![]() |
#1 |
![]() millet aç ve sefilken sırf seçim için harcanan paraları yazık.ve bu paraların bizden çıktığını düşündükçe daha da yazık diyorum ve protesto diyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() sana katılıyorum dostum
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() siyasetçilerin dertlerini ve hedeflerini anlatabilecekleri en güzel yer meydanlar.
ancak bu demek değil ki mitingleri "kimin bayrağı daha fazla","kimin partisi daha iyi bir şölen havasında geçecek"gibi bir yarışın içine girilmesini maruz göstermemeli. tabii bazı gerçekleri de unutmamak gerekir.insanları etkileme sanatında bu etkinlikler gerçekten dikkat çekici. mesela ak partimizin bütün mitingleri insanları kasıp kavuruyor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bende protesto ediyorum ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ama en çok akp nin ve chp nin bayraklarını görüyorum ...evet bence israf yaa...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Aynen ben de size katılıyorum, ne bu yaa her yerde bayrak bayrak, Buna bir son vermeleri gerekir..
Neden bu bayraklar sılıyo yaa, sanki millet bayrağa bakıp oy verecek.Var mı böyleleri acaba ![]() Keşke onlara yaptıkları masrafları başka yerlere aktarsalar da bir müslümana yardımları dokunsa... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() BEN BU FİKRE KATILMIYORUM....'demokrsi şöleni'ne yakışır bir hava oluyor...ayrıca üç kuruşluk bayrağın masrafı ne olabilir ki...ayrıca bu kadar aç sefil varken diyorsunuz onlar 4,5yıldır gözetiliyor gözetilecek de....zaten seçim sonuçlarını sindiremeyen muhalefet 'akpnin erzak yardımları seçimi kazandırdı' diyor..kime ne cevap vereceğimizi şaşırdık yaa.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|