AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 07-26-2007, 16:42   #1
Kullanıcı Adı
seyid
Standart TRABZONSPOR ÜMİTLİ


Trabzonspor'un başkan yardımcısı Aydın Pişiren, rakiplerini eleyerek UEFA Kupası'na katılma yolunda son engeli geçmek istediklerini söyledi.


Pişiren, yaptığı açıklamada, ilk maçta aldıkları 2-1'lik yenilginin kötü bir sonuç olmadığını belirterek, ''İlk maçı 43 derece sıcaklıkta oynadık. Burada aynı koşullar olmayacak. Galati maçında istediğimiz sonucu almalıyız ve alacağız. Trabzonspor'a da yakışan bunu başararak turu geçmektir'' dedi.

Turu geçmeleri halinde UEFA Kupası'na katılacaklarını dile getiren Pişiren, ''FC Otelul Galati'yi eleyerek UEFA Kupası'na katılma yolunda son engeli geçmek istiyoruz. Taraftarlarımıza da ihtiyacımız var. Seyircinin takımı ateşlemesini istiyoruz, ancak bunu 90 dakika boyunca centilmence yapmalarını istiyoruz. Birlik beraberlik içinde kenetlenerek cumartesi günü turu geçen taraf olacağız'' diye konuştu.

''YATTARA'YI KAZANMAK İSTİYORUZ''

UEFA tarafından 3 maç ceza alan Gineli oyuncu İbrahima Yattara'yı kazanmak istediklerini ifade eden Pişiren, ''Ama artık onun da bunu anlaması lazım. Bütün şehir, takım onu kazanmak istiyor. Onun da bu bilinçle profesyonelce davranması gerekir'' dedi.

Pişiren, Yattara'nın UEFA tarafından 3 maç ceza almasına ilişkin olarak ise ''Yönetim olarak bu konuda değerlendirmeleri yapıyoruz. UEFA'ya cezanın indirilmesi konusunda başvuruda bulunabiliriz'' diye konuştu. UEFA'nın bu tür cezalarda indirime gitmediği ve bazen cezaları artırıcı kararlar da verebildiği, bu nedenle de Yattara'nın cezasında indirim kararının çok zor olduğu öğrenildi.

SAKATLAR SEVİNDİRDİ

Yattara ve Çağdaş'tan cezalı olmaları nedeniyle FC Otelul Galati maçında yararlanamayacak olan Trabzonspor'da, sakat oyuncuların düzelmesi moralleri yükseltti. Sakatlık sorunları yaşayan Ayman, Tayfun, Ersen Martin ve Erdinç'in dün akşam takımla birlikte çalışmalara katıldığı ve bu futbolcuların FC Otelul Galati maçında forma giymelerine bir engel bulunmadığı kaydedildi.

 

seyid isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-26-2007, 20:27   #2
Kullanıcı Adı
nuh
Standart TRABZONSPOR ÜMİTLİ
trabzon avni akerde yener inş. yoksa yönetim teknik kadro dağılır
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta