03-15-2008, 21:15 | #11 |
Başsavcı, babasının mezarını da kapatacak mı?!
hiç üstüme alınmıyorum çünkü okudum :D
|
|
03-15-2008, 21:18 | #12 |
O zaman şu şıkka bakalım: Siz “ulema”nın “alimler”in çoğulu olduğunu bilmiyorsanız sizin Türkçenizde bir sıkıntı var demektir.
Ama bu şık da doğru olamaz; çünkü yüksek dereceli bir kanun adamı bir iddianameye bir sözcük yazarken anlamını bilmiyorsa en azından “Kamus-i Türki”ye müracaat eder. (“Kamus-i Türki de ne demek?” diyenlere cevabım “Bir kamus al” demek olacaktır.. “Kamus”un anlamını bilmeyenlere ise kamusal alanda da satılan bir “Sözlük”e bakmalarını tavsiye etmek olacaktır!) O zaman geriye tek bir nokta kalıyor; o da şudur: Siz Başbakan Erdoğan'ın ulemaya ilişkin sözlerini “bilerek” evet iddia ediyorum bilerek çarpıttınız. süper bir tespit bu bu kelimenin anlamını bilmiyor olamaz hukuk metinlerindeki kelimelerin %90 ı Osmanlıca nerdeyse ben birinci sınıf tarih öğrencisiyken biliyorsam hukuk fakültesini bitirmiş kitapları yalayıp yutmuş birininde bilmesi gerek eğer ki bilmiyorsa büyük bir sorun var demektir kesinlikle çarpıttı herşeyi çarpıttığı gibi. |
|
03-15-2008, 21:19 | #13 |
fikri akyüzü seviyorum.
|
|
03-15-2008, 21:19 | #14 |
bu arada yazı mükemmel
=) |
|
03-15-2008, 21:29 | #15 |
çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo k güzelllll +1
|
|
03-15-2008, 21:41 | #16 |
MUHTEŞEM BİR YAZI TARTIŞILMAZ.EMEĞİNE SAĞLIK.
yazıda dikkatimi çeken bir soru sormuşsun ister istemez cevabını veremeyecektir.(Siz kimsiniz? Hayır hakaret etmiyorum, sadece soruyorum: Siz kimsiniz?)... EĞER HAZIRA KONMAK İSTEYENLERİN DEĞNEKCİSİ , TAŞORONU İSENİZ !! BİLESİNİZ Kİ ; BU MİLLET ARTIK AFFETMEK DEĞIL !! DARAAĞCINDA SALLANDIRACAĞI HAİNLİKLERİN KAHRAMANLARINI GÖRMEK İSTEYECEKTİR. ;) |
|
03-15-2008, 23:47 | #17 |
Kalemine,yüreğine sağlık,anlayabilene çok güzel bir yazı olmuş.
|
|
03-16-2008, 03:40 | #18 |
Harika yazmış helal olsun Arkadaşlar dua edelim avuçlarını yalasınlar..
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|