AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 02-12-2008, 11:19   #1
Kullanıcı Adı
bafrali_mehmet
Standart Adı Ronaldinho olsun, Brezilyalı olsun bul getir dedim” Unakıtan Ronaldinho.....
Unakıtan Ronaldinho peşinde!

Maliye Bakanı Unakıtan seçim çalışmaları sırasında Eskişehirlilere, “İsteyin Ronaldinho'yu getireyim” diye söz vermişti. Gözler Unakıtan'a çevrildi..

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan geçen dönem İstanbul milletvekili olarak parlamentoya girmişti. 22 Temmuz'da ise Eskişehir'den aday oldu. Unakıtan seçim çalışmaları sırasında Eskişehirlilere, “İsteyin Ronaldinho'yu getireyim” diye söz vermişti.
Sezon başına Brezilyalı Ronaldinho'yu yetiştiremedi ama yerli Ronaldinho Sergen'i getirmeyi başardı.

Ronaldinho işini de sıkı tutan Unakıtan, “İşin peşini bırakmadım. Brezilya Büyükelçisi'ne söyledim. Adı Ronaldinho olsun, Brezilyalı olsun bul getir dedim” dedi.

Böylece Maliye Bakanı'nın bu girişimiyle Ronaldinho'nun Eskişehirspor'a getirilmesi uluslararası bir konu haline gelmiş bulunuyor. Eskişehirliler bizden duymuş olmasınlar ama Maliye Bakanı onlara bir Ronaldinho getirecek ama bu gerçeğinin klonlanmışı mı olur, imitasyonu mu olur orasını bilmiyorum. Çünkü bir meslektaşımızın, “İmitasyonunu mu yaptıracaksınız” sorusuna, itiraz etmedi.

bafrali_mehmet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-12-2008, 18:55   #2
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Standart Adı Ronaldinho olsun, Brezilyalı olsun bul getir dedim” Unakıtan Ronaldinho.....
:D :D :D Kemal UNAKITAN işte :D
oguzdesouza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2008, 19:15   #3
Kullanıcı Adı
murat-y3L
bakan şaka yapıyım demiş eskişehirliler yemiş :D
murat-y3L isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2008, 19:22   #4
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Alıntı:
murat-y3L Nickli Üyeden Alıntı
bakan şaka yapıyım demiş eskişehirliler yemiş :D
aslında doğru söylemiş.Ronaldinho'yu getirmiş ama Türk Ronaldinho'yu :D :D
oguzdesouza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2008, 19:25   #5
Kullanıcı Adı
minegül
Komik insan vesselam... :D :D :D :D :D
minegül isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2008, 20:23   #6
Kullanıcı Adı
aksavaşçı
:D
söz ettiğimiz kişi Kemal Unakıtan.Getirir.
Klonlanmışını da olsa getirir. :D
aksavaşçı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-13-2008, 16:04   #7
Kullanıcı Adı
bafrali_mehmet
hayranım ben bu adama yaaaaaaaa nederse komedii
bafrali_mehmet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)