02-27-2008, 00:34 | #1 |
Körü körüne ya$amak ....
Körü körüne ya$amak... Baglanmayacaksin bir $eye, öyle körü körüne. "O olmazsa ya$ayamam" demeyeceksin. Demeyeceksin i$te. Ya$arsin cünkü. Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki. Cok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kirilirsin. Ve zaten genellikle o daha az sever seni, senin o'nu sevdiginden. Cok sevmezsen, cok acimazsin. Cok sahiplenmeyince, cok ait de olmazsin hem. Cali$tigin Binayi, masani, telefonunu, kartvizitini... Hatta elini ayagini bile cok sahiplenmeyeceksin. Senin degillermi$ gibi davranacaksin. Hem hicbir $eyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsin. Onlarsiz da ya$ayabilirmi$sin gibi davranacaksin. Cok e$yan olmayacak mesela evinde. Paldir küldür yürüyebileceksin. Ille de bir $eyleri sahipleneceksen, Catilarin gökyüzüyle birle$tigi yerleri sahipleneceksin. Gökyüzünü sahipleneceksin, Güne$i, Ayi, Yildizlari... Mesela kuzey Yildizi, senin Yildizin olacak. "O benim" diyeceksin. Mutlaka sana ait olmasini istiyorsan bir $eylerin... Mesela Gökku$agi senin olacak. Ille de bir $eye ait olacaksan, renklere ait olacaksin. Mesela turuncuya, ya da pembeye. Ya da Cennete ait olacaksin. Cok sahiplenmeden, Cok ait olmadan ya$ayacaksin. Hem her an Avuclarindan kayip gidecekmi$ gibi hem de hep senin kalacakmi$ gibi Hayat. Ili$ik ya$ayacaksin. Ucundan tutarak... Can Yücel
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-27-2008, 00:54 | #2 |
Körü körüne ya$amak ....
Körü körüne ya$amak...
Baglanmayacaksin bir $eye, öyle körü körüne. "O olmazsa ya$ayamam" demeyeceksin. Demeyeceksin i$te. Ya$arsin cünkü. Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki. Cok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kirilirsin. Ve zaten genellikle o daha az sever seni, senin o'nu sevdiginden. Cok sevmezsen, cok acimazsin. Cok sahiplenmeyince, cok ait de olmazsin hem. Çok güzel bir şiir Paylaştığınız için Teşekkür ederim Bir artı furyası aldı başını gidiyor forumda + 1 |
|
02-27-2008, 01:03 | #3 |
Körü körüne ya$amak ....
Şiirden pek anlamam ama bu şiir çok hoşuma gitti. Sanki yazar benim için yazmış. Uygularmıyım bilemem ama kendime çok nasihatler çıkardım bu şiirden....
Teşekkürler Galatasaraylı arkadaşım... (+) |
|
02-27-2008, 01:11 | #4 | |
Körü körüne ya$amak ....
Alıntı:
|
||
02-27-2008, 02:55 | #5 |
Körü körüne ya$amak ....
Saf olan insan hep kullanılır bu benim tabiyatımda var ozaman..
|
|
02-27-2008, 03:00 | #6 |
Körü körüne ya$amak ....
Gerçekten öğüt gibi bir şiir,daha az üzülmenin formülünü barındırıyor içinde..
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|