![]() |
#1 |
![]() Erdoğan, iki lideri aradı itidal istedi: İsrail'in yaptığı kabul edilemez
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Başbakanı Ehud Olmert ve Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas'a itidal çağrısında bulundu. Erdoğan, Olmert'e, Gazze'ye yönelik saldırıların kabul edilemez olduğunu söyledi. ![]() Başbakan Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ve İsrail Başbakanı Ehud Olmert'i arayarak, çatışmaları bir önce sona erdirmeleri çağrısında bulundu. Başbakan Erdoğan, bir an önce iki taraf arasında müzakerelerin başlatılması çağrısında bulundu. Erdoğan, Olmert'e, Gazze'ye yönelik saldırıların kabul edilemez olduğunu söyledi. Erdoğan, ayrıca, Gazze'ye gönderilern insani yardımların ulaşmasının sağlanmasını istedi. Başbakan Erdoğan, Olmert ve Abbas'ın müzakerelerin tekrar başlaması yönündeki girişimlerine devam edeceğini kaydetti. Cihan 03 Mart 2008, Pazartesi ZAMAN
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Az önce televizyon da, haberler de İsrail' in Gazze' yi bombalama görüntüleri vardı. Ölenlerden bir çoğu çocuklar ve bebekler. Televizyonun karşısına baktım, halam 3 aylık bebeğini ayağında sallıyor. Bir ona baktım, bir televizyona gördüğüm GAzze' li bebeklere. O çocukların ne suçu var dedim bir an ya da benim yeğenimin ne özelliği var. Sonra da dedim ki kendi kendime '' hikmetinden sual olunmaz''. Elbet gün gelecek, bu zalimler yaptıklarının hesabını verecekler. Allah o günleri görmeyi bizlere de nasip etsin...(amin)
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#4 |
![]() israil terör örgütü atom bombası atsa bile dünya duymaz.
Filistin halkına,Çeçen halkına,Çindeki türmen halkına yapılanlar ortada.Allah Yar ve yardımcısı olsun hepsinin... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Allah yardımcıları olsun. coğrafya bakımından bize çokta yakın olmayan bir ülke
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|