![]() |
#11 |
![]() çok güzel ya paylaşım içim teşekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Ali babacan çok şekermiş
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() şu kLasik akıL yaşda değiL başdadır Lafını etmiyeceğim..
YazıLarımdan yorumLarımdan fikirLerimden ne kadar oLgun oLdugum anLaşıLmıştır.. Ayrıca okuLuma başLarken yaLnızca iki oLan miLLi görüşcü sayısını vesiLemLe 20-25 Lere çıkartmam ( 7-8 ide akpartiLi oLdu ), okuLda ögretmen müdür farketmeden siyaset konusu açıLdıgında akpartiyi saadeti bbp i ve bazen de mhp yi savunmam ve her seferinde karsıdaki sesi bastırmam da ne kadar oLgun ve sizinLe güzeLce tartışacak şekiLde oLdugunuzu anLamışsınızdır umarım.. Ve ayrıca Bkz: İmam'ı Rabbaninin çocukken büyük aLimLere taş çıkartması bu örnek varken bana bundan sonra şu yaş meseLesinde susmak düşer : ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Resimler cok güzel olmuş :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#16 | ||
![]() Alıntı:
ŞekiL sizin için ne kadar önemLi ![]() ![]() ŞekiL de hataLar arıyorsanız geneL başkanınızda sakaL yerine bıyık var.. Neyse sen yanLış anLıcaksın ben açıkLayım.. Bu büyük adamLar erbakan oLsun erdogan oLsun baskaLarı oLsun şekiLciLiği sevmedikLeri için bıyık bırakırLar.. Çünkü bir kücük şehirde sakaLLı şaLvarLı takkeLi sarıkLı biri isLam adına 5 vakit namazdan başka hiç birşey yapmazken, Bu adamLar kendini o davaya adamıştır.. Sen şimdi sadece 'L' harfini büyük yazdıgım için ne bana özenti diyebiLirsin nede Türkçe'yi katLediyorsun diyebiLirsin.. Bu benim tercihim.. Kendi içinde çeLişiyorsun.. ;) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() bunun sekilcilikle alakasi yoktur bu ilkedir..Ben Türkcemin böyle katledilmesine karsiyim senin yazinin icerigiyle yada yazim hatanlarinla ilgileniyor muyum..
Benim ilgilendigim Türkcenin göz göre yanlis kullanilmasina tepki koymaktir iyi o halde herkes kafasina göre takilsin, zaten günden güne hangi oldugu belli olmayan Türkcemiz iyice zivanadan ciksin.. Kasitli olmayan hatalari anlayabilirim ama kasitli olarak Türkcenin kötü kullanilmasina müsahede edemem ve gerektigi tepkiyi veririm.. Bu nedenle her ne kadar ciddi yorumlar yapsan bile benim nazarimda dikkate alinmiyor güzel kardesim ;) |
|
![]() |
![]() |
#18 |
![]() çok tatlilarmış hey Allah ın işine bak kim derdi seneler sonra bir araya geleceklerini
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() hepsi de mükemmel resimler..ellerinize sağlık..
![]() kim derdi ki bu küçük çocukların büyüyüp bakan- hatta başbakan olacağını ![]() darısı benim başımaa ![]() |
|
![]() |
![]() |
#20 |
![]() çok teşekkür ederim,paylaşımın için sağol... +1
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir) | |
|