AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 02-10-2008, 17:41   #191
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
İnsan da onur edep haya milliyet oluşmadığında insan salaklaşıyor affedersiniz asalaklaşıyor.

İnsanın salaklaşması veya asalaklaşması için milliyetsiz olmasına gerek yok.Bakınız "milliyetçi" olduğunu iddaa eden bir sürü salak ve asalak ;) Çok uzaklara bakmayın sadece bakın göreceksiniz..Bu insanlara ben de edepli hayalı demek isterdim ama korkarım ki yarın yalanımın hesabını veremem.

Alıntı:
Bunda şaşılacak ne var derseniz adam veya adem olması aslolan bir nefsin,bunlardan yoksun olmayı göze alarak,istismar uzmanı olmasını derin bir hüzünle garipseriz.

Evet işte konu buydu; şehit cenazelerini istismar eden sonra da gelip başkalarını istismarcılıkla suçlayan insancıklar.

Alıntı:
milliyetini küçümseyen zavallı bir insanın çözülmesi ve bir gün başkalarının kucağına düşmesi kaçınılmazdır

Şu milliyetini küçümseyen insanlar kimlermiş bir de bize söyleseniz, merakımı fena halde cezbediyor doğrusu.Marstan geliyor sesiniz.

Sen bu "zavallı"ların ismini vermezsen ben de tek övüne"bile"ceği şey milleti olan, hiçbir şey haketmeden bir ırkın mensubu bulup kendini böyle tatmin eden teneke tınlamasında insanların ismini vermem, anlaşırız ;)

Alıntı:
Benliğinin farkında olan şüphesiz İslamiyet ile müşerref olduktan sonra kat be kat daha yücelmiş olan büyük Türk milletine çok iş düşüyor çok.

Ayrıldığımız basit nokta.Her lafınızla kendinizi ele veriyorsunuz.

"İslamiyetten sonra kat be kat yücelmiş Türk milleti" demek ki islamiyetten önce de "yüce" idi..Breh breh breh..İslamiyeti kabul etmeyen Türkler ruhlarına rahmet okunmayacak insanlardır, bu kadar basit.Bu bir düşmanlık değildir ama ben bir müslüman olarak "övündüğüm" "yüce" bulduğum şeyleri biriilerinden 30 kat daha dikkatli seçerim.

Ben olaya dini manzumeler çerçevesinden bakıyorum bazıları "ırkçı" pencereden.Türk milleti islamiyetle yücelmiştir, "kat be kat" yücelmemiştir, islamiyetten uzaklaştığı ölçüde yine süflüleşecek, basitleşecektir, Türk milletine mensup olması hiç bir şeyi değiştirmez.Müslüman bir arap müslüman olmayan milyar Türkten daha kıymetlidir benim gözümde.Üstünlük "yalnız" takva iledir.

Allah ihlasımızı koruyup bizi modern "kuzman"lardan etmesin:

Âsım b. Ömer b. Katâde (r.a.) anlatıyor :

İçimizde Kuzman adında tanımadığımız bir adam vardı; kim olduğu tam bilinmiyordu. Bu kişinin adı anıldığında Cenâb-ı Peygamber,

"Şüphesiz o cehennemliklerdendir."

buyururdu.

Uhud Savaşı vuku bulunca bu zat kıyasıya savaştı, tek başına müşriklerden yedi sekiz kişiyi kırdı geçti. Bedenen güçlü biri idi. Nihayet, savaşırken aldığı yaralardan hareket edemez hale geldi. Zaferoğullarının mahallesine götürüldü. Müslümanlar:

"Vallahi ey Kuzman, bugün büyük bir imtihan verdin, sana müjde!"

dediler. Kuzman:

"Neden müjdeleniyorum? Ben sadece kavmimin şanı ve şerefi için savaştım, yoksa ben savaşmazdım ki!"

dedi.

Yarası ağırlaşınca Kuzman, sadağından çektiği bir okla kendisini öldürdü. (1)

1: İbn Kesîr, el-Bidâye, 4/36
Kaynak : Hayatu's Sahabe - Muhtasar-, M. Yusuf Kandehlevi, Işık Yayınları 2006, 1. Cilt sayfa 285

Herkese islamın ırkçılıkla ilgili ne dediğini anlatan makaleler kitaplar okumasını tavsiye ederim.("istismarcı" "sayılmak" pahasına da olsa tavsiye ederim)

benim arkadaşlarım var onlarda ülkücüler ama oyunu mhp`ye değil ak partiye vermiştir, yani birileri ülkücü diye bunu mhp ile karşılaştırmamak doğru olmaz, ülkücü ak partili gençler var bunları atıp silmekte doğru olmaz...
ATmaCA53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-14-2008, 10:31   #192
Kullanıcı Adı
LüGaT
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı

benim arkadaşlarım var onlarda ülkücüler ama oyunu mhp`ye değil ak partiye vermiştir, yani birileri ülkücü diye bunu mhp ile karşılaştırmamak doğru olmaz, ülkücü ak partili gençler var bunları atıp silmekte doğru olmaz...

Eski ülkücü şimdi ak partili olan insanların varlığından haberdarım.Ülkücüler bir dönem kızıl tehlikeye karşı kim ne derse desin canla başla mücadele etmiştir.Belki sokaklardaki anarşi memleket için hayırlı değildi ama olayları vuku bulduğu dönemle birlikte düşünürsek biliyorum ki ülkücüler davalarında samimi idiler, güzel idealleri vardı. ve idealleri uğruna baş verdiler.

Gelelim şimdikilere...

Vatanını milletini sevmek yüce bir duygudur, kimse bunun için yargılanmamalı.Ama milletini "üstün saymak", diğer milletleri ve ırkları yok saymak, aşağılamak, ırkçılık/kabilecilik yapmak hiç kimseye hiçbir yarar sağlamayan cahiliye adetidir.Bu yaklaşımı şuan ki ülkücü, mhp li gençliğin bir çoğunda kolayca tespit ediyoruz.

Ülkücülerle birlikte anılan parti MHP ise bugün iki kelimeyle "sistemin partisi" olmuştur, seçim öncesi CHP- Mhp flörtünü hatırlayalım..

Eski ülkücüler dedim, bakınız Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları, araştırınız neden terketmişler MHP zihniyetini...

Birinci itirazım bunaydı.

İkinci itirazımsa yukarda da değindiğim gibi" ırkımın yüceliği önce gelir" deyip sonra da islamı rehber edindik diyenlerin çelişkisineydi.Yukarda yazdığım üzere islam Allah'ın kulu olmayı emreder, ideolojilerin, izmleri, sahişların, islam dışı ideallerin değil...

Sert uslubunumu da arkadaşların hakaretlerine yönelik sayınız, herkes farklı düşünebilir..

Alt 02-16-2008, 13:08   #193
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
rdönmezs Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
_göktürk_ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Siteye üye olayım dedim ama bir çok kullanıcı isiminden dolayı görüyorumki buradakilerin yarısı yabancı menşeili galiba Onun için bir kısmınıza selam derken , bir kısmınızada grüss got diyorum.Belki selamdan anlamayanlar çıkabilir.Bazı ibişler burada Türk kelimesinden bayağı rahatsız olmuşlar nasıl bir siteki bu Türk kelimesinden rahatsız olunuyor anlamak mümkün değil.Bunu yetkili kişiler görmüyormu.Özellikle Türk kelimesinden ve Türk olmaktan utanç duyan kişileri (ki bu kişiler büyük bir ihtimalle travma geçirmekteler ve kesinlikle yola gelmez acil şifaya ihtiyacları olduğunu düşünüyorum.)buruşturup çöp tenekesine atarken geri kalan diğer bacı ve kardeşlerimi tekrar selamlıyorum.
anaaa burayada gelmiş bunlardan :D
Ne oldu kardeşim niye şaşırdın öyle ,yoksa ilk dafa mı bir Türk gördün. :o
hee ilkkez Türk gördüm biz turistiz yaa k.bakma :D
yaa hocam de get :D ne iş yapar bu ülkücüler hiç ellerinde tesbih sokak köşelerinde keşlik başka bişi yok eli beyzbol sopalılar..

İşte senin gibi birisinin vereceği normal cevaplardan birisi.Özellikle ama özellikle hiç görmedin mi diye yazarak sana bir yem attım ve zaten ülkücüler hakkında dar ve kıt olan bilgi dağarcığını kullanarak hemen klasik tesbih muhabbetine girip yemi yuttun.Senden başka bir şekilde cevap beklemek muhakkak olağanüstü olurdu.Ülkücüler hakkında böyle düşünmen nedendir bilmem ama bu senin biraz kuyruk acının olduğunu gösteriyor.Sana derhal bir antibiyotik öneririm iltihabını kurutur acılarını hafifletir.Merak etme kendini bilen ülkücüler köşe başlarında değil cami köşelerinde tesbihini çekiyor ama sen olaya biraz şaşı baktığın için onları camide değilde köşe başlarında tesbih çekiyomuş gibi görüyosun.Bundan dolayıda sana hak veriyorum.Allah sağlık versin.Biraz amerikancı model olduğundan dolayıda beyzbol sopasından bahsetmişsin hemen , sana teessüf ederim be kardeşim senin bu amerikancı düşüncenle beyzbol sopasıyla ne işi var ülkücülerin cirit gibi esaslı bir alet dururken.Bunu yazsaydın sana gücenmezdim.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-16-2008, 13:49   #194
Kullanıcı Adı
parabol
Standart ÜLKÜCÜLER!
Her ne olursa olsun tüm insanları bir kalemde silip atmak hiç doğru değil..Evet ülkücülüğü şekilcilikten ileri götüremeyenler var ama içlerinde gerçekten vatanını milletini seven insanlar da çok..Bu derece aşalamanın hakaret etmenin nedenini anlayabilimiş değilim..Bu ülke için bir şeyler yapmaya çalışan seven insanların yanlızca akpartililer olduğunu düşünmek çok yanlış...
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-24-2008, 04:34   #195
Kullanıcı Adı
kabardey_06
Standart ÜLKÜCÜLER!
açılan konu ülkücülük nedir ne değildir üzerine,,konunun açıldığı yer,,ak partiye üye yada değil, fakat ona gönül vermiş kimselerin ak forum ismi altında kurmuş oldukları paylaşım sitesi,,,açılan konuya verilen cevaplarda ve yapılan yorumlarda konunun ülkücülük kısmını bir an için görmezden gelirsek geriye ne kalıyor ??,,,fethullah gülen hocaefendi ve osmanlı imparatorluğu,,,,,,,hiç kusuruma bakmayın arkadaşlar lakin ne bu açılan konu,,ne fethullah gülen hocaefendi ve ne de osmanlı imparatorluğu,,ağaz dalaşına malzeme yapılacak türden konu başlıkları değil,,,,,,,kardeşin kardeşi tanımadığı,davası uğruna öldürdüğü kanına girdiği zamanlar çok da eskilerde değildir,,kimi marksist olmuş devlete küfrediyor,,kimi radikal islamcı olmuş herkesi kafir ilan ediyor,kimi akıncı,,kimi ülkücü,,,hemen hemen hepside doğru bildikleri değerler namına gençliklerini,vatan için kullanmaları gereken o enerjilerini bir hiç uğruna heba ediyor,,akıl hocaları,bu işin mimarları,yıllar sonra kendi insanımıza reva görülen kıyımların,ve ayrıştırmaların ne denli boş ve ham olduklarını itiraf ettiklerine şahid olduk,,keşke dedi hepsi,,keşke o günlerde birbirlerimizi olduğumuz gibi kabullenebilseydik,,,(benim doğrularım yanlış ihtimali olan bir doğrudur,,,başkalarının yanlışı ise doğru ihtimali olan bir yanlıştır önermesini keşke o dönemlerde uygulayabilseydik demişlerdir),,,bir arkadaşımızın nazikce sitem ettikleri ışık evlerinin birisinde,,işin ehli bir hatip,kargaşanın ve kaosun en koyu olduğu o zaman diliminde gençleri toplamış,,hak ve hakikatden bahsediyor,,bir nefes aralığında,,gündeme bomba gibi düşen malum olaylar o ev içerisinde dillendiriliyor,,işte felanca örgüt mensubu kişi veya kişiler,devletin polisine taş attı,molotof kokteyli attı gibi haberler o vde işlenirken,,,,kanı kıpır kıpır bir ülkücü genç hmen kabarıyor,öfkeleniyor ve şu ifadelerde bulunuyor,,bunlar marksisttir,komünisttir,bunları yaşatmamalı,,her sokak başını bunlara dar etmeli gibi ifadelerini söyleme durumundayken,ordan başka bir genç hemen ayağa kalkıyor ve sen neler söylüyorsun arkadaşım böyle diyerek sözü ondan alıyor,,dudaklarından şu sözler dökülüyor,,,şimdi sen bu söylediklerini hemen uygulamış olsaydın,beni başaşağı cehenneme gönderecektin,gönderecektin çünkü ben,,daha bir hafta öncesine kadar elimde boya ve fırça duvarlara,marksist ve leninistpropaganda içerikli yazılar yazıyordum,,ALLAHA,PEYGAMBERE,KİTABA,VATANA ,BAYRAĞA KÜFREDİYORDUM,,,,bir gün bi arkadaşla tanıştım ,aldı beni buraya getirdi,ağabeyimizle tanıştırdı,,uzun uzun konuştuk,dertleştik,,ve ben anladım ki,,ALLAHIN HESABA KATILMADIĞI HİÇ BİR İŞ PAYİDAR OLAMAZ,,,ülkücü akıncı görüşmeli,,solcu sağcı kaynaşmalı,,,hepside kardeş olmalı,,,,işte ışık evlerinin SİYASET NAMINA İSTEDİĞİ,,,VE SİYASETTEN ANLADIĞI,,,,İYİKİ TSK VAR DEMEK,,DEMOKRASİYE YAN GÖZLE BAKTIĞIMIZA İŞARETTİR,,,TSK VARDIR VE HEP VAR OLACAKTIR,,,IŞIK EVLERİ VARDIR VE HEP VAR OLACAKLARDIR,,herkesi kendi konumlarında ve kendilerini nasıl tanımlıyorlarsa öyle kabul etmek, ben insanım diyenlerin vicdani anayasası olmalıdır,,milyonlarca mensubu bulunan gülen cemaati içerisinde toplumun herkesiminden insan olabilir bu çok normaldir,,çünkü kapıları herkeslere açıktır,,tıpkı ak partisi kapılarının herkeslere açık olması gibi,,muhataplarından istedikleri, az biraz SAMİMİYET,,,AŞIRILIKLARDAN MÜMKÜN OLDUĞUNCA UZAK DURMALARI,,NE O ?? YOKSA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORLAR ??,,
kabardey_06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2008, 11:12   #196
Kullanıcı Adı
sadeceali
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Siteye üye olayım dedim ama bir çok kullanıcı isiminden dolayı görüyorumki buradakilerin yarısı yabancı menşeili galiba Onun için bir kısmınıza selam derken , bir kısmınızada grüss got diyorum.Belki selamdan anlamayanlar çıkabilir.Bazı ibişler burada Türk kelimesinden bayağı rahatsız olmuşlar nasıl bir siteki bu Türk kelimesinden rahatsız olunuyor anlamak mümkün değil.Bunu yetkili kişiler görmüyormu.Özellikle Türk kelimesinden ve Türk olmaktan utanç duyan kişileri (ki bu kişiler büyük bir ihtimalle travma geçirmekteler ve kesinlikle yola gelmez acil şifaya ihtiyacları olduğunu düşünüyorum.)buruşturup çöp tenekesine atarken geri kalan diğer bacı ve kardeşlerimi tekrar selamlıyorum.
anaaa burayada gelmiş bunlardan :D
Ne oldu kardeşim niye şaşırdın öyle ,yoksa ilk dafa mı bir Türk gördün. :o
hee ilkkez Türk gördüm biz turistiz yaa k.bakma :D
yaa hocam de get :D ne iş yapar bu ülkücüler hiç ellerinde tesbih sokak köşelerinde keşlik başka bişi yok eli beyzbol sopalılar..

İşte senin gibi birisinin vereceği normal cevaplardan birisi.Özellikle ama özellikle hiç görmedin mi diye yazarak sana bir yem attım ve zaten ülkücüler hakkında dar ve kıt olan bilgi dağarcığını kullanarak hemen klasik tesbih muhabbetine girip yemi yuttun.Senden başka bir şekilde cevap beklemek muhakkak olağanüstü olurdu.Ülkücüler hakkında böyle düşünmen nedendir bilmem ama bu senin biraz kuyruk acının olduğunu gösteriyor.Sana derhal bir antibiyotik öneririm iltihabını kurutur acılarını hafifletir.Merak etme kendini bilen ülkücüler köşe başlarında değil cami köşelerinde tesbihini çekiyor ama sen olaya biraz şaşı baktığın için onları camide değilde köşe başlarında tesbih çekiyomuş gibi görüyosun.Bundan dolayıda sana hak veriyorum.Allah sağlık versin.Biraz amerikancı model olduğundan dolayıda beyzbol sopasından bahsetmişsin hemen , sana teessüf ederim be kardeşim senin bu amerikancı düşüncenle beyzbol sopasıyla ne işi var ülkücülerin cirit gibi esaslı bir alet dururken.Bunu yazsaydın sana gücenmezdim.

göktürk kardeşim.... öncelikle aramıza hoşgeldin diyorum.... eğer ülkücüysen saygı duyarım... sorun değil... yine de bu foruma gelebilirisin... yukarıda ülkücülerin elinde sopa değilde cami de tesbihle durduğunu söylemişsin.....

forumda ki diğer kardeşlerime seslenitorum.. göktürk kardeşimin söyledği doğrudur... GERÇEK ülkücüler öyledir....

ben lise son sınıf öğrencisiyim... ve en yakın arkadaşım ülkücü... koyu bi ülkücü.. hatta okul başkanı.... ve bu çocuk 5 vakit namazına gitmak için okuldan kaçıyor.... GERÇK ülkücüler böyledir... Ama şunu da kabul edelim....

şu anda ülkü ocaklarına gidenlein %60 ı belki daha fazlası... menfaat için gidiyor... başları belaya girdiğinde arkalarında bir kuvvet olması için gidiyor....
sadeceali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2008, 13:40   #197
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Standart ÜLKÜCÜLER!
Ülkücülük - devrimcilik bunların CİA ve işbirlikçisi derin devlet projeleri olduğuna inanıyorum. Bu konu çok sağlam kanıtlarım var
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2008, 14:23   #198
Kullanıcı Adı
dost
Standart ÜLKÜCÜLER!
s.a. evet arkadaşlar en güzeli tek yürek tek bayrak tek türkiye bütün temennimiz ve gayretimiz bunun için olmalı ama bununda zor olduğunu hepimiz biliyoruz onun için osmanlı nasıl ki herkesin düşünce ve haklarına saygı duyduysa vede bu saygıyla herkesi kazandıysa bizimde aynı yolda gayret göstermemiz gerektiğini düşünüyorum ve bu forumdaki herkesi çoook seviyorum aeo.
dost isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2008, 19:48   #199
Kullanıcı Adı
adalet nerde
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
ne iş yapar bu ülkücüler hiç ellerinde tesbih sokak köşelerinde keşlik başka bişi yok eli beyzbol sopalılar..

açtırma bana ağzımı sizin ne şey olduğunuzu iyi biliyoruz kendini Türkiyeye adamış sanan kuklalar.. piyon gibi kullanılıyorsunuz..

kaba kuvvetçiler sevgiden saygıdan yoksul kuklalar..
ülke size kalmıyacak..

Sana bunların hepsinin cevabını veririm ama sende onu anlayacak ve seviyeli tartışacak kapasite olmadığı için her hangi bir şey yazmaya gerek duymuyorum.
Ama gel sana bir teklif sunayım.
İkimiz senle yer değiştirelim sen ülkücü ol ben akpartili bakalım hangimiz buraya daha çok yakışacak.
ülkücü kardeşim gel tartışalım. ama bi şartla. sana belgelerle kanıtlarıyla mhp nin nasıl çelişkelerle dolu nasıl zararlar verdiğini herşeyden önce dinimize bile zarar verdiğini belgeleriyle ispatlarsam mhp yi ve ülkü ocaklarını anmayı bırakacağına bütün mukaddesatın üzerine söz verirmisin.
adalet nerde isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2008, 19:54   #200
Kullanıcı Adı
sadeceali
Standart ÜLKÜCÜLER!
kardeşlerim.. bu tartışma biraz hakaret havasına bürünmeye başladı.... haberiniz ola...
sadeceali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 20 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 20 Misafir)