02-27-2008, 02:28 | #1 |
Ülke isimlerini bulalım mı ?
"Yine Paltosuz Gelmiş, Bir De Peruk Takmış.Gelir ken Yanında Bilgisayarını Da Getirmiş. Pis Ve Çapaçul Bir Durumda. Safran Sarısı Bir Yüzü Var. Kafasının Içinde Kim Bilir Ne Tilkiler Dolaşıyor. Vaktinde Üç Roman Yazan Adam Bu Mu? Zaman Dünkü Başarılı Adamdan Geriye Kişiliksiz Bir Virane Bırakmış. Şimdi Bir Sanal manyak. Saçma Sapan Amaçlar Peşinde Koşuyor. Ben Insanları Severim Ama Insanlar Ayağını Yorgana Göre Uzatmalı. Davul Bile Dengi Dengine Çalar. Kim Bilir Kaç Adam Böyle Sudan Sebeplerle Ziyan Oldu." Bu paragrafın içinde geçen ülke isimleri nelerdir ? Not: Aratmada sorun olabiliyor.Umarım daha önce paylaşılmamıştır.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-27-2008, 02:37 | #2 |
Sudan ve peru daha da vardır herhalde sanırım ben en kolay olanlarını buldum galiba :D |
|
02-27-2008, 02:39 | #3 |
Evet var.Farklı bakış açısı ile yine bakarsan kolaylıkla bulabileceğin yerlerde
|
|
02-27-2008, 02:40 | #4 |
Yine Paltosuz Gelmiş, Bir De Peruk Takmış.Gelir ken Yanında Bilgisayarını Da Getirmiş. Pis Ve Çapaçul Bir Durumda. Safran Sa rısı Bir Yüzü Var. Kafasının Içinde Kim Bilir Ne Tilkiler Dolaşıyor. Vaktinde Üç Roman Yazan Adam Bu Mu? Zaman Dünkü Başarılı Adamdan Geriye Kişiliksiz Bir Virane Bırakmış. Şimdi Bir Sanal manya k. Saçma Sapan Amaçlar Peşinde Koşuyor. Ben Insanları Severim Ama Insanlar Ayağını Yorgana Göre Uzatmalı. Davul Bile Dengi Dengine Çalar. Kim Bilir Kaç Adam Böyle Sudan Sebeplerle Ziyan Oldu. Şimdilik bunları bulabildim... |
|
02-27-2008, 02:44 | #5 | |
Alıntı:
+1 :D |
||
02-27-2008, 02:45 | #6 |
Nepal, Peru, Kenya, İsveç, Fransa, Çin, Romanya, Küba, İran, Almanya, Panama, Benin, Gana, Gine, Sudan olmak üzere 15 adet ülke ismi buldum...
|
|
02-27-2008, 02:46 | #7 | ||
Alıntı:
|
|||
02-27-2008, 02:54 | #8 |
Nusret helal olsun gerçekten ;) Şimdiden beğeni veriyorum.Ama birkaç tane daha var gözünden kaçan :
|
|
02-27-2008, 02:57 | #9 | |
Alıntı:
|
||
02-27-2008, 03:00 | #10 |
Madem öyle ,kopya vermeden kalanları da sen söyle. Söz veririm artı ;) (Gözün doysun :D )
Ayrıca nusret kardeşim kopya almayacak kadar dürüst ve zekidir.Yapmaz ... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|