02-21-2008, 23:29 | #1 |
Ya Rahman, ya Rahim, ya Zul Celali vel ikram !!! ....
Ya Rahman, ya Rahim, ya Zul Celali vel ikram Allah´im sen benim Rabb´im, bende senin kulunum. Beni Sen yarattin. Gücümün yettiği kadar Sana verdigim sözü tutuyorum. Yaptigim kötülüklerden sana siginirim. Verdigin Nimetlere kar$i kusur ettim, Nefsime zulm ettim. Günahlarimi huzurunda itiraf ediyor, gecmi$ ve gelecek günahlarimi bagi$lanmasini diliyorum. Beni bagi$la. Ne $ekilde olursa olsun, senden ba$ka kimse bütün günahlari bagi$layamaz. Ey Allah´im, Kalbimi, Gözümü, Kulagimi, Dilimi, Sagimi, solumu, önümü, arkami ve üstümü nurlandir. Ey Allah´im, öfkenden korkarak ve ho$nutlugunu umarak beni Cehennemden koru ve günahlarimi bagi$la. Zira senden ba$ka günahlarimi bagi$layacak yoktur. Ey Rabb´imiz, Ummet-i Muhammed´e hususiyle alemin dört bir tarafinda mazlum, haksizliga ugrami$´lari ve daginik vaziyette bulunan karde$lerimize, arkada$larimiza, bizi sevenlere, ferec ve mahrec ihsan eyle. Ey Rabb´imiz, her kim olursa olsun dü$manlarimiza kar$i senden fevz, necat, kurtulu$, felah, muvaffakiyet, zafer ve yardim istiyor, dileniyorum. Ey ihtiyaclari gideren, Ey belalari defeden Rabb´im, bizim ve dünyanin dört bir tarafindaki müslümanlarin bütün ihtiyaclarini gider ve ba$imizdaki belalari defet. Ey Allah´im, biz Ummet-i Muhammed´in daginikligini ba$imizdan gider. Ey Allah´im biz Ummet-i Muhammed´in gönüllerini bir eyle ve rahmetinle muamele eyle. Ey Allah´im yapip edegeldigimizi bütün i$lerimizin neticesini güzel eyle. Bizleri dünyada rezil rüsvay olmaktan ve ahiret azabindan koru. Ey kalbleri evirip ceriviren Rabb´im, kalblerimizi dinde sabit kil ve ibadet taatine yönlendir. Ey Allah´im, bizleri ihlasli, ihlasin zirvesine erdirilmi$, takva hayati ya$ayan ve Kur´an ahlakiyle ahlaklanmi$ kullarindan eyle. Ey herkesi halden hale koyan Allah´im, bizleri en güzel hale tebdil eyle. Ey Rabb´im, sevecegin ve razi olacagin i$leri yapmaya bizleri muvaffak eyle. Bütün insanlarin Rabb´I; Allah´im, hastaligimizi gider, $ifa lutfet ve yalniz senin $ifan fayda verir. Öyle $ifa lutfet ki hic hastalik birakmasin. Ey Allah´im, senden nimetin´in tamamini, günahlardan koruyu$unun devamini, Rahmetinin geni$ligini, afiyetin ve bereketin bollugunu, hayatin refahini, ihsanin sonsuzlugunu, ömrün saadetlisini, nimetinin hepsini, fazlinin en lezzetlisini ve lutfunu isterim. Ey Allah´im, bizimle birlikte ol, bize kar$i olma. Ey Rabb´im, ömrümüzü saadetle sana erdir, senden beklediklerimizi fazlasiyla gercekle$tir, sabahimizi ve ak$amimizi afiyetle birle$tir, gidi$ ve dönü$ümüzü Rahmetine dogru yönelt ve affinin geni$ hazinelerinden günahlarimizin üstüne yagdir. Ey Allah´im ayiplarimizin islahiyle bizi nimetlendir, takvayi bize azik eyle, verdigimiz kararlari isabetli kil, tevekkül ve itimatimizi sana döndür. Ey Rabb´imiz, bizi dogru yoldan ayirma, ayaklarimizi sabit kil, kiyamet gününde pi$manligimizi gerektirecek her$eyden dünyada bizi koru, günah agirligini ve kirini üzerimizden kaldir, iyilerin ve salihlerin halleriyle bizi hallendir, kötülüklerle aramiza perde cek bizi $er´den uzakla$tir. Ey Allah´im, Rahmetinle bizi Ana ve Babalarimizi, Karde$lerimizi ve dostlarimizi, cehennem ate$ine cekip götüren kölelik boyundurugundan kurtar, Ey Allah´im, dualarimizi, namazlarimizi ve ibadetlerimizi kabul eyle. Ey Allah´im, Resulullah(s.a.v.) efendimize ve bütün ailesine ve bütün ashabina selat ve selam eyle...! Amiiiin...! Amiiiin...! Amiiiin...! Velhamdu lillahi rabbil Alemin... Ya Aziz, ya Gaffar, ya Kerim, ya Settar, ya Alim, ya Cebbar!
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-22-2008, 01:26 | #2 |
Ya Rahman, ya Rahim, ya Zul Celali vel ikram !!! ....
AMİN .Allah(c.c.) razı olsun paylaştığın için inşaAllah ...
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|