AK Gençliğin Buluşma Noktası
Genel Sporlar Genel Spor dalları ile ilgili paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 02-14-2008, 17:45   #1
Kullanıcı Adı
fatih_44
Standart YENİ PATRON HASAN DOĞAN!

Türk futbolu, 37. başkanını seçmek üzere bugün sandığa gitti.Futbol Federasyonu Ankara'da yapılan seçimli genel kurul toplantısında yeni başkanı belirleniyor. 231 delegenin oy kullandı seçimde Hasan Doğan 222 oy aldı. 8 oy boş çıkarken, 1 oy da geçersiz sayıldı...

Futbol Federasyonu'nun olağanüstü genel kuruluna, tek başkan adayı olarak katılan Hasan Doğan'ın yönetim ve denetim kurullarında yer alan isimler de belli oldu.
Delegelerin başkanlık için oy kullanma işleminin sona erdiği genel kurulda, Hasan Doğan'ın listesi şu isimlerden oluşuyor:

Yönetim Kurulu: Oğuz Çarmıklı, Mehmet Ali Aydınlar, Zafer Yıldırım, Mahmut Özgener, Serdar Güzelaydın, Levent Kızıl, Servet Yardımcı, Mehmet Baykan, Lütfi Arıboğan, Süleylan Atal, Ufuk Özerten, Arif Nuri Koşar, Tuncay Karartı, Yunus Egemenoğlu

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Hakan Kanık, İsmet Çiftçi, Ali Düşmez, Fahrettin Curoğlu, Ahmet Malatyalı, Celal Birsen, Hüseyin Ar, Fahrettin Eserdi, Mustafa Evrensel, Kenan Serthan, Eyüp Gözgeç, Cevat Kosova, Turan Mecikoğlu, Cemal Yücel Günay

Denetleme Kurulu: Hamdi Topçu, Birol Acar, İsmail Gerçek, Kazım Çalışkan, Ziya Erbaş

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler: İbrahim Zengin, Mehmet Ali Kaynar, Murat Eroğlu, Namık Öndeş, Salih Karabulut

kaynak sporx

fatih_44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-14-2008, 20:11   #2
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Hayırlı olsun.

Bir Fenerbahçeli olarak Ulusoy'un gitmesine bu kadar sevinebilirdim..

İnşallah yeni başkan Ulusoy gibi olmaz
oguzdesouza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-14-2008, 20:36   #3
Kullanıcı Adı
aksavaşçı
Arkadaşlar aldığım duyuma göre Hasan Doğan;Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkadaşıymış.
aksavaşçı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-15-2008, 16:04   #4
Kullanıcı Adı
ibrahim44
Umarım Türk futbolu için hayırlı bir seçim olmuştur inş. ayakları uğurlu gelir ve gerek milli takım bazında gerekse klüb bazında avrupa da ve dünyada adımızdan çok fazla söz ettiririz tekrar hayırlı olsun
ibrahim44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-15-2008, 16:21   #5
Kullanıcı Adı
yasinarslanpay
Hayırlı olsun Türk futbolunu ileriye taşıması umuduyla .Ama Haluk Ulusoy'un gitmesne çok sevindim...
Alt 02-17-2008, 11:03   #6
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Alıntı:
aksavaşçı Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar aldığım duyuma göre Hasan Doğan;Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkadaşıymış.
evet ben de öyle duydum.Hatta hükümetin adamı falan diyorlardı.
oguzdesouza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)