03-03-2008, 15:17 | #21 | |
ZAMAN yanlış yapıyor!
Alıntı:
simdi zaman gazetesi uluslararasi bir gazete onun icin kelimeleri cimbizla seciyor, secmekte zorunda cünkü zamani sadece bir gazete olarak algilamayalim zaman dünyanin dört bir yaninda okullari olan bir kuruma aittir dolayisiyla orada yazilanlar nedeniyle bir yerlerde, bir sekilde karsisina engel cikar.. Evet haksizlik karsisinda susan dilsiz seytandir bu zamanin haksizliklar karsisinda susacagi anlamina gelmez ama zamandan vakit gibi bir üslup beklemeyelim ama onun yumusak basliligini lütfen uysal koyunluga yormayalim.. |
||
03-03-2008, 15:20 | #22 |
ZAMAN yanlış yapıyor!
Abi sözcük "militan" olunca, yapılan yorumlar da sadece uysallık olmuyor işte. Tek derdim daha net bir ifade kullanılabilirdi. Militan derse işte böyle tartışma konusu olur.
Neyse, bu konuda söyleneceklerin hepsi söylendi sanırım. Daha fazla konuşursak senin de dediğin gibi "kavram Bermudasına" düşmüş oluruz. |
|
03-03-2008, 15:23 | #23 |
ZAMAN yanlış yapıyor!
Evet o sözcük ilk bakista hic hos görünmüyor cünkü bizler militani hep dtp lilerin pkk lilari militan olarak görmeleri olarak duydum o yüzden tepkileri cok iyi anliyor ve anlayisla karsiliyorum..
Ben zamanin niyetinin halis oldugunu düsündügüm icin kendi adima bir sorun görmüyorum.. |
|
03-03-2008, 17:10 | #24 |
ZAMAN yanlış yapıyor!
Militan dendiginde ilk basta Negativ ligi ortaya cikiyor siz istediginiz kadar diger iki anlami daha var deyin ,siz simdi bizden bu yakistirmayi dogal karsilamamiz bekliyorsunuz,amma velakin Zaman Gazetesi bu gibi yakistirmalari ilk defa yapmiyor ve bagli oldugu cemiyetinin Misyonu yani Dinler arasi Diyalog geregi Hiristiyanlara iyi gözükmek icin böyle ifadeleri cik cik kullaniyor ben iyi hatirliyorum bir zamanlar terorist ifadesini de kullanmadi degil, ayriza Papa kendi ifadesinde net olarak belirtiyor Diyalog un asil amacini, su an Abbas denen Hain bile Baris görüsmelerini bir kenara atarken, Diyalog ta halen diretmenin anlamini ifade edebilirmisiniz?,ne getirmis Bu Asil amaci belli olan Diyalog simdiye kadar?.
|
|
03-03-2008, 17:14 | #25 |
ZAMAN yanlış yapıyor!
Yahu Zaman Gazetesi ne yaparsa yapsın, siz hoşnut olacak değilsiniz zaten. Bizim zamanımızda da Milli Görüş mensubu herkes, Zaman gazetesi ve Fethullah Hoca'ya sövüyor idi ...
Bazı şeylerin mantığını kapmak için içerisine girip yaşamak lazım. Kendi pencerenizin dışına çıkmayı beceremeden, hep art niyet ile bazı şeyleri analiz etmeye çalışırsanız, yaptığınız yanlışların içerisinde boğulup gidersiniz. Herkesin Kalbini Allah c.c. bilir. Samanyolu taifesinin Filistin'e bakış açısı bellidir. Nasıl bakarsanız öyle görürsünüz. VesseLam |
|
03-03-2008, 17:28 | #26 | |
ZAMAN yanlış yapıyor!
Alıntı:
|
||
03-03-2008, 18:55 | #27 |
ZAMAN yanlış yapıyor!
zaman gazetesinin vermiş olduğu bir haberde kullandığı kelimeyi kurcalayanlar o kelimeden menfi manalar çıkartacaklarına,,,filistin halkının kurtuluş mücadelesi hesabına niçin bölük pörçük olduğunu,neden birlikte hareket edemediklerini irdeleseler daha bir faydalı iş yapmış olacaklar,,,KKTC de yıllarca liderlik yapmış bir zatın KKTC nin bağımsız müstakil bir devlet olması için ne gibi mücadeleler (!) verdiğini hepimiz biliyoruz,,,bu gibi mücadeleleri (!) filistinde de görmek mümkün,,,kendi aralarında birliği sağlamaktan aciz örgütler ağzı salyalı kuduz bir köpeğe karşı ne yapabilirler ki,?,,,seni ısırmak isteyen kuduz bir köpekse ona kemik göstermekten vazgeçeceksin,,hoşt bile demiyeceksin,ve ne yapıp edecek kendi içinde sapasağlam bir birlikteliği inşa edeceksin,,,,öyle bir yöntem geliştirmeli ki,,ağzı salyalı kuduz köpek titreye titreye gebersin,,,umarım bu yöntemi filistin halkı bulur ve işletir,,,
|
|
03-03-2008, 19:17 | #28 | |
ZAMAN yanlış yapıyor!
Alıntı:
|
||
03-03-2008, 19:27 | #29 | |
ZAMAN yanlış yapıyor!
Alıntı:
+1 |
||