Alıntı:
jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
ceyhanlı copy paste yazılarını sen okudunmu aceba..
biz okusak ne olacak yani.. şaşımı olalım senin hatrın için..
burdan bu şekilde herşey çook aydınlık görünüyor zaten.. bu açıdan her şey çok iyi seçiliyor bakışımızı bulandırmay agerenk yok..
AMA İSTERSEN BURAYA BENDE Bİ COPY PASTE YAPAYIMDA OKU.. BAK NELER YAZIYOR..
VEDE KİM YAZIYOR.. OKTAY YILDIRIM İSMİNİ DUYDUNMU HİÇ.. OKTAY YILDIRIM..HANİ ÜMRANİYE EL BOMBALARI GECEKONDU..
VARYA İŞTE ONDAN.. AYNI O ŞEKİLDE KONUŞUYORSUNUZ SİZDE.. BU KADAR BENZERLİK ANCAK AKRABİYETTEN OLSA GEREK.. KÖK AYNI
VEYA AYNI KÖKE DOĞRU GİDİYORSUNUZ..ŞİMDİ YAZIYI EKLİYORUM..
|
oktay yıldırım kimdir bilmem tanımam benide ilgilendirmez ben bugüne kadar okumadığım hiçbir yazıyı hiçbir yerde yayınlamadım ;) copy paste yapan ortada yani sizi bulandırmayada çalışmıyorum öle bir derdim yok amacım konuyu merak eden insanlar sizin görüşünüzüde okusunlar benim görüşümüde ve burda yayınladığım gerçekleri içeren yazılarıda okusunlar karar versinler. eğer sen copy pasteçi olmasan o makaleleri okusan konunun ne olduğunu anlar böyle garip ve aciz bir savunmaya geçmezdin. oktay yıldırım nedir bilmem eğer dediğin gibi saldırgan bir kişilik ise bunu islamla bağdaştırıp yayınladıklarımın yanlış olduğunu savunuyorsan buda çok çirkin. ben sizin yayınladığınız yazılar okudum ona göre nerelerin yanlış olduğunu bildiren makaleleri yayınladım ve kendi görüşlerimide bildirdim. öle iftira tarzı savunmalar yapma. çık de ki şu makaledki şu yazıdaki şu yer yanlış.