![]() |
#1 |
![]() ![]() Gazeteci Tuncay Özkan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, ''kişilik haklarına saldırıda bulunduğu'' iddiasıyla AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, 25 bin YTL'lik manevi tazminat davası açtı. Özkan'ın avukatı Seçil özdikmenli tarafından açılan davanın dilekçesinde, Erdoğan'ın, 12 Şubat 2008 tarihinde, AK Parti grup toplantısında yaptığı konuşmada, Tuncay özkan'ı hedef aldığı öne sürüldü. Dilekçede, Erdoğan'ın konuşmasında, ''Sıhhiye Meydanı'na gelen hanım kardeşlerimizi... Hele hele bir tanesini seçip 70-80 yaşındaki bir Anadolu kadınını sahneye çıkartıp, onun başından baş örtüsünü çekip çıkartmayı siz hangi insani anlayışla bağdaştırıyorsunuz? Hangisiyle bağdaştırıyorsunuz? İşte sizin yaptığınız budur, insana yaklaşım tarzınız budur...'' şeklinde ifadelere yer verdiği aktarıldı. ''Başörtüsü konusunda toplumsal duyarlılığın çok yüksek olduğu bir dönemde, özkan'ın, ülkenin Başbakanı tarafından binlerce insanın önünde yaşlı bir kadının başörtüsünü çıkartmakla itham edilmesinin, kişilik haklarına yapılmış ağır bir saldırı olduğu'' iddia edilen dilekçede, ''Son derece hassas bir konuda yapılan gerçek dışı ve tamamen bir iftiradan ibaret bu konuşmanın, özkan'ı bazı radikal kesimlerin hedefi haline sokacağı kuşkusuzdur. ülkemizde daha önce bunun hazin örnekleri yaşanmıştır'' denildi. Dilekçede, Erdoğan'dan yasal faiziyle birlikte 25 bin YTL manevi tazminat talebinde bulunuldu. (AA) habervaktim.com İLGİLİ HABERLER: TUNCAY KADINLARDAN TOKAT YEDİ VAKİT-TUNCAY ÖZKAN HUKUK SAVAŞI TUNCAY'A 'İNTİHAL' TOKADI 'GÜNAYDIN TUNCAY' 'ÖLÜNCE CAMİYE GELME' TUNCAY'DAN APO'YA ÖVGÜLER 'ULUSALCI GELDİ HANIIIM'
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Arkadaşlar önyargılı olmayalım o mitinge tepki olarak parti grubunda başbakan sert hatta hakaret seviyesinde konuştu.Adalet ve kalkınma partisi adalete güvenmeli ama yargıdan Özkan haklı çıkarsa şaşırmayın....
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() o zaman o meydanda kutsal kitabımıza küfür eden,bağörtülüere hakaret eden dernek üyeleri ve kişilere dava açılsın
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bu adam TÜRK olamaz..
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Arkadaşlar o mitingleri hiçbir şekilde desteklemitorum ben yargı ile ilgili konuyu takip etmiştim düşüncemi söyledim.Ama mitinglerde İslam'a küfür falan edilmedi bilgi olmadan fikir sahibi olmayınız....O mitingleri yapanlar hakkında ararsanız gerçekten okursanız çok daha sağlam iddialarda bulabilirsiniz....
Ama yargı gereken kararı doğru şekilde verir bu ülkede faşizm yok herkez yargılanabilir.Eğer kanıtlayabilrisen T.Özkan'ın ve ADD-TGB-BİZKAÇKİŞİYİZin hıyaneti vataniyelerini islama küfürlerini dava edin.Kanıtlayamıyorsanız iftira atmayın.... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() F. Gülen Hocaefendiye yılan diyenden daha yılan kim vardır !
Kanalım CHP'nin emrinde diyordu. Yani statükonun adamıyız biz diyordu. Hatırlayan varmı bilmiyorum, bu adam bir ara Şener Eruygur Muzaffer Tekin'le kolkolaydı miting meydanlarında. Bu adamların neler planladığını bilmeyen varmı |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Arkadaşlar ben bu adamları ve mitingleri savunmuyorum.Ama olay eğer o dava ise görüşüm yukarıdaki gibidir.
Fetullah Gülen dediğiniz adamda kelime-i şahadetten Muhammed ismini çıkartacak kadar alçalmış bir adamdır.(tabi benim görüşüm) |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Yavaş yavaş siz de safınızı belli etmeye başladınız... Müslümanlıktan dem vuruyorsunuz, Tuncay Özkan' ı savunan adamın dininden şüphe ederim ben... |
||
![]() |
![]() |
#9 |
![]() gerçekçi,, çok hem de çok cahilsin, bilmem cahil olduğunun farkında mısın,tuncay özkan hakkında elinizde delil yoksa söz söylemeyin bu iftiraya girer diyorsun,muhterem fethullah hocaefendinin yapmadığı bir şeyi yapmış gibi göstertmekten utanmıyorsun,,şirazeni mi kaybettin yavv sen allah aşkına,,tutarlı olamıyorsun bari edebli ol,,
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |