AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 02-07-2008, 18:33   #1
Kullanıcı Adı
LüGaT
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
Alman Irkçılığıyla TÜRK leri aynı kefeye koyamazsın densizlik yapma Alman Irkçıları gibi olsaydık sen burda TÜRK e söver gibi konuşamazdın densiz
Koydum bile ;) Irkçı=ırkçı=Türkçü=Almancı=Kürtçü

Ama farkını yatsımıyorum dikkat edersen; bizim ırkçılık derin ideolojilerinin temellerini kahve salonlarında atmış vaziyette ;)

Kafatasçı kafanızın 5000 seneye dayanmadığını ispat etmeye gerek var mı bilmiyorum.Bakınız Fars kökenli NizamülMülk Türk devlet geleneğini nasıl şekillendirmiş.Haybeden konuşmak kolay...Densiz

Alıntı:
Bu dünyanın kuralı bellidir yaşamak için öldürürsün
Ben bunu orman kuralı biliyordum ama...Son izlediğin belgeselden mi alıntı bunlar?..
Alıntı:
Arap dünyasının ortasında 3 milyonluk İsrail nasıl istediğini yapabiliyorsa kimsenin gıkı çıkmıyorsa bu müslüman aleminin ayıbıdır.TÜRK ler İslamiyete Bayraktarlık yapmış Cihan devleti OSmanlıyla 3 kıtaya yaymıştır.Arap devletleri toprak satmaktan başka ne yapmıştır

Mesela Endülüs emevilerini herhalde size Türk diye öğrettiler.Ne yapmışlar araştır da gel ;)

Alıntı:
Hangi amaca hizmet ederse etsin Milletin olmazsa dinini yaşayamazsın bu konuyu yurtdışındakilere danış Vatan çok önemli.)
Bir şeyhülislam daha:

Efendim, milleti olmayan cehennemliktür, zinhar milletsiz kalmayasuuz, Niye mi?..Niyesi var mı siz Azrailin Türk olduğunu bilmiyor musunuz ?..

Güldürme beni.Irkçılık dininin ilmihal bilgileri bizim dinde pek geçerli değil ;)

Alıntı:
TÜRK lüğünden gocunanın bu Ülkede yeri yok bu iş bu kadar basit.
Yanlış niyet okumanı sana iade edeyim önce.Atalarımla gurur duyarım, yalnız müslüman olup islama hizmet edenleri, içlerindeki şamanistl vs. talihsizleri, ırkçıları, densizleri, soyguncuları, gereksizleri değil ;)

İkincisi bu vatanın sahibi sen olmadığın için senden böyle bir talebimde olmadığına göre bu lakırtıları geçelim bir kalem..

Evet ne diyorduk asıl konuya gelemedik, hala şehitlere saygısızlık yapan ırkçı densizlerin bu densizliklerinden bahsedemedik.Sonra bunun kutsanmasına ve akabindeki aforozlara...

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 14 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 14 Misafir)