NASIL DOKULUPO BEYAZLADI..CUNKU ADAM EMEK VERIO CALISIO CABALIO...OTEKILER GIBI VILLASINDA PINEKLEMIO..TELEFON BASINDAN ULKEYI YONETMIO...

bilmez bunlar israf derler arkadasim .. bunlar okul basmaktan baska bir sey bilmez
Alt 09-22-2007, 17:43   #13
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Arkadaslar bu konuda cok guzel gorusleriniz olmus hepsini okudum ve de begendim ama bence son sozu Basbakanimiz soyledi
haberlerden miting konusmalarindan birisi tam hatirlamiyorum soyle cavap veriyor basbakanim..
Bize cumartesi pazarlari makam arabasina biniyor diye israfci diyorlar benim senin gibi cumartesi pazarim yok ben cumartsei pazarda calisiyorum demisti cok ama cok hosuma gitmisti ben ce en guzel cevap da bu sen git hafta sonu tatiline boswer devlet efendi
Alt 01-24-2008, 20:22   #14
Kullanıcı Adı
esma_
zaten seçim dönemlerinde bir haller oluyor, bu sayın ötesi bahçeliye, yine şaşırdığı anlardan birtanesi diyorum, gerçi, ipi yandaşlarının bulunduğu meydanda sallarken ki anda unutulmazlar arasında idi.........
esma_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-25-2008, 00:04   #15
Kullanıcı Adı
romakudüs
devlet bahçeliye sormak lazım kendisi milliyetçi ülkücü olmasına rağmen birkere türk ülkelerine gitmişimi onlarla diyalog kurmuşmu sözde değil özde sayın bahçeli öyle arkadan konuşmakla olmuyor
başbakanımız keyife gitmiyor ülkesine hizmet için gidiyor
romakudüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-25-2008, 00:09   #16
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
harbiden ya komedi programları yerine bu adamı izlemek lazım. o ipi atış sahnesi süperdi :D aklıma geldikçe gülüyorum valla. artık ciddi yorum bile yapmıyorm böle sözlere karşı. ciddiye alıncak bi kısmı kalmadı
YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-25-2008, 00:13   #17
Kullanıcı Adı
romakudüs
Alıntı:
YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
harbiden ya komedi programları yerine bu adamı izlemek lazım. o ipi atış sahnesi süperdi :D aklıma geldikçe gülüyorum valla. artık ciddi yorum bile yapmıyorm böle sözlere karşı. ciddiye alıncak bi kısmı kalmadı
gerçekten ip sahnesi çok güzeldi hayatımda hiç okadar güzel ip atan adam görmedim oskara layık yani
romakudüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-25-2008, 12:03   #18
Kullanıcı Adı
azize
Alıntı:
romakudüs Nickli Üyeden Alıntı
devlet bahçeliye sormak lazım kendisi milliyetçi ülkücü olmasına rağmen birkere türk ülkelerine gitmişimi onlarla diyalog kurmuşmu sözde değil özde sayın bahçeli öyle arkadan konuşmakla olmuyor
başbakanımız keyife gitmiyor ülkesine hizmet için gidiyor
en son yapılan ve hükümetimizin katıldığı Türk kurultayına yayla milliyetçisi devletlüü hazretleri nie katılmamış acaba _?komiik adam vesselam..
azize isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-30-2008, 23:58   #19
Kullanıcı Adı
RDönmezs
bu gargamel tipli adam ezberci yaa hiçbişi aklında tutamıyor hep defterden :D gelsinde başbakanımız okuma yazma öğretsin :D

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)