![]() |
#1 |
![]() "Tehlike yaratır diyenler psikiyatra gitsin"
Dengir Fırat: "Fobilerinden kurtulsunlar" 06.03.2008 11:03 ![]() AKP Genel Başkan Yardımcısı Fırat, ABD'de Voice of America radyosunda ilginç açıklamalar yaptı AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, başörtüsünün kendi yaşam tarzlarını tehlikeye düşüreceğine inananların “bir doktora gitmelerini” tavsiye etti ve “Yaşam tarzlarının tehlikeye girmeyeceğini inanıyorum ki, bir psikiyatr kendilerine çok daha makul anlatır” dedi. Columbia Üniversitesi tarafından düzenlenen “Türkiye’nin Yeni Anayasa Taslağı” konulu konferansa katılan Prof. Ergun Özbudun ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, burada Voice of America’nın Türkçe Servisi (VOA-Amerika’nın Sesi) muhabiri Çağla Güvelioğlu’nun sorularını yanıtladılar. Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre Fırat, VOA’nın sitesinde de sesli olarak yayımlanan mülakatında, 1982 Anayasa’sının Türkiye’nin çağdaş ve demokratik taleplerini karşılayamadığını belirterek, Anayasanın tamamen değiştirilmesi gerektiğini savundu. Yeni anayasa taslağının sadece AKP’nin değil, tüm halkın olduğunu savunan Fırat, gereken tüm değişikliklerin bir gecede yapılamayacağını belirtti. ‘Fobilerden kurtulun’ Fırat, “Türbanın serbest bırakılması ters tepkiler yaratabilir ya da başını örtmeyenler üzerinde baskılara neden olabileceği yolundaki kaygılar”la ilgili bir soru üzerine şöyle konuştu: “Benim tavsiyem bu nevi korkular ile hayatını zehredenlerin, başkalarının hayatını zehretmelerinin ötesinde bir doktora başvurarak, bu fobilerinden kurtulmalarıdır. Yani başını örterek ne rejimin tehlikeye gireceğini, kendisinin yaşam tarzının tehlikeye girmeyeceğini, ben inanıyorum ki bir psikiyatr kendilerine çok daha makul bir şekilde anlatır.”
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() helal...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() haha
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Psikiyatrist paklamaz.
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Baytar bulsunlar daha iyi olur :D
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Haha..Bugün bir haber kanalının birinde hakkatten gitmişler.Öldüm gülmekten. :D Allah akıl fikir versin.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|