AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dualar Dular ile ilgili herşeyi burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-21-2008, 23:29   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Standart Ya Rahman, ya Rahim, ya Zul Celali vel ikram !!! ....

Ya Rahman, ya Rahim, ya Zul Celali vel ikram

Allah´im sen benim Rabb´im, bende senin kulunum. Beni Sen yarattin. Gücümün yettiği kadar Sana verdigim sözü tutuyorum. Yaptigim kötülüklerden sana siginirim. Verdigin Nimetlere kar$i kusur ettim, Nefsime zulm ettim. Günahlarimi huzurunda itiraf ediyor, gecmi$ ve gelecek günahlarimi bagi$lanmasini diliyorum. Beni bagi$la. Ne $ekilde olursa olsun, senden ba$ka kimse bütün günahlari bagi$layamaz.
Ey Allah´im, Kalbimi, Gözümü, Kulagimi, Dilimi, Sagimi, solumu, önümü, arkami ve üstümü nurlandir. Ey Allah´im, öfkenden korkarak ve ho$nutlugunu umarak beni Cehennemden koru ve günahlarimi bagi$la. Zira senden ba$ka günahlarimi bagi$layacak yoktur.

Ey Rabb´imiz, Ummet-i Muhammed´e hususiyle alemin dört bir tarafinda mazlum, haksizliga ugrami$´lari ve daginik vaziyette bulunan karde$lerimize, arkada$larimiza, bizi sevenlere, ferec ve mahrec ihsan eyle. Ey Rabb´imiz, her kim olursa olsun dü$manlarimiza kar$i senden fevz, necat, kurtulu$, felah, muvaffakiyet, zafer ve yardim istiyor, dileniyorum.

Ey ihtiyaclari gideren, Ey belalari defeden Rabb´im, bizim ve dünyanin dört bir tarafindaki müslümanlarin bütün ihtiyaclarini gider ve ba$imizdaki belalari defet. Ey Allah´im, biz Ummet-i Muhammed´in daginikligini ba$imizdan gider. Ey Allah´im biz Ummet-i Muhammed´in gönüllerini bir eyle ve rahmetinle muamele eyle.

Ey Allah´im yapip edegeldigimizi bütün i$lerimizin neticesini güzel eyle. Bizleri dünyada rezil rüsvay olmaktan ve ahiret azabindan koru. Ey kalbleri evirip ceriviren Rabb´im, kalblerimizi dinde sabit kil ve ibadet taatine yönlendir. Ey Allah´im, bizleri ihlasli, ihlasin zirvesine erdirilmi$, takva hayati ya$ayan ve Kur´an ahlakiyle ahlaklanmi$ kullarindan eyle.

Ey herkesi halden hale koyan Allah´im, bizleri en güzel hale tebdil eyle. Ey Rabb´im, sevecegin ve razi olacagin i$leri yapmaya bizleri muvaffak eyle. Bütün insanlarin Rabb´I; Allah´im, hastaligimizi gider, $ifa lutfet ve yalniz senin $ifan fayda verir. Öyle $ifa lutfet ki hic hastalik birakmasin.
Ey Allah´im, senden nimetin´in tamamini, günahlardan koruyu$unun devamini, Rahmetinin geni$ligini, afiyetin ve bereketin bollugunu, hayatin refahini, ihsanin sonsuzlugunu, ömrün saadetlisini, nimetinin hepsini, fazlinin en lezzetlisini ve lutfunu isterim.

Ey Allah´im, bizimle birlikte ol, bize kar$i olma. Ey Rabb´im, ömrümüzü saadetle sana erdir, senden beklediklerimizi fazlasiyla gercekle$tir, sabahimizi ve ak$amimizi afiyetle birle$tir, gidi$ ve dönü$ümüzü Rahmetine dogru yönelt ve affinin geni$ hazinelerinden günahlarimizin üstüne yagdir.

Ey Allah´im ayiplarimizin islahiyle bizi nimetlendir, takvayi bize azik eyle, verdigimiz kararlari isabetli kil, tevekkül ve itimatimizi sana döndür. Ey Rabb´imiz, bizi dogru yoldan ayirma, ayaklarimizi sabit kil, kiyamet gününde pi$manligimizi gerektirecek her$eyden dünyada bizi koru, günah agirligini ve kirini üzerimizden kaldir, iyilerin ve salihlerin halleriyle bizi hallendir, kötülüklerle aramiza perde cek bizi $er´den uzakla$tir.

Ey Allah´im, Rahmetinle bizi Ana ve Babalarimizi, Karde$lerimizi ve dostlarimizi, cehennem ate$ine cekip götüren kölelik boyundurugundan kurtar, Ey Allah´im, dualarimizi, namazlarimizi ve ibadetlerimizi kabul eyle. Ey Allah´im, Resulullah(s.a.v.) efendimize ve bütün ailesine ve bütün ashabina selat ve selam eyle...! Amiiiin...! Amiiiin...! Amiiiin...! Velhamdu lillahi rabbil Alemin...

Ya Aziz, ya Gaffar, ya Kerim, ya Settar, ya Alim, ya Cebbar!

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-22-2008, 01:26   #2
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Standart Ya Rahman, ya Rahim, ya Zul Celali vel ikram !!! ....
AMİN .Allah(c.c.) razı olsun paylaştığın için inşaAllah ...
ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)