![]() |
#11 |
![]() kusura bakma yanlış anlamışım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
Ciddi bir kesim roj tv izliyor maalesef.Bu konuda haklısın.PKK propagandası izlemektense,belgesel izlesinler ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
Hata Kürt Yurttaşlarımızda değil beynini yıkayan .....lerde |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() böyle bişey olmamalı
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Ben bir çerkes olarak, kendimi bildim bileli anlamam. Neden hep azınlık hakları isteyen kürtler olur. Kürtçe yayın olsa ne olur olmasa ne olur. Benim için farketmez. Ben bunu kendime emsal alarak '' bende çerkesçe kanal istiyorum'' demem. Yalnız mutlaka diyenler olacaktır ve en önemli görevlerinden birisi herkese eşit mesafede durmak olan devletin zor durumda kalacağı kesindir. Türkiye gibi farklı etnik grupların fazlasıyla olduğu bir ülkede böyle şeylerin yapılmasını doğru bulmuyorum. Çünkü biliyorum ki nasıl kürtlükte aşırıya kaçanla varsa, bu çerkeslerde de var veya başka etnik gruplarda da var. Uyuyuan devleri uyandırmamak gerekir. Böyle şeyler sorun çıkartır...
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
Zaten Kürtce yayın yapan birçok yerel yayın kuruluşu var.Devlet televizyonunda olması demek Kürtleri ayrıbir statüye koyacaktır. Bu ülkede Türkler ve Kürtler daha sonra diğerleri gibi bir haksız sıralama olmasından korkularım var. Bir yandanda eşitlik ilkesine göre herkese tanınması gereken bir hak. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() kardeş sende demişsin bak 5 milyon kürt var ve bunların büyük çoğunluğu 9 10 kişilik ailelerden oluşuyor ve çoğu okula gidemiyor. ama bu insanların bir şekilde eğitilip devletin millet ve din öğretilmesi lazım devletin buraya bi şekilde eğitim için ulaşması lazım. günümüzdede tv en iyi eğitim ve tanıtım aracıdır. ayrıca kürt vatandaşlarımzda türkçe bilmeyen insanlarda var. eğitim amaçlı kullanılmasında hiç bir sakınca yok bence. en azından roj tv tarafından kandırılmalarındansa devlet tvleri tarafından eğitilmeleri çok iidir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() kürtlerin yada doğudakilerinin okuyamamasının sebebi çokluk değil yokluk....bunu anlamak çok zordur....doğuya okulu yaptırmayı ölü yatırım gözüyle bakıyolar....olan okullardada 3 sınıf 1 sınıfta....bunu söylemek yani kürtler okumuyo demek çok yanlış....bir yandan terör onları vuruyo bir yandanda sefalet nasıl okusun.... çocuk sayısıda onlara kalmış ister 1 çocuk yapar isterse10 bu kimseyi ilgilendirmez...ALLAH herkesin rızkını verir...biz böyle yetiştik
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |