![]() |
#481 |
![]() SADECE TEVAFUK DİYEBİLİRIM.
ANKARAYA MECLISE BİR GEZİMİZ VARDI GUNDEME TASIN DI MI DİYE BAKARKEN RESMİ SİTEYI DE ZIYARET EDEYIM DEDİM. VE SU AN UYE OLARAK TAKIP ETMEKTEYIMM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
![]() internette gezinirken sevdiğim partinin sitesininde buldum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
![]() samimi bi dostum sayesinde zaten yeni oldum.iyikinede olmusum ama arkadasım baska siyasi görüse sahip ama senin savundugun partinin böyle bi forumu varmıs dedi ve saolsun söledi ye oldum..
SELAMETLE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
![]() ben daha yeni haberdar oldum,gençlik kolları sitesini gezerken dikkatimi çekti,gayet güzel bi forum arkadaşlarımıda en kısa zamanda dahil edeceğim,uşak'tan slmlar!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
![]() ben trabzon gençlik kollarındandım ama bırakmak zorunda kaldım siyaset yasağı geldi de :Dforumdan sümeyra sayesinde haberdar oldum teşkilattan,o da burada şu an
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#486 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
![]() IYI AKSAMLAR ABDULLAH BEY BEN BALIKESIR AYVALIK ILCESIN DE OTURUYORUM BURDA BOYLE BI IMKAN YOK BELEDIYE BASKANIMIZ CHP DEN BEN DE INTERNETTEN KENDIM BULDUM.SIZLERLE OLMAK BENIM ICIN MUTLULUK VERICI.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
![]() Ailemize yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz!
Paylaşımlarınız ve yorumlarınız ile aramızda aktif olarak görmek istiyoruz sizi İyi vakit geçirmeniz dileği ile. ;) Kadim sevgilerle... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
![]() Valla Bizim Arkadaş Tavsiye Etti...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
![]() Arkadaşa bir site söyle dedim canım sıkılıyor diye,ÜRK_EVLADI'da bu siteyi önerdi,ilk başta yanaşmadım ama zevkli diyince girdim :D
Tavsiye üzerine ![]() |
|
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti forum, forumdan, haberdar, nasıl, oldunuz |
Konuyu Toplam 27 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 27 Misafir) | |
|
|