![]() |
#1 |
![]() Antilop, boynuzlugiller (Bovidae) familyasına ait olan bazı hayvanlara verilen isimdir. Antilopinae alt sınıfının dışında da kullanılan, antilop ismi belli bir cins değildir.Antiloplar 2 m. ve daha yukarı zıplayabilir.
Sıcak ülkelerde, özellikle Orta Afrika ve Hindistan'da yaşarlar. Kürkçülükte küçük antilopların derisinden manto ve çanta yapımında yararlanılır. Kılları serttir. Amerikan antilobu, boz antilop, boğa antilobu, bozkır antilobu gibi türleri vardır. antiloplar memeli hayvanlardır.En çok Afrika da görülür. ![]() --BU PİNTİ OSMAN YÜZÜNDEN İNEK GİBİ OT YİYOZ ---DEVAM ABİ DEVAM.DURMAK YOK OTA DEVAM --AH OSMAN AAH ![]() -BU PİNTİ OSMAN BİZE YEMEK VERMİY BACIM ![]() ![]() --PİNTİ OSMAN YÜZÜNDEN BİRBİRİMİZE DÜŞTÜK. ---CANIMI YAKIYORSUN ZİYACIM. --YANAN CANIN OLSUN BENİM AÇLIKTAN MİDEM YANIYOR. ![]() -PİNTİ OSAMAN YÜZÜNDEN KENDİMİ BURDA AÇLIĞA TERKETTİM AĞABEY. OTLARDA KURU ZATEN ![]() ![]() --OSMAN DEDİK BAĞRIMIZA BASTIK BİZİ AÇ BIRAKTI. KÖR TALİH BİZİ PİNTİ OSMAN'IN ELİNE BIRAKTI, NEYLEYİM ![]() ![]() --BU AKŞAM ÖLÜRÜM BENİ PİNTİ OSAMAN BİLE TUTAMAZ.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() --BU AKŞAM ÖLÜRÜM BENİ PİNTİ OSAMAN BİLE TUTAMAZ.
Allah rahmet eylesin :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |