AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyasi Değerlendirme Hükümet, Muhalefet, Cumhurbaşkanı, YÖK, Danıştay,Ergenekon ve gündemdeki diğer bütün siyasi değerlendirmeleri burada paylaşıyoruz.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-31-2008, 13:38   #1
Kullanıcı Adı
fırat
Standart HÖDÜK MÜYÜZ YOKSA BAKTERİMİ :)))))
Nihat Genç AKP'ye oy veren vatandaşlar hakkında çok ağır konuştu: "Bunlar hödüklerden ve bakterilerden oy alıyorlar!... At kapılarına 2 kilo şeker 5 kilo kömür!... Al oy!...."

HÖDÜKLER, BAKTERİLER BUNLARA OY VERİYOR

Nihat Genç, AK PArti'nin aldığı yüzde 47'lik oy oranı içinde zeki insanlar bulunmadığını iddia etti. "Bunlar zeki insanlardan, yazarlardan, ciddi siyasetçilerden oy alamazlar. Bunlar hödükleştirilmiş insanlardan oy alırlar. Atarsın kapılarına iki kilo şeker, 5 kilo kömür alırsın oyunu" diyen Nihat Genç, insanların borsa rakamları ile kandırıldığını, ancak bu ülkede insanların açlıktan, yetersiz beslenmeden öldüğünü savundu.

Gündemdeki türban tartışmalarına da değinen Genç, "Bunlar şartlanmış gibi türban tartışıyor. Bu sistem zeki insanlar yaratamaz. Bunların en zekisi Nazlı Ilıcak gibi olur, bilemedin Fehmi Koru kadar olur" diyerek iki gazeteciyi de "kafası çalışmayan hödüklerin entellektüeli" ilan etti.

Nihat Genç başka konularda da çarpıcı iddialarını sürdürdü.

MARGARİNLE KANSER EDİLDİK

Türkiye'de Vita yağ ve margarinin moda haline getirildiğini ve bu yağlarla kanser edildiğini iddia eden Nihat Genç; "Beslenme çantasına çocuğunun ekmeğine margarin sürüp koyan anneler kendilerini bununla modern sandılar" dedi.


ACABA HÖDÜKMÜYÜZ YOKSA BAKTERİMİ

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-08-2008, 20:51   #2
Kullanıcı Adı
Enfal
Standart HÖDÜK MÜYÜZ YOKSA BAKTERİMİ :)))))
Sizce?
Enfal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-08-2008, 21:00   #3
Kullanıcı Adı
anatolia
Standart HÖDÜK MÜYÜZ YOKSA BAKTERİMİ :)))))
:-X :-X > > >
anatolia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-08-2008, 21:05   #4
Kullanıcı Adı
Yavuz_ErTürk
Standart HÖDÜK MÜYÜZ YOKSA BAKTERİMİ :)))))
eğer bir hödük varsa o da sensiz şerefsiz. senin değiminle insanlar odun-kömür için oy verdiler kabul edelim. sen şöhret için gururunu onurunu kalbini satmadın mı ?
Yavuz_ErTürk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-08-2008, 21:09   #5
Kullanıcı Adı
yasinarslanpay
Standart HÖDÜK MÜYÜZ YOKSA BAKTERİMİ :)))))
Yav bu adamı döverim ben çok saçmalıyor .Bize sövünce muhalifet yapiyorum saniyor . Adam ol be birseleri kabul ettirmek istiyorsan adam gibi konuş inanan ahmaklar inansın. Yoksa bizde biliyoruz sövmeyi velakin sana atacak kemiğimiz yok Anladınmı bunu Nihat Genç..
  Alıntı ile Cevapla
Alt 02-08-2008, 22:08   #6
Kullanıcı Adı
akpartiii
Standart HÖDÜK MÜYÜZ YOKSA BAKTERİMİ :)))))
Fehmi Koru ve Nazlı Ilıcak kadar olabilmişler mi kendileri ACABA ?

Bir meydanda bu bahsettiği iki isimle herhangi bir konuyla ilgili diyolağa giripte başını önüne eğmeden gidebilirmi ACABA ?

Nazlı Ilıcak ve Fehmi Koru ile gurur duyuyorum. Onlar gibi olabilmek benim en büyük idealim. Bu şahsi ideal edinen gençler var mı ACABAAA ?

Türkiye'nin %50si Bakteriyse diğer kısmı PARAZİTMİ ACABAAA ? ( Bakterilerin çoğu faydalıdır.Bu hangisinden bahsetti ACABAAA )

Saygılarımla . . .


akpartiii isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-09-2008, 13:22   #7
Kullanıcı Adı
Enfal
Standart HÖDÜK MÜYÜZ YOKSA BAKTERİMİ :)))))
Güzel bir noktaya temas ettiniz.
Enfal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi