AK Gençliğin Buluşma Noktası
Şiir Şairler, şiirler ve öz geçmişleri.

Stil
Seçenekler

Alt 03-03-2008, 19:05   #1
Kullanıcı Adı
selinay
Standart saatler veda vaktini gösterdi...
Bize verilen roller aslinda cok basitti sadece kendimiz olup yüreklerimizi bir tutmamiz gerekirdi..
Kendimiz olmayi bile beceremedik baksana kirilan bir camin parcalarina benzedik,
Yapbozun tek bir parcasini ararken tamamlamak icin birden hepsini kaybettik, yok ettik kendi ellerimizle...
Istemezdimki hicbir zaman son isigiminda sönmesini, öyleki sen alevlendirdin bu atesi ve sen söndürdün...

Söyleyecek tek bir söz bile birakmadin bana bogazimda siraladin tüm söylenmesi gereken cümlelerimi..
Canin yanmasin diye hep sustum sucsuzken idama mahkum edilmeye razi geldim, görmedin..yaranamadim sana...
Söylenecek hicbir sey birakmadin bana..Al götür sessiz cigliklarimida senin olsun hepsi nede olsa sesime ihtiyacim olmayacak bundan sonra...

Gidisine aglamiyorum, aglayamiyorum... Bir damla gözyasi dahi birakmadin bana coktan almissin hepsini...
Usulca, sessizce topladim yüregimi yüreginden, cektim ellerimi ruhundan,...
Gözlerimi,ruhumu askimi icinden söküp aldim bavuluma yerlestirdim hepsini dikkatlice kirilmis parcalara daha cok özen gösterdim tekrar tekrar bin parcaya bölünmesin diye...

Saatler veda vaktini gösterdi..
Artik gitme vakti..Sen coktan gitmistin biliyorum belkide yariladin yolu,belkide...
Belkide geriye dogru adimlar atmaya basladin gidisinide yarim birakiyorsun..
Hicbir önemi yok artik bende yalnizligima dogru son yolculuguma cikiyorum...
Bir elimde resmin var bir elimde parcalanmis yüregimi sakladigim bavulum...

selinay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-03-2008, 19:08   #2
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Standart saatler veda vaktini gösterdi...
Alıntı:
selinay Nickli Üyeden Alıntı
Bize verilen roller aslinda cok basitti sadece kendimiz olup yüreklerimizi bir tutmamiz gerekirdi..
Kendimiz olmayi bile beceremedik baksana kirilan bir camin parcalarina benzedik,
Yapbozun tek bir parcasini ararken tamamlamak icin birden hepsini kaybettik, yok ettik kendi ellerimizle...
Istemezdimki hicbir zaman son isigiminda sönmesini, öyleki sen alevlendirdin bu atesi ve sen söndürdün...

Söyleyecek tek bir söz bile birakmadin bana bogazimda siraladin tüm söylenmesi gereken cümlelerimi..
Canin yanmasin diye hep sustum sucsuzken idama mahkum edilmeye razi geldim, görmedin..yaranamadim sana...
Söylenecek hicbir sey birakmadin bana..Al götür sessiz cigliklarimida senin olsun hepsi nede olsa sesime ihtiyacim olmayacak bundan sonra...

Gidisine aglamiyorum, aglayamiyorum... Bir damla gözyasi dahi birakmadin bana coktan almissin hepsini...
Usulca, sessizce topladim yüregimi yüreginden, cektim ellerimi ruhundan,...
Gözlerimi,ruhumu askimi icinden söküp aldim bavuluma yerlestirdim hepsini dikkatlice kirilmis parcalara daha cok özen gösterdim tekrar tekrar bin parcaya bölünmesin diye...

Saatler veda vaktini gösterdi..
Artik gitme vakti..Sen coktan gitmistin biliyorum belkide yariladin yolu,belkide...
Belkide geriye dogru adimlar atmaya basladin gidisinide yarim birakiyorsun..
Hicbir önemi yok artik bende yalnizligima dogru son yolculuguma cikiyorum...
Bir elimde resmin var bir elimde parcalanmis yüregimi sakladigim bavulum...
Nev-i Beşer arasında Ne yetenekli insanlar var...
tebrikler... +1
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)