![]() |
#41 |
![]() Osmanlıca bir kelime ve anlamı:gönül vermiş,gönlünü kaptırmış. :
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
![]() eddie:
iron maiden diye bi grubun maskotuydu.. bi de buz devri 2 filminde iki sıçan vardı eddie ve crash diye.. arkadaşlar kardeşimle beni onlara çok benzetirler.. bu iki sebepten bu ismi kullanırım heryerde.. ama bi anlamı yok.. hüü :'( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
![]() RDönmezs;
Rıdvan Dönmez"s" ingilizce çoğul anlamda ailemide aldım içine Dönmezler oluyor yani :D |
|
![]() |
![]() |
#44 | ||
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı:
Azize..Aziz ismini sevmemden ve hotmaile ismimi yazmak istemememden kaynaklaranak doğmuştur ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
![]() Ak_kelebek : AK beni temsil ediyor Kelebek ise en sevdiğim hayvandır ve nick olarakda onu kullanıyorum 3-4 yıldır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
![]() Yüksek Muhafazakar Sağlık Memuru (daha okuyoruz ilerde olacam)
Bendeki güçlü - aşkın - baskın - yüksek AKP - muhafazakarlığın yanında cahillik yapanlar hiç ummmadıkları cevaplar - tepkiler almışlardır ! Hatta bazen 'AKP militanı' bile demişlerdir bana. Benim yanımda AKP'ye laf edenler duvara çarpmış gibi olurlar. Ne babamı ne eniştemi ne alemi ne samanyolunu tanırım. AKILLI OLACAKLAR BİLİP BİLMEDEN İLERİ GERİ KONUŞAMAZLAR |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
![]() selinaykendi adım
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
![]() Malum benim üye adımın ne olduğunu bilmeyen yoktur, Isırgan pek çok derde deva, şifalı bir bitkidir...
Ben niye bu üye ismini tercih ettim? Hem yakıcı hem de faydalı olması babından kendime bunu uygun gördüm ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#50 | |
![]() Alıntı: