![]() |
#21 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() kürtçe yayın kesinlikle yapılmamalıdır kanatinseyim ülkemizin resmi dili var birde b devlet kanalından yapılacak bence yanlış
kürtçe hiç bir ülkede kabul edilmemiş bir köy dilidir ve bize hiçbir faydası yoktur |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
![]() Alıntı:
ögrensen ne olur neye yarar bilmiyorum benide ilgilendirmez zaten ama şunu unutmayalımki bu ülkenin resmi dili var ve resmi dil çerçevesinde konuşulur ve ayrıca dediğim gibi kürtçenin hiç bir yerde bir anlam ifade ettiğini duymadım daha yani işimize yarayacak bir lisan deil kanatindeyim |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||||
![]() Alıntı:
ilginç arabaya bir faydası yokken ikinci bir motor takmak hamallıktır öylemi öylryse bir işe yaramadıktan sonra kendi dilinden uzaklaştırıp başka bir dili öğretmekte yanlıştır tabiki kendi topraklarının içerisinde he ama şu vardı arapça gibi ingilizce alman ca fıransızca eğitimleri verirsin buna jhak tanınır nedeni tüm dünya bu dillerde dönmekte |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() kardeş bu cümlelerde laikçilerin türban serbest kalırsa cumhuriyet yıkılır lafına benziyo bir şeyi yasakladıkça o ilgi çekiyo. kürtçe kurslar açılırkende bunların aynısı söylendi hatta bi tane açtı kendiliğinden geri kapandı sonra. bişey olacağını sanmıyorum olacak olursada devlet açtığı gibi kapatmasınıda bilir devlet kapatmazsa millet kapatır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() ben TRT nin kurtce yayin yapmasinda hicbir sorun gormuyorum. Kurtceyi dili olarak kabul etmek isteyen insanlara gereken saygi ve bilgiyi sunmazsaniz kendi aralarinda bize karsi gelmek icin toplanmalari cok dogal.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |