AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler
 
Alt 03-09-2008, 23:34   #1
Kullanıcı Adı
RDönmezs
Standart Muhalefet Partilerinden Özür Dileriz..
'Hizmetlerimiz sebebiyle verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı muhalefet partilerinden özür dileriz'
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzincan Gençlik Kolları 2. Kongresi'ne katılan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, muhalefet partilerine yüklenerek, "Türkiye'yi ona, buna, başka ülkelere benzetmeye kimsenin hakkı yoktur. Yaptığımız hizmetlerden dolayı muhafelet partilerine verdiğimiz rahatsızlık sebebiyle özür dileriz." diye konuştu.






Erzincan Belediye Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti Erzincan 2. Gençlik Kolları Kongresi'ne AK Parti Erzincan Milletvekili ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Belediye Başkanı Mehmet Buyruk, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Keleş ve partililer katıldı.

Kürsüye gelen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti iktidarının gerçek halk iktidarı olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti: "AK Parti Anadolu iktidarıdır. Onun için bazıları bundan rahatsız olabilir, artık milletin sözünün geçtiği bir dönemi yaşıyoruz. Artık önünüze gelen efendilik taslıyamıyor. Bu ülkenin tek efendisi var, o da Türk milletidir. Bu ülkeye hizmet eden, Türkiye'ye hizmet eden ancak bu ülkenin efendisi olabilir. Efendilik taslayanların artık bu ülkede işleri bitmiştir. Yapacakları hiç birşey kalmamıştır. Onun için son bir çırpınış olarak kriz ve kaos senaryoları yazmak suretiyle acaba statülerimizi nasıl muhafaza ederiz gayreti ve telaşı içerisine düşmüşlerdir. Çünkü, dün köylü diye horladıkları, alt kültür ve aşağı tabaka diye alaya aldıkları Anadolu insanı, artık çocuğunu okuttu, o çocuklar işadamı, siyasetci ve bürokrat olarak, gerçek Anadolu harekatı iktidar oldu."

Ülkenin doğru okunması gerektiğini ve tarihe bakıldığında özellikle son 50 yıl içerisinde Türkiye'nin hiç bu kadar güçlü olmadığını vurgulayan Bakan Yıldırım, şunları söyledi: "Şimdi içeride ve dışarıda her zamankinden fazla daha güçlüyüz ve itibarımız daha yükselmiştir. Kimse, kendini bilmeyen üç beş çapulcunun bu ülkenin istiklaline ve istikbaline zarar vereceğini düşünmesin. Bu ülkenin birliği ve beraberliği için nasıl istiklal mücadelesini verdiysek, bundan sonra da istikbal mücadelesini millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde vermeye devam edeceğiz. Türkiye girişimci ruhuyla, ekonomisiyle, doğal kaynaklarıyla, tarihiyle, kültürümüzle, dolayısıyla Avrupa'nın en geç ve dinamik nüfusuyla eşi benzeri olmayan bir ülke ve geleceği aydınlık bir ülkedir. Ülkemizi, insanımızı yasaklarla özgürlükler arasında sıkıştırmaya hiç kimsenin hakkı yoktur. Bireysel özgürlükleri olabildiğince geliştireceğiz ama ülkemizin güvenli ve huzur içerisinde insanımızın yaşayacağı bir ülke olması için de gereken her türlü tedbiri alacağız."

Türkiye'nin bazıları tarafından İran, Suriye, Arabistan, Malezya olacağı yönünde açıklamalarda bulunduğunu belirten Bakan Yıldırım, "Türkiye ne İran olur, ne Malezya olur, ne Amerika olur, Türkiye Türkiye olur, Türkiye gibi olur. Türk insanı, bağımsızlığın, özgürlüğün değerini en iyi bilen ülkedir. 2 bin 500 yıldan beri esaret altına girmemiş bu ülkeyi, ona buna başka ülkelere benzetmeye kimsenin hakkı yoktur, bu böyle bilinmesi lazım." dedi.

Siyasetlerini hizmet üretme ve vatandaşın derdine derman olmak üzere kurduklarını açıklayan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, "Vatandaş da bunu ölçüyor biçiyor ve kararını veriyor. Bunu da 22 Temmuz'da gördük ve yola devam ettik. Yaptığımız hizmetlerden ve çalışmalardan dolayı muhalefeti rahatsız ettiğimiz için özür dileriz. Onların rahatsızlığı milletin rahatı demektir. Onun için de bu yoldan asla ve asla vazgeçmeyeceğiz." ifadelerine yer verdi.

AK Parti Erzincan Gençlik Kongresinin sonunda, seçimlere tek liste olarak giren Fatih Akpınar, yeni başkan seçildi.

CİHAN
09 Mart 2008, Pazar
ZAMAN

 

 
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-10-2008, 02:10   #2
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Standart Muhalefet Partilerinden Özür Dileriz..
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=33743.0

Daha önce paylaşılmıştı.Silinmek üzere kilitliyorum.

Saygılarımla .
ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım