Aforoz benim hiç kullanmadığım bir kelime onu içinde barındıran inanışla alakam olmadığım içindir özellikle mi ihtiyaç duydunuz.İnşallah Türkçülük hakkında birikimin olmadan ahkam kesmeye kalkmassın bir daha.Atamıza gelince saygısızlık yapanlar bilmelilerki onun ve nice Mehmedlerin sayesinde onların kurduğu değerlere bazı ne idüğü belirsizler laf söyleme cesaretinde bulunabiliyorlar.Onlar olmasaydı kısmına girmeyeceğim onu zaten düşünme kapasitesi olan anlar kendi menşeileri ne olurdu onuda Allah bilir.
Türkçülük hakkında birikim edinmeye ne hacet, isminden de anlaşılacağı gibi türkçülük ırkçılıktan başka birşey değil.Ya da sözümona yumuşatılmış hali.Ha Türkçülük ha ırkçılık ha Nazilerin Almancılığı, hepsi bir.(Alman Irkçılığıyla TÜRK leri aynı kefeye koyamazsın densizlik yapma Alman Irkçıları gibi olsaydık sen burda TÜRK e söver gibi konuşamazdın densiz).(Gerçi bizimkisinin doğuş noktası kahve köşeleri ve okey partileri)(TÜRK Tarihi 5000 yıllık bir tarih senin etnik kökenin kahve ve okey zamanlarına denk gelmişse senin sorunun.Mensup olmadığın bir Milletin tarihi seni ilgilendirmez.)
Aforoz kelimesini kullandığını iddaa etmedim zaten sizin Adolf Hitler de binlerce insanı öldürürken "ben zalimim" dememişti.Sen de tıpkı sizin adolf gibi "aforoz" kelimesini kullanmadan aforoz ediyorsun.(Bu dünyanın kuralı bellidir yaşamak için öldürürsün Arap dünyasının ortasında 3 milyonluk İsrail nasıl istediğini yapabiliyorsa kimsenin gıkı çıkmıyorsa bu müslüman aleminin ayıbıdır.TÜRK ler İslamiyete Bayraktarlık yapmış Cihan devleti OSmanlıyla 3 kıtaya yaymıştır.Arap devletleri toprak satmaktan başka ne yapmıştır.
Neymiş Ataya karşı saygısızlık yapan ne idüğü belirsizlerler varmış...(evet bu konuda ısrarcıyım yediği ekmeğe ihanet eden çakal bizim memleketimizde çok)
Ben de "ne idüğü belirli" bir sürü soytarı tanıyorum, var yani sağda solda ;) Bu ne idüğü belirsizler anlayamadıkları insanları da "anlama kapasitesi düşük" diye nitelendirirler genelde.(Hangi amaca hizmet ederse etsin Milletin olmazsa dinini yaşayamazsın bu konuyu yurtdışındakilere danış Vatan çok önemli.)
Konu birisinin kendi garip ideolojisinin işaretini tüm ırka maleden Atatürk yoluyla da bunu "kutsayıp" kendi gibi düşünmeyenleri aforoz eden zihniyetti..Çarpıtılana kadar.;)(Ben TÜRK üm bunlada övünç duyuyorum Atalarımın yaptıklarını iyisiyle varsada kötüsüyle kabulleniyorum memlekette TÜRK üm demek suç sayılacak hale gelmiş fakat hesap elbette dönecek TÜRK lüğünden gocunanın bu Ülkede yeri yok bu iş bu kadar basit.)
Evet, ne diyorduk...(Sen önce ne demek istediğini bir TÜRK ün seni TÜRK kelimesinin beynini neden bu kadar yorduğunu bir düşün ondan sonra deriz diyeceğimizi.)